Sevgilim az yazıp isteksiz olmaya başladı, ayrılmayı mı düşünüyor?

6 aylık bir ilişkim var. daha hiç buluşmadık sadece telefondan konuştuk. sevgilim hep buluşmak istedi ama kendime güvenemediğim için hep reddettim her seferinde anlayışla karşıladı. her gün saatlerce konuşurduk. ilk defa sevgilim oluyor onunda ilk sevgilisi benim. son günlerde şaka yollu evlilik çocuk gibi şeyler konuşunca (cinselliğe kaçmadan) kendimi rahatsız hissettim ve ailemi bahane ederek konuşmayı azaltmayı söyledim. şimdide zordan sabah günaydın yazıyor gecede iyi geceler yazıp konuşmayı bitiriyor. sadece kısa kısa mesajlaşmaya başladık. bu çocuğu kaybetmek istemiyorum kendime hala güvenemiyorum. onu oyaladığımı düşünüyorum ama bir yandanda bırakmak istemiyorum. böyle giderse bir kaç güne benden ayrılacak. kendime nasıl güvenebilirim? bu çocuğu kaybedersem yıkılırım

Güncellemeler
+1 yıl
kendime güvenmeyişimin sebebi kendimi çirkin bulmam. onun yanında çok çirkin biri kalacağım. görüntülü konuştuk ama güvenemiyorum işte kendime. hiç kendime güzel biri olarak bakmadım. yenemiyorum bu duygumu. sevgilim tersini söylüyor ama kendime söz geçiremiyorum
Sevgilim az yazıp isteksiz olmaya başladı, ayrılmayı mı düşünüyor?