Bu kadınlardan nasıl vazgeçemiyorlar bu kadınlar nasıl davranıyor nasıl peşinden koşturuyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Her zaman kendini geri de tutan yani ağır soğuk olan erişilmez gibi davranan zoru oynayan kadın böyleleri el üstünde tutuluyor çünkü aşk diye bir şey yok aslında yani varda çok nadir elde etme hırsı var şöyle düşün bir şeye zor ulaşırsanız o sizin için aşırı kıymetli olur ama kolay elde ederseniz o sizin için değersiz olur hevesiniz kaçar bir süre sonra o yüzden zoru oynayacaksınız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Whatsapp ta çevrim içileri kapalı olur. Anlık sohbet etmezlerder. Yazıdığın mesaja bi 10 dakika alarm kurmuş gibi cevap verirler.
E haklılar, arka planda çevirdikleri birsürü tabak var mk. Sonra, bi love bombing, bi gazlı layting yaparlar, gostla cilasını atarlar.
Sabah akşam, böyle seektiri boktan şeylerle uğraşmaktan, hayatta da hiç bi seeke nane olmayı becerememişlerdir.
3-5 anası kılıklı gariban ergenle eğlenirler, ah ben vazgeçilmezim diye egolarını okşarlar. Sonra benim gibisi çıkar, bütün çaplarını alır bi tarafına sokar hihihih.
00 Yorumla
+1 yılEğer bir kadın hayatımda önemli bir yere sahipse, ona duyduğum sevgi, saygı veya bağlılık nedeniyle ayrılmaz bir bağ oluşturduğum anlamına gelir. Vazgeçilmez kadın dediğim zaman genellikle benim hayatıma olumlu bir etki bırakan, destekleyici, anlayışlı veya beni mutlu edebilecek özel niteliklere sahip olan birisidir.
00 Yorumla
+1 yılElde edemedikleri ve zor olan şeyin peşinde koşarlar. Fazla fedakar olmayacaksın ya da anlayışlı ya da ilgili... Çünkü bundan anlamıyor büyük çoğunluğu nerede dünyalar kadar şey isteyen, anlayışsız cins kız var sürünüyorlar peşlerinde.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
45Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBende anlamıyorum ne güzel seviliyorlar bize gelince frans kafka nın dönüşüm kitabın da ki böcek gibi davranıyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılValla biz hiç peşimizden kimseyi koşturamadik şöyle bu durumda demekki ben kadın değilim 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılDkkdkdkd peşimden 1 ay koşuyor sevgili olunca soğuk davranıyor
- +1 yıl
Çünkü insanoğlu ulaşamadığı herşeyin müptelası ulaştığı herşeyin nankörü dür bunu unutma çiçeğim 🌺
Soran+1 yılEvet biliyorum
+1 yılKimse vazgeçilmez değil. O noktaya gelindiğinde öyle bir vazgeçiyorsun ki
09 Yorumla
Soran+1 yıl@loranor bende de öyle oldu
Soran+1 yılAma bu hırs oluyor sonra sıkıldım oluyor
Soran+1 yıl@Cemeren__ ben koşturmuyorum yalnız koşturuyorum
Soran+1 yıl@Cemeren__ He kardeşim hastayım mal mal konuşma
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılvaz geçilmez kadın benim aşık olduğum kadındır
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer daim peşinde olunan kadın demek gadası
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılDişil enerjileri yüksek oluyor, kendilerine saygıları oluyor, karşısındaki erkeği mutlu ediyor ve o erkekten bunun karşılığını almayı da biliyor. Yani bir şekilde kendisi de mutlu ediliyor. En ufak bir hatada sınırlarını çok net şekilde çiziyor. Konuşma tarzı, hareketleri çok daha cazibeli oluyor. Aslında bu son dediğim de dişil enerjiye dahil diyebilirim.
41 Yorumla
Soran+1 yılBazıları var ama dişil enerjim bazen düşük neden ne yapabilirim
+1 yılBu kişilere bağlı, eğer erkek bitik durumda yaşama tutunacak en ufak bir şeyin bile dilencisi olur ve karşısına dişiliğini cilvesini iyi kullanmasını bilen bir kadın çıkarsa bahsettiğin şeyden söz edilebilir. Ancak değinmekte fayda vardır ki burada vazgeçilmez olan kadından ziyade erkeğin o ilişki içerisinde aldığı yaşama bağlayan heyecanıdır. Bir nevi müptezellik durumudur diyebiliriz, uyuşturucu bağımlılarındaki aynı muhabbet birey kendini ışıltılı yanılgıların içine atar.
14 Yorumla
Soran+1 yılDişil enerji nasıl yükseltüleiri
- +1 yıl
Bilmem düşünmeyi bırakıp dişiliğini hissetmekle başlayabilirsin mesela?
Soran+1 yılHmm aslında yüksek ama bezen düşüyor
- +1 yıl
Kısaca düşünme yaşadıkça oturacak olan şeyler bunlar. İlk olarak sana kadınlığını hissettirecek bir erkeğe denk gelmelisin. Nede olsa meyve emekçisinin ilgisiyle olgunlaşır tatlılaşırmış.
Valla öyle bişey yok ya şunu gözlemledim ama hani genelleme yapmayayım ama şöyle bişey var ben onu yapamam ben onu istemem şunu al bunu al diyen kadın 1 sıfır önde ama kendi ayaklarının üstünde duran herşeyin altından tek başına kalkmış kadın kaybediyor bence erkek kendine muhtaç kadını istiyor bana göre
10 YorumlaVaz geçilmez kadın ya da erkek yoktur. İdealleri olan bireyler vardır. Karşında ki erkeğe onsuz da hayat olduğunu , maddi gücünün olduğunu vs göstermen gerekiyor. Fazla üstüne düşmemen gerekiyor. Sana verdiği kadar değer vermen gerekiyor. Seni ararsa, mesaj atarsa yazacaksın. NET !
00 YorumlaKimse vazgeçilmez değildir kadın erkek fark etmez Sadece erkek de kadında ulaşamadığı şeylerin müptelası olurlar ona ulastiktan belli bir süre sonra yine vazgeçilenler arasına giriyoruz Maalesef bu bir gerçek😊
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde bu kelimenin karsiligi hep "BEN" demek olurdu 😉😎
Ama gel gor ki, en vazgecmemesi gereken adamda sokmedi bu durum 😔🥺💔
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olur zaten
öyle bir şey yok. beyinini kullanamayan başkasını bulamayacağını düşünüp bulduğu tek kadına her türlü sahip olduğunu zanneden beyinsizler var sadece
115 Yorumla
Soran+1 yılHmm ama erkeklerde az değil yani cinsellik peşinde hepsi
Soran+1 yılBak herkeste libido var bende de ama yaptıysan bile ayrılma o kişiden bu kullanmak oluyor ve bi kız istemiyorsa anlayışla karşılıcaksın
Soran+1 yılEvet ama erkekler artık cinsellik peşinde ciddiyim eski sevgilim eski flörtüm falan ve istemiyorsa anlayışla karşılcsk
- +1 yıl
iyide kadınlar işin b. kunu çıkarmış durumda
tamam evleninde 500.000tl masraf nedir? 7 arkadaşından gördüğünün hepsinide istemesin kadınlar.
sevişeceğiz diye ömrümüzü ipotek altına almamalıyız diye düşünüyorlar. yani suçlayamıyorum onlarıda.
gelecekte kadınların gereksiz gösterişler merakları yüzünden evlenemediklerini göreceğiz.
Soran+1 yılBazıları şımarık çünkü ben evlendiğimde abartmam hatta çok para dökmem bile ama gerçek şu bi kıx istemiyorsa zorlamıvwk anlayışla karşılıvak cidden hepsi cinsellik peşinde yalan değil ve git gide iğrenç olmaya başladı
Soran+1 yılKadınlarda pek bişey yok erkekler sapıttı artık
Soran+1 yılAma çoğunluk erkek seviyor gibi yapıyorlar sonra gidiyorlar
- +1 yıl
anlaşamıyorsanız ayrılmaktan güzel bir şey var mı?
ne güzel adam bırakmış ya bırakmasa? ya benimsin ya karatoprağın dese?
ya kezzap atsa ya ya silahla bıçakla yaralasa öldürse?
ne dedim kolay tanış kolay ayrıl ki sana en uygun kişiyi tanımak için zaman ve fırsatın olsun.
asında anlaşamadığın birisiyle 3-4 yıl kaybetmenin kime faydası var?
Soran+1 yılZaten ayrılıyorum ki uğraşmıyorum ilgisiz olanla da ayırıldım gözü dılarda olanla da
Soran+1 yılİnşallah
+1 yıl"Olur aşkımm 🥰"
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılVazgeçilmez kadın yoktur. Yıkık, kendisine saygı duymayan, kadına ulaşamayan, beta karakterli düşük profil erkek vardır.
10 Yorumla
+1 yılKimse vazgecilemeyen kadin degildir aslinda.. Ne kadar kazik olatarsan o kadar degerli olursun ama bu gercek.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayal âleminde olan kadındır. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Hiç kimse de o beni bırakmaz diyerek güvenmesin kendine.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAslinda ters psikoloji cok zaman harcamayip az ani ve devamsizlik yani elde edememenin psikolojisi
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 759 cevap paylaştı. Kimse vazgeçilmez değildir. Bu bir takıntı veya hırs olabilir. Heves bitince gayet güzelde vazgeçilebiliyor.
00 YorumlaAşktan veya romantizmden vazgeçemiyorlar. Çoğu zaman vazgeçilemeyen şey kadın olmuyor aslında.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe oluyor başka
+1 yılEmek veren, sevdiği insana gayret gösteren anlayışlı ve dinleyici saygılı insan.
09 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olduk tw noldu eski sevgilisiyle oldu kaşarla
- +1 yıl
Demek ki değer veren değil gt verenmiş hak eden bizi bulmaz misali
Soran+1 yılErkeklerin hepsi öyle diğer ilişkimde de oldu ayrıldım bişey demeden
- +1 yıl
Biz öyle değiliz sen bana bunları versen ben sana dünyaları sunarım, herkesi bir tutma.
Soran+1 yılBir tutmuyorum ama hepsi öyle
- +1 yıl
Değiliz bir kere tanısan anlarsın
Soran+1 yılTanıdım kardeşim sonradan gerçek yüzlerini gösteriyorlar
- +1 yıl
Bilmiyorum artık umarım bir gün denk gelir doğrusu başına.
Soran+1 yılİnşallah
- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılOnlar özellikle koşacak erkeklere kancayi atiyorlar, dilediği erkeği kosturmuyor yani.
08 Yorumla
Soran+1 yılHmm ama her erkeği bağlıyorlar
- +1 yıl
İşin illuzyonu o, her erkeği bağlıyor imaji veriyorlar, şu da var, bazı kişilere fazla ödün veriyorlar, karşıdakinin çıkarlarına göre hareket ediyorlar biraz da
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yıl@Elonbilen kdkdkd görmeden yargılama kardeşim bazı erkekler * peşinde güzelliğe bakmazlar bile
Soran+1 yıl@Elonbilen emin misin kardeşim ksksksd mal ya len eski sevgilim 4 ay peşimde beni seven çocuk 1 yıl peşimde 1 yıl 4 ay uzun ilişkim oldu sen neyin kafasındasın
Soran+1 yıl@Elonbilen aynen kardeşim bağlanmaz aynen her erkek aynı değil derler her kızın aynı olmadığı gibi yani erkekler * peşinde güzelliğe bile bakmazlar anlıyorsundur inşallah
+1 yılElde edilemeyen elde edilmesi çok zor olan takıntılik oluyor genelde o kadına ulaşabilmek
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte nasıl elde ediyorlar o kadınlar
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüzel, erkeği ödül mamasıyla kendine bağlayan kadın, sağlıksız bir ilişki ama farklısını da görmedim.
14 Yorumla
Soran+1 yılİşte nasıl bağlıyorlar
Soran+1 yılVe bunlaeın dişil enerjileri yüksek mi bundan dolayı mı
Cevap sahibi+1 yılövüyorlar yanımda gördüğüm öyleydi. erkek kadının gözünün içine bakıyor tekrar övsün diye. gazla çalışan erkeklere sen ben bakmıyoruz. onları düzgün ilişki gibi hale getiren onlar. ama eninde sonunda biri diğerini aldatıyor. aldattı da.
Soran+1 yılErkekler öi övüyor
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendini bilen güçlü dik duran zerafet ve asalet sahibi..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen mesela bir şeyler isteyeceksin dediğini yaptıracaksın ama tatlı tatlı karşı koyamasınlar ve kadına yatırım yapan erkekler kolay vazgeçemez
02 Yorumla
Soran+1 yılBişey isterken cilveli şekilde mi
Cevap sahibi+1 yılEvet tabiki cilve hep olmalı
- Kişilik & Karakter konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılkeşke öyle bir kadın olsa da süründürse beni 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa bi kere oldu garipsemiştim biraz ben kendimi bile sevmiyorum çünkü o kadar
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Aptal bazı erkekler kadınlar kendilerini süründürürünce onun peşinden koşar durur ancak akıllı adam ve akıllı kadınlar bu tip şeylere ihtiyaç duymaz; bu tip şeyler olmadan birbirlerini sever ve bağlı kalırlar zaten.
00 YorumlaEşeği oluyorlar sonra o aman söyle güzel olcak yok bana şöyle davranacak gibi şeyler konuşurlar onlar sonra olayla alkasız birine eşek olurlar bu böyledir şaşmaz he sebebi sevgi çünkü sevgi hertürlü iyileştirir kötüleştirmez
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Vazgeçilmez kadın da erkekte yoktur sadece vazgeçmeyecini sananlar vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılumursamayarak. Cok seven değersiz oluyor ama kaçan kovalanıyor benim gördüğüm kadarıyla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVallahi bu sinsi kalbinle. evde kalcan ilerde evlenemiyceksin ailen bu dunyadan göcüp gidince napacan bakalim hala yok vazgecilmez bilmem. ne taktik pesinde kosuyorsunuz insallah bahtin kapanjr evlenemezsin amin bendende dua aldin hadi amin
06 Yorumla
Soran+1 yılKsksks mal mısın kardeşim erkekler taktik yapmıyor mu canım mıyız biz siz erkekler manipüle ederek kendinize bağlıyorsunuz sonra soğuk yapıyorsunuz siz evde kalın evlenmeyiz inşallah hatta sevilmeyinde benden de böyle dua aldın hadi AMİN İNŞALLAH GÜN YĞZÜ GÖRMEYİN
Cevap sahibi+1 yılO. erkek. insallah karsilikli biriyl3 tanisir tanjsacak. uzaktan yetin sende o taktiklerin bi ise yaramicak yalnjz kalcaksin iyice bi dusun kimseyle olamiycagini send3 anlarsin bu kadar saf olamazsin yazik o beynine
Soran+1 yılBence sana yazık siz erkekler manipe ederek soğuk sıcak yaparak bağlıurosuzn sonra gidiyorsunuz ben birini 1 yıl sevdim beni manipüle ederek bağladı noldu ayrıldı ki omun için her şey yapmama rağmen anladın mı siz erkekler gerçek sevgi nedir bilmiyorsunuz kaşarlaeon peşindesiniz gelip burada da artislik taslama sende bunu o beynine sok boş boş konuşma siz ilk önce kendize bakın olur mu seven varken verene gidiyorsunuz sonra da seven lazım bize diye boş boş konuşuyorsunuz ilk önce kendizi eleştirin beyinsiz ahmak
Soran+1 yılSiz erkekler eziksiniz aslında karakter olarak mal mısın seven varken verene gidersiniz
Soran+1 yılVe sonra seven laızm bize diye boş boş konuşursunuz sizin beynine yazık soğuk sıcak yaparak bağlanıyorsunuz siz mal msın eziksiniz beyinsiz simiz ve emin ol ki seven insan seni umursamayacak
Soran+1 yılSinsi olan sizsiniz canım ta 1 yıl sevdim ben küme neyden bahsediyorsun sen mal
Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Kimse vazgeçilmez değildir , kimse kendini hint kumaşı sanmasın
00 YorumlaERKEKLER BEĞENİYE ÇÖKÜN
Çok kısa anlaticam
Erkeğin Sığındığı limandır
Derdini anlatınca onu en iyi anlayandir00 Yorumla
+1 yılGerçekten seven bir erkeğe kendini evi gibi hissettiren demek
00 YorumlaTC kadınları işte TC kadınlarının olduğunu sandığı şey
00 YorumlaKimse vazgeçilmez değildir. Olmuyorsa olmuyor. Oldurmaya çalışmak mantıksız.
00 Yorumla
+1 yılherkesten vazgeçiyolar
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
vazgeçilmez kadın yok bence
- Kişilik & Karakter konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılBiz erkeklerden kaynaklı o daha çok 😃
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte neden
- +1 yıl
Zoru başarmaya çalışmak işte
Hiç bişey olmaz
08 Yorumla
Soran+1 yılNe olmaz
Soran+1 yılYok kardeşim
Soran+1 yılCanım?
Soran+1 yılOk
+1 yılVazgeçilmez kadın yoktur
02 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçilmez erkek te yoktur
- +1 yıl
Aynı fikir sorun yok
+1 yılKimse vazgeçilmez değildir geç onu
04 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin bence öyle
- +1 yıl
Eminim son kararım vazgeçilmez değildir
Soran+1 yılErkeklerde değildir
- +1 yıl
Tabiki değildir hele onlar hiç değildir
+1 yılSevişme esnasında söylenilen bir yalan kahramanı.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılgenelde tutkulu kadınlardır
00 Yorumla Kimse vazgeçilmez degil beynini kullanana
00 Yorumla
+1 yılÖyle bi kadın daha doğrusu insan yok.
00 Yorumla
+1 yılVazgecilmek kadın sence ne demek?
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Muamelesi iyi olandır
00 YorumlaHerkes birgün vazgeçilir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadınla alakalı değil ki durum. Erkekle alakalı
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 702 cevap paylaştı. Enerjileri yuksek bence
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir kadın yaşadı mı dünyada?
00 YorumlaNe olursa olsun asla gitmeyendir.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılVazgeçilmez kadın yoktur takıntılı erkek vardır
00 Yorumla
+1 yılEvet yorumları not almaya geldim.
00 YorumlaHiç bir kadın vazgeçilmez değildir
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir kârı yok
Herkes vazgeçilir bu hayatta00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Asla hayatına dahil etme bi yaklaş bi uzaklaş
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum öyle birine rastlamadık
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsüründürüyolar
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl işte
- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi