Gerçek aşk , bazen arkadaş olmaktır , bazen sevgili , kimi zaman kardeş gibi olmaktır. Ama en önemlisi iki kişiden başka kimsenin olmamasıdır. Bunları yapamayan kimse Seni seviyorum dememeli. Aşkını karşı cinse satmamalıdır...

#emre00 ®
Gerçek aşk , bazen arkadaş olmaktır , bazen sevgili , kimi zaman kardeş gibi olmaktır. Ama en önemlisi iki kişiden başka kimsenin olmamasıdır. Bunları yapamayan kimse Seni seviyorum dememeli. Aşkını karşı cinse satmamalıdır...

#emre00 ®
Bana göre gerçek aşk diye bir şey yok.. yani olmayan şeyin de yorumunu yapamam. ama varsa bile iki kişinin birbirine sonsuz güven duyması birbiri için her şeyi yapması ve birbiri için yaşaması demektir.. ama bunu yapanı görmedim daha
Sana gerçekten sevildiğini hissetdiren, şefkatle yanaşan, seni gerçekten anlamak için çabalayan ve hissetdiğin saçma bile olsa seni yargılamayan biriyle olmaktır.
Dünyada sanki ikisinden başka kimse yokmuş gibi yaşamaktır.. Sadece gözün sevdiği adamı görmesidir.. İkisinden başka herkese kör olmaktır..
Kesinlikle doğru olan da budur.. Aksi olması mümkün değil..
Teşekkür ederim..
Aşk vişne iç iç kişne
Aşk bir b*ktur bunu yiyen çoktur.
Aşk bir sudur iç iç kudur.
Aşkın gelişi aklın gidişidir.
Cevap
1Cevap
Aşk; 47 yıllık eşini kaybeden teyzenin "şimdi ben derdimi anlatırken konuşmak zorunda kalacağım" demesidir
Kavurucu güneşten saklanacağın bir gölgedir bana göre.
Yaşamadığım için bilmiyorum aklıma bişey gelmedi 😒
Kalplerin bir olmasıdır bence.~♡
Aşk sadakat demektir bağlılık
Bilemedim şimdi ani bir soru oldu
Olmayan bisiyi tarif edemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?