Evlenip ayrılmış bir kadına ilk başta her sözü verip, inandırıp bir gece “ben cesaret edemiyorum demek“ ne demek?

3 ay evvel benden 3 yaş küçük bi adamla tanıştım. Karı kız hayatı olmayan kendi halinde biri. Tanıdığımız da ben ona sürekli çocuğum olduğunu denk olmadığımızı söylesem de sürekli beni ikna etmeye çalıştı.”Bu ülke de ilk sen ayrılmadın , ilk senin çocuğun yok “ diyerek. Her şey çok güzeldi. Güven , sadakat ve sevgi…3 ayimiz böyle geçti. Annesine de söylemişti. Annesi de kararın saygı duydu. Ta ki ben önce ki akşam “bak iyi düşün Benim çocuğum var benimle evlenirsen sorumlulukların da diger kadinlara gore farklı olacak” 1 gün de süre verdim. Aksamına “ ben düşündüm “ dedi. Sesinin tonundan dahi anlamıştım. Olumsuz olduğunu.”Dinliyorum “ dedim.”Benim. Cesaretim yok, ben yapamam. Bu sorumluluğu alamam “dedi. Bi gün önce dizimde uyuyan adam ertesine bana buz gibi bi tavırla bunu söyledi. O kadar üzgünüm ki ne yapacağımı bilmiyorum. Yaşadgımz şeyleri nasıl yok sayabilir falan. Bana yardımcı olur musunuz? Lütfen desteğe ihtiyacım var.
Evlenip ayrılmış bir kadına ilk başta her sözü verip, inandırıp bir gece “ben cesaret edemiyorum demek“ ne demek?