Aşk İlişkileri Uzun ilişkisi olanlar hiç sevgilinizde gizli kaçamak yaptığınız oluyor mu kaçamaktan kastım biriyle konuşma gibi falan? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl sevgilinizden gizli* Uzun ilişkisi olanlar hiç sevgilinizde gizli kaçamak yaptığınız oluyor mu kaçamaktan kastım biriyle konuşma gibi falan? Cevapla Fal Soruları İlişki Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. hayır yapmam 0 0 Yorumla
StoneeCold Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Hayır, hayatımda olmayan biri için bile sadık oluyorum; varken her türlü sadığım. 0 0 Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl uzun ılıskıler sıkıcıdır mutlaka boyle seyler yasanır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Değil mi🥹 Yorumla FlortozErkek +1 yıl sen flortozmusun Yorumla
başbaşa26 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kendini iyi hissetmek için mi soruyosun, herkes yapıyo diye ☺️ 0 0 Yorumla
Sessizbirliman Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Doğru olmaz sen yaparsan oda yapar uzak ta olsa sadık olunmali 0 0 Yorumla
AliBeyciğim Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Kesinlikle olmaması gerekir aldatmaktan farkı olmaz 0 0 Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Sevgilimle konuşurken yapmadım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Küstüğünüz zaman mı yaptınız😅 Yorumla magicalbetüş +1 yıl Ayrıldık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
hayır yapmam
Hayır, hayatımda olmayan biri için bile sadık oluyorum; varken her türlü sadığım.
uzun ılıskıler sıkıcıdır mutlaka boyle seyler yasanır
Değil mi🥹
sen flortozmusun
Kendini iyi hissetmek için mi soruyosun, herkes yapıyo diye ☺️
Doğru olmaz sen yaparsan oda yapar uzak ta olsa sadık olunmali
Kesinlikle olmaması gerekir aldatmaktan farkı olmaz
Sevgilimle konuşurken yapmadım
Küstüğünüz zaman mı yaptınız😅
Ayrıldık
Evet oluyor oldu
Evet..
Bu ne saçma Bi soru