Tipini beğeniyorsun karakter bozuk, karakteri beğeniyorsun tip yok. :))

Tipini beğeniyorsun karakter bozuk, karakteri beğeniyorsun tip yok. :))

Evliliğe uzak değilim yakında değilim. Beni evliliğe sadece doğru kişi olduğuna inandığım ve sevdiğim adam ikna edebilir. Evliliğe bu gözle bakıyorum, doğru biri çıkmazsa karşıma imanın 7. farziymiş gibi muamele yapmam evliliğe. İlle de evlenmem lazım kafası olmaz yani
Evlilikten uzaklaştıran sebepler karmaşık ve çeşitli olabilir. Her çift ve ilişki farklıdır, bu nedenle evlilik problemlerinin nedenleri de çeşitlilik gösterir. Ancak, bazı yaygın nedenler şunlar olabilir:
İletişim Sorunları: İletişim eksikliği veya etkili iletişim becerilerinin olmaması, çiftler arasında anlaşmazlıklara ve uzaklaşmaya neden olabilir.
Güven Sorunları: Güvensizlik duyguları, aldatma veya geçmişte yaşanan travmatik olaylar gibi nedenlerle ortaya çıkabilir ve evlilikte sorunlara yol açabilir.
Çatışma Yönetimi Zorlukları: Çiftler arasındaki çatışmalar normaldir, ancak bu çatışmaları sağlıklı bir şekilde yönetememek uzaklaşmaya sebep olabilir.
Farklı Değer ve Hedefler: Çiftlerin farklı değerlere, hedeflere veya yaşam tarzlarına sahip olmaları, ortak bir vizyon oluşturmakta zorlanmalarına neden olabilir.
İlgisizlik veya Monotonluk: İlişkideki romantizmin zamanla azalması veya rutinleşme, çiftlerin birbirlerinden uzaklaşmalarına neden olabilir.
Maddi Sorunlar: Finansal zorluklar, çiftler arasında gerilime ve uzaklaşmaya neden olabilir.
Aile ve Arkadaş İlişkileri: Aile üyeleri veya arkadaşlar arasındaki olumsuz etkileşimler, çiftler arasında sorunlara yol açabilir.
Cinsel Sorunlar: Cinsel uyumsuzluk veya cinsel sorunlar, çiftler arasındaki bağları zayıflatabilir.
Stres ve Baskılar: Yoğun stres, iş veya kişisel baskılar, çiftlerin birbirinden uzaklaşmasına neden olabilir.
Her çiftin durumu farklıdır ve bu nedenle evlilik problemlerini anlamak ve çözmek için bireysel bir yaklaşım gerekir. Profesyonel destek almak, çiftlere ilişkilerini daha iyi anlamalarında ve geliştirmelerinde yardımcı olabilir.
Sorumluluk bilinci olmayan insanlar. Benim için evlilik huzur, mutluluk demek. Bir sorunum olduğunda ya da iş yerinde bir konuda canım sıkıldığında ilk onu arayıp fikir alabildiğim insanla birlikte olmak isterim. Karşımda fikir olarak olgun olan, nerede ne yapması gerektiğini bilen, eğlenmeyi ve öğrenmeyi de seven, insana hayatı zehir etmek yerine iyi ki onunla beraberim diye söylettirebilecek biriyle evlenmek istiyorum. Bu özellikleri de bulamadığım için ilelebet bekar kalacağım sanırım 😂😂😂
Evlilikten korkum yok. Karşıma normal, beni seven, bana değer veren, beni yarı yolda bırakmayan, benim için herşeyi göze olan;Söylediklerimin hepsini özetlersek KORKAK olmayan biri çıkarsa neden evlenmeyeyim? Evlenirim üzerine bir de çocuk da yaparım. Ben babamın evinde prensessem, kocamın evinde Kraliçeyim
Cevap
56Cevap
Erkeklerin çoğu artık bana tipsiz geliyor yA yakısıklı olan erkek bile tipsiz itici geliyor nadiren tipini beğendiğimin de yA bana ilgisi yök ya karakteri bozuk oluyor karakterinden hoşlandığım erkeklerin de sevgilisi olıyor 😏bir de sevgililerinin isimlerini dovme yapmışlar ordan goruyorum oldugunu😏
Erkeklerin çoğu şiddete eğilimli, küfürbaz saygısız kadını hizmetçi olarak görüyor ev işi yapmayı gurur meselesi yapıyorlar. Turkiye de ki erkeklerin çoğuyla bir yuva kurulmaz şahsen çoğu anne kuzusu ve olgunlaşmamış
Erkeklerin elindekinin değerini bilemeyecek kadar nankör olması.. Her daim tetikte olmak istiyorlar. Elde ettikleri anda nankörlük başlıyor. Alışkanlık bizi baglarken onları sıkıyor.. Yeterli her halde bu..
Etraftaki mutsuz evlilikler, aldatan eşler, evlenince gelen büyük sorumluluklar, erkeklerin kafa yapısı (kadını köle misali gören erkek için diyorum)...
Yansıttıkları ve gerçekte kendinde olan arasında dağlar kadar fark var. Herkes mi yalancı, güvenilmez, kendine güvensiz olur, pes… Evlenmek isteyenler 30 yaşına kadar evlenmeli. 30 hele 40 yaşı ve üstünde çoğu erkeğin karakteri zayıflıyor…
evlilikten uzak değilim masrafı çok beyaz eşyası salon takımı mutfak takımı odalar salon tutma takı ev alma derken ömür bitiyor evliliğe zaman kalmıyor
Bir ömür bu adamla hayatımı geçirebilir miyim sorusuna hiç düşünmeden evet diyebiliyorsan evlenirim. Henüz çıkmadı çıkarsa 👰🤵
Birlikte olduğum kadın tipin iyi karakterin iyi sohbetin çok hoş ama aşık olamıyorum sevemiyorum diyor amma seni gün içinde hep merak ediyorum diyor
10 yıllık bir evlilik geçmişim var zaten , korktuğum tek şeyde aslında evlenirken eşinle değil ailesiyle evleniyormussun bunu yaşayarak tecrübe ettik şimdi bırakın evliliği düşünmeyi evlilik kelimesi bile beni korkutuyor
Boşanma oranları yüzde 50. Resmen yazı tura atmak gibi.
Kadınların saçma sapan egosu ve bitmek bilmeyen istekleri, bunları gerçekleştirmek için erkeği sponsor olarak görmeleri.
Maddi manevi yetersizlikler doğru insan kaygısı sorumluluk bilincinin tam oluşmaması.
Her halleriyle kabul ettiklerimin kalplerinde, her halimle kabul edilmeyişimin acı bir farkındalığı diyelim. Evlilik benden uzak, isteyene yakın olsun.
Uzaklaştıran bir şey yok, sadece doğru insan olmaması beni üzer
Maddi yönden yetememe korkusu ve oyle birisini bulamam
Güvenememek, aldatılacak olmanın acısı, seni hep başkalarıyla karşılaştıracak olması...
artık bu devirde en büyük sorun güven ve bencil ilişkiler
tipi ortalama hafif karakterli birini bulursan çök hemen. düzgün erkek kalmadı 😛
türk erkeklerinin kendine hizmetçi arıyor olması , karakterlerinin olmaması , tipsiz kaba abaza şiddet yanlı olması üstünlük kurmaya çalışması otla bkkla kavga etmeleri
Genç olmam öncelikle, doğru düzgün pek kız olmaması olanların da beni sevmemesi 😂, okul okuyor olmam, korkutucu gelmesi şu anlık
beni beğenen isteyen tipler parasız tipler, e para olmayınca da evlilik çocuk vs düşünülmüyor. o yüzden
Doğru kişiye rast gelmemek
Evlenilecek doğru insanın olmaması hep karaktersiz insanların karşıma çıkması kimseye güvenemem
İnsanların kendini salması. Ailelerin çok karışması ve hapis gibi baskı. Hergün birlikte yatma zorunluluğu.
kesinlikle eşine kıyamamak istediğimiz fantezileri deneyemiyoruz ama yabncı birine acımıyruz bütün fantezileri deneyebiliyor
Uzaklaştiran sebepler bence uyum olmadiği içindir kendini yakiştirmadiğin ve gelecek hayalleriniz uyuşmadiği için olabilir
"Tam evleneceğim adam" düşüncesini oluşturacak birine denk gelemedim henüz.
Çabuk sıkılıyor olmak
Ben ikinciyim haliyle kız bulamıyorum. Evde kaldım fena halde
Bir cok sey. En cok korktugum cicim aylari bittiketen sonraki donem.
bir kişiye bağlanmak ve evlendikten sonra değişebilecek olması korkutuyor
Aldatma olayı… çevremde burada da çok duyuyor ve okuyorum. Evlendikten sonra nedense hayal kırıklığı yaşıyorlar ve heyecanı başkasında başka yerde veyahut burada arıyorlar.
yaşımdaki çoğunluğun hevesli olması ve kim nasıl birisi iyice tanımadan evliliğe girismeleri
Ekonomi
Kavramların mantıksal karşılıkları ve bunların uyumu
Tip gelip geçici , talihsiz bir kaza geşirse sevdiğinden vazgeçer misin yani
herkes rahatım bozulmasın istiyor
o zaman hiç bu toplara girişmyeceksiniz
Hatasız dost arayan dostsuz kalır derler ya, burada da durum aynı.
Evlenmek sorun değil de boşanmak sorun 😃
Öyle ama kimse ne istediğini bilerek evlenmiyor ki. Anlaşamayınca da hopp boşanmak 😃
Her yılın başlarında dinliyorum kulağıma küpe olsun diye 😂
Eskiden harbiden karaktere bakılarak evlenirlerdi şimdi tipi iyi mi yanıma yakışacak mı dışını beğenmediğim birinin içini merak etmem diyorlar evlenmek çok masraflı aile baskıları kafa uyuşmazlığı
cogu erkek artık sekişip namuslu kız aradigi icin ben bu kadar beklediysem deger mi degmez
evlenmek için evlenmeyi düşünmüyorum ama iyi biri karşıma çıkarsa rvlenebilirim
detayda belirttiğin gibi tipimin olmaması ve dış görünüş önemli
Evliligin tam da içinde olmam hshshshs
Karakteri olsunda tipi olmasın
Evliliği gereksiz buluyorum. İnsan neden evlenir
Erkeklerin güvenilmez oluşu
Maşallah ne evlenme sorusu cikti
Maddi sorumluluklar, geleceğin belirsizliği.
Maddi, manevi sorumluluklar.
Güvenilecek insan yok
Eve gidemem her gün.
Sorumluluk almayı sevmemem
Cinsel Hastalıklar, Güvensizlik Ve Baya bi geçmişi olması.
evli olmam : )
Nafaka.
İyi günler...
Düzgün insana denk gelememek :/
Beni alan yaşadı :) ama kim almıyor
:)) evde kaldık iyi mi
Ya da her ikisi de vardır buldum dersin, ünin bitmiştir ve bir kursa gidersin bu kişi senden 6 yaş büyük hocandır..
Güven meselesi alıştırıp yarı yolda bırakmaları
tek bir insanla ömür geçmeyeceği gerçeği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?