Evet ben genellikle erkek arkadaşları çok ve ortamda sevilen biriyim kendi çapımızda ama sanırım 1 2 gün önce birisini görünce el ele canım çekmedi değil nasıl anlatsam hep boş olarak gördüğüm görüntü şimdi dolu olmaya başladı sıkıntı şu kendime sordum yaparım ne varki diyede o iş öyle olmuyormuş. Kısacası sizlerden zamanınızı çalmadan tüyo olur veya nebilim lütfen abaza olarak algılamayın bi kızı obje olarak düşünmekten ziyade bende o hissi yaşamak istiyorum yardimlarınızı esirgemeyin lütfen Teşekkür ederim şimdiden <3
Bu arada yaşım 22
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gerçekten birini seversen zaten obje falan gormezsin dokunmaya kiyamazsin onu da söyle biriyle tanışan konuscan zaman geçircen falan.. bu da bi zaman yani sabır et güzel olsun
dişardan mi bulacam mesela nereleri örnek verebilirmisin giyim tarzıma dikkatmi etmem lazım sen bilgili birisine benziyon abla :D
Pazar dan sebze meyve almıyorsun önce bunu aklından çıkart. Giyim tabiki önemli giyimden tut kullandığın parfüme kadar. Davranış konuşma her sey önemli ki dikkat çekesin. Hiç mi ortama girmiyorsun iş okul spor? Bakacaksın önce arkadaş olacaksın kahve çay zamanla olur ha hemen olur mu olmaz bunu kafandan cikarmiyacaksin bu seni özgüvenini kiracak mı asla kısacası zaman zaman
"Pazar dan sebze meyve almıyorsun önce bunu aklından çıkart." Bunu biliyorum iş ortamımda genellikle benden kaç yaş büyük kadınlar var genç kız yok abla ortama girmiyorum bazen erkek arkadaşlarla buluşuyoruz ordada tek kaliyorum herkes elinde telefon kızlarla yazişiyolar benim yapmam gereken heralde belirli günler çıkıp bi cafede oturup beklicem heralde
Birini gönulden sev oda seni seviyorsa sçilirsin zaten
tamam gönülden sevi anladım nasil bulucam o gönülden sevicegim birini onu diyorum
Kalp bu kimi severse ask onda guzeldir etrafindan biri felan ama oda seni sevsn yoksa varya cok aci cekersin
napiyim dişarımı çıkayım bulmak için
Kanka bizden beklentin ne
onu belirtmemişim sanırım sevgili nasıl bulunur veya olunur?
Ben İnternetten buldum Allah belamı verdi önermem
internetten bulunuyormu?
Bu siteden 1 yıllık ilişki buldum
yani sitedemi arayayim
Arama işte pxhspsjep Allah belamı verdi diyom
Ama sen yaşamıssın o duyguyu eskiden zaten gereksiz buluyodum ama çevremdeki insanlar hep bi kız arkadaş gezme tozma bende istiyorum ondan demiştim yoksa O topa niye gireyim biraz hayatımı yenilemek istiyorum
Kanka yaşadığım ne biliyor musun seni seviyorum deyip aldatması seni istiyorum deyip arkadaşımla cinsel münasebet kurmaya çalışması sen çok güzelsin deyip beni tehdit etmesi ne zaman ihtiyacın varsa yanındayım deyip hakaret etmesi sayımmı daha yaşadığım duyguları sana
tamamda bunu herkes yapmazkı kişiye özel bir şey bu aşk buysa koyayim böyle aşka bu degildir ya :D
Ben de koyayım kanka o yüzden İnternette kimseye güvenme yolun basındasın sana ufak tavsiye her dediklerini sorgula inanma
"her dediklerini sorgula inanma" ilişki güvenden oluşuyor diye biliyordum. Zaten güven olmazsa sorgulama filan fasa fiso olmuyormu?
Tamam kanka git güven film bittiğinde anlatırsın
tamam sen baya içerlemişsin bu konulara sagol cevapladıgın için daha fazla sinirlenme..
Sevgili yap, ciddiye binsin evlen yap
nasil yapçam niye evlilik açildi onu anlamadim
Ciddi birşeyler yaşamak istemiyor musun
Hepsi okey bakın ben derdimi anlatamiyorum heralde ben bu kızı nerden nasıl bulucam sevicegim kızı
Acele etme elbet çıkar çünkü öyle yapınca hiçbirsey istediğin gibi olmuyor sadece sabrer
Sabret*
Bu sitede olan yalnız değildir