Olabilir
Olamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Umrumda olmaz sevmiyorsam sevgili olduk diye sahiplenmedim onu benim de kız arkadaşlarım varken çok ilişki yaşadım bu duygusal bağlılıkla ya da iç güdülerle ilgili sevdiğim kadının olmasını istemem benim de olmasın diğer türlü kafayı çok da takacak biri değilim.
Olabilir zaten benim. istegimden bağımsız olarak hemcis ve karşıcins arkadaşları olacaktir doğal olarak. Önemli olan bir ilişkisi olduğunun bitince olarak davranmasını bence. Sonuç olarak bilsem veya bilmesem de herhangi bir sebeple aldatabilir ve bunu önlemenin hiçbir yoktur. Erkek veya kadın aldatmak isterse aldatır ruhumuz bile duymaz.
Olabilir ama aralarındaki samimiyetin ölçüsünü bildiği sürece, bana ait olduğunu aklının bir köşesine kazıyıp ona göre hareket ettiği müddetçe sıkıntı olmaz benim için.
Cevap
55Cevap
Hayır olamaz samimi şekilde
Ben olabilir diyenlerdendim. Hatta kardeşi. Kankam.. dostum dediği kızlara ses çıkarmadı. Çok yakın görünselerde.. modern takıldım hep. Ama birgün WhatsApp web de Zeytin gözlüm gül yüzlüm elektrik gitti seni çok özledim bende seni seviyorum gibi yazislamalar bulana kadar.. modern olmamak gerekirmiş.. bundan sonra hayatıma biri girerse yakın kız arkadaşları kabul etmeyeceğim. Aynı sonu yaşamak istemem
Hanımefendilerin üç çeşit erkek arkadaşı vardır eski sevgilisi olan erkek arkadaşları, gelecekte sevgili olma ihtimali olabilecek erkek arkadaşları, asla sevgilileri olmayacak ama sevgililerini anlattıkları erkek arkadaşları... Bunca erkeğin arasında kaybolmamak için yalnızlıktan şaşmam. Herkese de sevgilisi ve arkadaşlarıyla mutluluklar dilerim.
Bakın şimdi benim bir arkadaşım var erkek ama küçüklükten beri tanisiz işte yenge hakkında konusuyo öneri alıyor ben kendi sevgilimden bahsediyorum falan adamla bı rakı sofrası kurucaz öyle bir arkadasligimiz var. Ona izin veririm işte incelerim sohbetlerini dinlerim kızı tanırım falan amaa eger yeniyse ve kızda o. ospuysa ikiside yasamaz
Evet, sevgili veya eşinizin karşı cinsten arkadaşları olabilir. Bu, ikilinin birbirine olan sadakatine güvenmekle ilgilidir ve böyle bir zamanda güvenmek önemlidir. Ayrıca, arkadaş olabilmeleri adına herhangi bir faktör bulunmadığından emin olmak önemlidir.
Olabilir diyenler hala dünyayı toz pembe görenlerdir. At gözlüğünüzü çıkarın ve öyle bakın etrafınıza
Kadınların bqızları şunu diyor benim erkek kankam olabilir ama erkek arkadaşım kız kankası olamaz öyle bir evren yok dünyayı geçtim 😂😂😂
Olabilir ama samimiyeti kabul etmem. Sonuçta çalıştığı iş yerinde kadın da olacak erkek de. Günaydın, merhaba demek gibi basit şeylerden sıkıntı olmaz. Bu şekilde arkadaşlığı sorun etmem
Genelden bahsettim
Arkadaşı olabilir. Haddini bilen adam gibi biri olursa.
Olabilir, benim erkek arkadaşım varsa onunda kız arkadaşı olabilir ama baş başa kalarak buluşma olamaz, burada güven devreye giriyor.
Tahayyül edemedim 🤔 düşündüm ki bi sevgilim var onun yakın bi kız arkadaşı var ve sonra perde çekiliyor sahne bitiyor sonrası yok.
Aynen öyle arkadaş ayağı got ayağı bence
"merhaba merhaba" seviyesinde arkadaşı olabilir ama best friend'i olamaz
Katılıyorum
olabilir... medeni, kendisine saygılı bir insansa eğer aldatmaz zaten kaptan mağara adamlarına duyurulur ğüşiöç
Karsi cinsten is arkadasi olur mahalle arkadasi olur okul arkadasi olur ama normal arkadas olamaz zaten. Bir kadinla bir erkek arkadas olamaz yani
Arkadaş edinmek istiyor ise bana gerek yoktur
Arkadaş ayrı sevgili ayrı, Ama bence fazla yakın olmadığı sürece olabilir merhaba ya merhaba
Demek istediğim samimi arkadaşlık. Kalkıp arkadaşım deyip o kişi ile gezmeye gidecek değil sonuçta olmalı da
Anladım Bence de olması gereken bu.
Oylamanın çoğu “olamaz” olsa da mecbur olucak. Lakin dozajı kaçmadan. O sınırın aşıkdığını fark edersem müdahale ederim. İflah olacak kafa yoksa da hadi ordan çekerim.💆🏻🤠
Olabilir benim de var. Ben en başında bunları normal karşıladığımı söylememe rağmen arkadaşlarını benden gizlemiş yani kız " arkadaşlarını "
Olabilir ama yakın kız arkadaşı olamaz. Yüzeysel, ortamda denk geliniyorsa öyle mesafeli bi arkadaslik, iş arkadaşlığı olabilir.
Benden önce ki yıllardır görüştüğü gerçek bir dostu ise belirli düzeyde devam edebilir onun harici olamaz.
Olamaz diyen kızlara laf yapan erkeklerin yedekte sözde "arkadaş" tuttuğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
zekisin
karsi cinsten arkadas varsa ben yokum abi NE DEMEK KARSI CINSTEN ARKADASI OLMASI (magaramdamutluyumtesekkurler)
Katılıyorum
Olamaz olmasında o kadar açık görüşlü bir insan değilim daha önce yaşandı kötü sonuçları oluyor malum.
Olur fas çölüne ziyarete gitsin ben evde otururken bide hpv aşısı vurdursun oh
Benden öncekilere bir şey diyemem ama benden sonrakiler mevzu olabilir.
Olabilir ama samimiyetin dozunu ayarlamalı. Karşı cinsle aşırı samimi olanlar itici geliyor bana.
devir kötü olamaz yani kanka gibi olamaz. normal selamlastigi olabilir tabi
kanka ayagi got ayagi
Haklısınız Fazla yakın olmamalılar bence ama merhabaya merhaba olabilir diye düşünüyorum
Tabiki ola bilir. Kısıtlamayla ihabet edecek adamı engelleyemezsiniz.
Kişilere ve yaşadığın ortama göre değişir çok eski arkadaşı da olabilir
Eski sevgiliden anca tuvalet kağıdı olur sifona çekmelik
Tabiki de olabilir ama dozunda olduğu sürece her şey sorun yok
haklısın
Arasına mesafe koysun ben ona yeterim fazla samimiyete gerek yok.
sizin sosyal çevreniz yok mu bu sorular ne anlamıyorum ki :D tamam fiziksel olarak dokunmayın da illa ki çevreniz de kadın da erkek de olacaktır yani
Olabilir oluyor da benimde var onunda var. Olamaması için bir sebep yok.
olamaz ne münasebet erkeklerin o kafa yapısını biliyoruz
Ama eski sevgilileri hediye yollayabilir
yav sana ne Allah Allah aynı düşünmek zorunda değiliz o ayrı bu ayrı eski eskide kalmıştır ama erkekler arkadaş olayına potansiyel sevgili gözüyle bakar
Evet potansiyeldir. Her erkeğin aklına o durumda ikisiyle olmak gelir
Olabilir tabiiki mağara insanı değilim sadece kanka olayı biraz farklı
Benim sevgilimin kız arkadaşı olamaz. Kadın ve erkegin arkadaş olabilcegine inanmıyorum. Ya kız arkadaşını seçmesi lazım ya da beni ikisi olmaz
Katılıyorum. Kadınla erkeğin arkadaşlığı diye bişey yoktur
@BayKastamonu Aynen öyledir
Olabilir ama fazla yakınlık kuramaz, kurduğu an o ilişki son bulur biter gider
Mesela arkadaşımın sevgilisi veya benim sevgilimse ortak tanıdık arkadaş olur ona okay ama yakın arkadaş kesinlikle olmaz kızlar erkeklerden daha yılışık maalesef
“Ortak” arkadaşımız tabi olabilir bunda bir sakınca yok 😇
kusura bakmayın devir o kadar iğrençleşmişki kesinlikle olmamalı..
Hayır olamaz hele böyle bir devirde asla
Sevgiliyi bulduk da karşı cinsden yakın arkadaşı olması kaldı
Yakın arkadaşı olamaz. İş arkadaşı falan tabi olabilir o kadar da mapa adamı değiliz. Ama normal yakın arkadaş asla ağzını yırtarm onların
Bence doğru bir şey değil. Diğer insanların fikirlerine saygı duyuyorum
Arkadaşlık ilişkilerinin nasıl olduğu da önemli iş arkadaşı olabilir mesela çok aşırı samimiyet olmamalı
Tabii ki olabilir arkadaşı çünkü benim de var ama ben gene de karşı tarafa asla güvenmem arkadaşlarına yani oğuştan kıskançlık var iyi de olsa pek hoşuma gitmez ama ses etmem gene de
Olabilir niye olmasın güvendiğin sürece hiçbir sorun olmaz bence
benim yok onun da olamaz ama dinlemiyor var arkadasi
Olsa bile en azından samimi olamaz o an benim için bitmiştir
Olabilir tabii ki. Herkes özgür. Ama o artık sevgilim olmaz.
sevgilim biseksüelse olmasın kızlarla arkadaş beni aldatır sonra ahksahkak şaka bi yana olsun önemli değil benimde kız arklarım var onunda olabilir
Olamaz ama olabilir de
Nasil yani mesafeli olabilir anlamındami demek istedin
Olabilir ama çok samimi olamaz baş başa kalamaz
Tek arkadaşı ben olabilirim
Olamaz
Olursa arkadaşının cesedini görür.
Hayır ikisini de öldürürüm sxd
Benim de olursa tabiki
Hep beraber tatile gider misin
Karşı mı cinsten arkadaş şaka şaka olabilir
Ben karşı cins olarak ona arkadaş da olurum.
😊😊 Güzel cevaptı
olabilir çok vakit geçirmediği sürece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?