Çölde çimenlik, hayatın zorluğuna mola veya korkunç bir yanılgı, sarhoşluk. Veya bazı erkeklerin ki gibi sadece güzel bir kadınla tensel temas. Aşk senin için ne ifade ediyor en son ne zaman aşık oldun?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAşk bence herkes için değişen bir histir. Kimi için acı kimi için mutluluktur. Ama bana sorulsa aşk, bence hastalık. Sevmenin ileri seviyesi. Bir kişiyi her haliyle kabullenip bağlanmak. Hasta olmak. Yani belki ben hastalık dediğim için anlaşılamayacağım ama öyle. Her haliyle, tüm hatalarıyla kabul ettiğimiz insanlar hep bizi yaralar, kalbimizde geçmeyecek izler bırakır. Belki yolun başındayım. Belki hiç aşık olmadım. Belki de sevgimi aşk sandım. Bilmiyorum.. Ama eğer bende ki sadece sevgiyse yani aşk değilse. O sevgi o kadar yakıcı acıtıcı bir şeyse. Aşkı düşünmek bile istemem...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl🧐🧐🤔🤔
Hmm aşk benim için ney...
Aşk benim için hipotalamus tarafından tarafından üretilip hipofiz bezine gelen ve hipofiz bezinin arka bölümünden bazı uyarılar sonucu protein yapıda Kalpte salgılanan Oksitosin Hormonunun Ta Kendisidir..
Vücut geliştirme yapanların hakir görebilceği ortalama insanları sarhoş ettiği hormondur p*rno mastürbasyon bağımlıların ve hergün aldatanların, hergün farkı kişilerle seks yapanların androjen reseptörlerine bağlanamayan hissedilemeyen kaybolan bir hormondur major depresyona girer bu tarz kişiler..
Neden vücut geliştirmecilerin hakir göreceği hormondur? Igf1 ~ İnsülin değişimi yaşarken yüksek cortizolle testosteronla antrenman yaparken adrenalin salgılarken deadlift yapıp bağırırken yanii oksitosinin pekte yeri kalmıyor benim için sanki? Neyse Allah Alimdir Allah Hakimdir Allah Hakkı İle bilendir...00 Yorumla
+1 yılBen bir kez aşık oldum sadece fotosunu gördüğüm bir kıza ve onun ile evlendik ama bu kız benim hayalimdekinin tam tersi , ben uzun, güzel düz saçlara sahip Seksi vücut hatları olan bı kız hayale derken aşık olduğum kız tam tersi çıktı tesettürlü olduğu için saçlarını göremedim saclarida kıvırcık ve çok az ilk evlendgimiz gün görünce şok oldum ve alnı aşırı açık yüzü ve sacinuyumsuz tesettürlü iken çok gzuel gorunuyrodu çok pişman oldum ama onu bosayamazdim şimdi ne zaman güzel Seksi bı kız görsem içim gidiyor aşk. filan yalan inanmayin
00 Yorumla
+1 yılAşk, oyle sadece bir insana hisedilen bir duygu degildir aşk bir çiçege bir hayvana her hangi bir şeye aşık olabiliriz ben bir ülkeye aşıgım, o ülkede tekrardan bulunmak için elimden ne geliyorsa yaparım, yapıyorum da zaten aşk (fakirsindir biri sana cıkolata vermiştir ama içi karamellidir ve senin karamele alerjin vardır sen yine de cıkolatayı sevdiğin için onu yersin) aşk boyle bir şeydir kendini bile bile zehirlemek öldürmek, biz sevdiğimiz şeylere aşık oluruz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
82Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer düştüğünde seni tutup yeniden kaldırabilecek bir ruh eşi bence…
44 Yorumla
Soran+1 yılBelkide dayanagin saglam karakterde eşin ✨
- +1 yıl
Haklısın. O olmayınca yarım, olunca tam hissetmek…
Soran+1 yıl🙏🙏
- +1 yıl
bu arkadaş doğru demiş. +
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılİki paket çikolata yemekten aldığım keyif ile aynı noktadadır..
31 Yorumla
Soran+1 yılSık sık çikolata yiyemiyorsun o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u +1 yılAşk cinnet ile cennet arasında bir köprüdür.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim insanla ne yaşarsam yaşayım yine ve hep kendisinde kendimi bulmaktır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılA Ş K ;
- Çorap değiştirir gibi sevgili değiştirmek değildir!
- Sürekli tartışıp, kalpleri ve duyguları incitmek de değil!
- Sevdiğinden şüphelenip ona GÜVENMEMEK de değil!
- Sorunları sevdiğinle sakince oturup çözmek yerine arkasından konuşup, başkasının duygularına sığınmak da değil!
Kısacası; aşkı en güzel şekilde hayal edip, en iğrenç şekilde yaşamak için çabaladığınız sürece sizin yaşadığınız "aşk" aşk değil!13 Yorumla
Soran+1 yılAşk aslında güvenilir bir limandır öyle değil mi :')
- +1 yıl
" - Evet! Burası benim❤️limanım!" diyebileceğin kadar hem de👍
Soran+1 yılAhh, umarım 🙏✨
+1 yılAşk birliktelik iki insanın birbirine acısına sevincine ortak olması tanık olmasından ibaret insanlar birlikte yaşayacağı insanın hayatına tanıklık edecek aslında. İnsanlar aşkı nasıl tanımlıyor bilmiyorum. Lakin tensel temas kurduğunuz sevdiğiniz insanlarla şehvet duygusunu birlikte tattığınız insanla aşk yaşarsınız.
Aşk Türkçe sözcük anlamı bile şehvet duygusu.
Sevmek sevdalanmak derseniz işte orada herkesin yarım kaldığına eminim.
Kısacası kendi görüşüm aşk fiziksel olarak evli olduğunun eşinle geçirdiğin o sıcak anlarda yaşadığın sevinç.
Ama sevdalanmak ve sevmek konusunda herkesin çok iyi olduğunu söyleyip aşık oldum demesi de ne kadar düz insanlar olduğumuzu gösteriyor.
Umarım anlayan biri çıkar.11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım umarım 🌸🌸🙏🥲
Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Aşk istenilen kişidir. Senin istediğin seni istemez seni isteyeni de sen istemezsin o yüzden zaten aşk acıdır. En son ortaokul 6-7 de çok kötü aşık olmuştum yemek yedirmez su içirmezdi. Tabi başkasıyla nişanlandı gitti belki de evlenmiştir çok şeyler değişti bizde değiştik şimdi o hallerime bakınca gülüyorum anlıyorum ki aşk bir tutulmadır ama o kişi hayırlı mı değil mi onu Allah bildiği için bizim tabi gözümüz gönlümüz sadece aşık olduğumuzu kusursuz bir biçimde gördüğü için çoğu şeyi göremez oluyoruz o an.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşk benim için çocuklarımdır onlar olmadan önce ne için yaşadığım neyle mutlu olduğum ve neler için üzüldüğüme dair en ufak bir şey hatırlamıyorum anne rahmine düştükleri andan itibaren benim için aşk , sevgi , yaşam sadece dünyalar güzeli iki evladımdan ibaret.❤️
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah bağışlasın ✨🌸
- +1 yıl
Amin hepimizin evlatlarını canım benim ❤️🙏💐💐
+1 yılBen 2023 yılının 4 eylül günü işe başladım. İş yerindeki sevkiyatçıyla ilk gö göze gelişimde ona aşık oldum. İşe başlayalı 5 ay bitti. Aşk benim için cennet ve cehennemi bir arada yaşamak, çünkü yandıkça bir yandan mucizelerini de yaşıyorum. En derin okyanusun zifiri karanlıgındaki kabuğu açılmayan inci. Rabbime sukretme sebebim. En büyük kahkalarımın sebebi. En büyük heyecanım. Saçmalayışlarım. Hayata tutunmaya nedenim. Daha da uzar gider ama iyi ki ona aşık olmuşum💙 seni seviyorum Şevki Emre 🌠
10 Yorumla
+1 yılOscar Wild'e aşkı sormuşlar : "karşılıklı bir yanlış anlamadır " diye cevaplamış.
Aşkı tarif edemem ben.. Ama bende ki aşkı anlatan güzel bir parça bırakabilirim..
https://www.youtube.com/embed/wB8x81sXd4812 Yorumla- +1 yıl
Of of bu şarkıyı ona adadım desem..
- +1 yıl
@isimsizdiss 🚬🚬
+1 yılaşk benim için hiçbirşeyi ifade ediyor. çünkü aşkın içinde herşeyden az çok var. sevgi, hüzün, kırgınlık, ihtiras, ölüm, acı çekmek, yeniden doğmak, saygı, pylşma duygusu, güven v. b daha bir çok şey katılabilir aşkın içine. ama hepsi ayrı ayrı yerlerde, dikkat etmeyip karıştırırsan bitersin.
10 YorumlaAşkı tanımlamak için ciltlerce kitap yazsam az olur. Aşk bülbülün güle kanı ile renk vermesi gibi, bağrını saran bir ateş gibi. Anlatmaya ne dil dayanır, ne ömür yinede biz kelimelerle avunmalı, onu kağıda dökmeliyiz. Sözün özü aşk yüreğini kasıp kavuran, gecelerce derde düşüren, koca bir derya misali derin bir duygudur. Hasılı aşk söylenmez olandır...
10 Yorumla
+1 yılsaçma sapan duygu ve düşünce patlamaları :D bazı durumlarda self kontrolün yapılamaması
Her bir hücreyle o insanı düşünmek, alınan her nefeste aklına gelmesive tanımının imkansız olduğu düşüncesindeyim :D
14 Yorumla
Soran+1 yılSelf kontrol o kadar doğru ki bir anda kayıp gidiyor elinden çok korkutucu:')
- +1 yıl
Evet o yüzden bu duygular aynı zamanda tehlike arz ediyor 😂😂
Soran+1 yılHemde ne tehlike 🥲
- +1 yıl
😅😅
+1 yılAşk yok. Aşk bütün çıkarların gizlice elde edildiği üstü kapalı bir yalan.. adı değiştirilmiş Aşk olmuş.. benim kitabımda sevgi var.. hak edene.. görebilene anlayabilene..
22 Yorumla
Soran+1 yılAşk böyle değil umarım tadarsiniz:')
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum bilmukabele
+1 yılAşk benim için roldür yalandır sırf birbirlerinin arasında nefret etmesin diye kılıpa girmektir rolu bırakan kişi aldatır kalp kırar terk eder başta rol yapan kişiyse aşık olur ya da intikam nefretle dolar aşk bi duygu oyunudur televizyonda görülmücek bi dizzi gibidir
22 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bir gün gerçekten aşık olursun çünkü hiç böyle bir şey değil:'))
- +1 yıl
Ne? Değil mı?
Bu demek
11 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅😅
Belki de sadece aldatmamak. Gün geçtikçe aşk hakkında düşüncelerim daha da basitleşmeye başladı. Aşka olan güvenimde kayboluyor sanırım...
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçeğini doğru kişiyle yaşamaniz dileğiyle..🥲
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşk benim için Nazlıcan demek !!! Herkes ona nazlı derken ben ona Nazlıcan diyorum çünkü o benim canım... aşk benim için pirzolanın ağızda patlayan yağı gibi enfes küçük tatlı Isparta elması gibi kütür kütür
11 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅😅😅😅
+1 yılAşk, derin bir duygusal bağ ve sevgi hissidir.
22 Yorumla
Soran+1 yılTürkçe terimler sözlüğü teşekkürler TDK:))
- +1 yıl
Anlamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşk benim için baklavanın yanında şalgam, kolanın yanında ayran, tatlının yanında çemen gibidir
14 Yorumla
Soran+1 yılAyrı ayrı güzel ama kavuşunca kötü mü:)
- +1 yıl
Hayır. Aşk gereksiz 🤭
Soran+1 yılşu an yoğun duygularla içinde bulunduğum durum belkide gençken her insan yaşamalıdır :')
- +1 yıl
Kullanıcı adın bana hiç yabancı gelmedi. Sen daha önce de KS de miydin
+1 yılAşk, benim için bir kadının kalbinde hayat bulmaktır🥰
11 Yorumla
Soran+1 yılMükemmel ✨🌸
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Aşk tek taraflı ise yaradır, sevdiğim beni sevdiğinde ise şifaya dönüşür.
11 Yorumla
Soran+1 yılŞifa çok doğru:)
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aşık olamadım bunu hak edecek hissettirecek biri çıkmadı henüz
16 Yorumla
Soran+1 yılUmarım çıkar 🙏✨
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aşk hayattır, ömürdür, yemyeşil ormanlık, masmavi denizdir. İçtiğin su dur,,, yediğin yemektir, dinlendiğin yataktır uykudur. Daha ne olsun , Datluların en datlusudur.
10 YorumlaYayıla yayıla motorumun üstünde giderken rüzgarı hissetmek, hiç bir şey düşünmeden manzarayı izlemek, yanımdan geçenlere el sallamak, canım istediği yerde durup sigaramı yakıp yine manzarayı izlemek... Kısacası aşık olduğum şey kendi özgürlüğüm.
11 Yorumla
Soran+1 yılVeya aşk böyle hissettiriyordur:)
+1 yılMilyonlarca dostun arkadaşın olmasına rağmen o olmayınca yalnız hissetmektir üçüncü bir kişinin olmadığı hem ruhen hem bedenen yaklaşım ve bağlılıktır 🫶😌
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk aslında çok yüce bir duygudur onu içinde hissettiğin zaman çok cesur ve hiç bir şeyden korkmuyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılCok doğru
+1 yılNilüfer gibi düşünün. Suyun içinde boğula boğula tohum açmışsınız ama yosuna takılı kaldığınız için çiçek açamıyorsunuz. Aşk yosundan kurtulup çiçek açmaktır en güzel rengi ile...
21 Yorumla
Soran+1 yılO kadar guzel tanımladinki eline sağlık:)🌸🧡
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim aşka inancım kalmadı. Aşka değer insanda kalmadı pek. Onun için günümüzde aşk cinsellik yalan dolan ve görsellikten ibaret gibi geliyor. Artık içi boş bir sözcük haline geldi. Ve hızla tükenip gitti. 🤷🏻♂️
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım iyi ve doğru insanlar çıkar karşınıza:)
Cevap sahibi+1 yılUmarım 🙏 ne kadar uzak dursam da güvenim kalmasa da insan sevmek sevilmek istiyor ama işte bitti bazı şeyler ve aşamıyorum 🤷🏻♂️ neyse Allah büyüktür nasipte varsa olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn son aşık olduğumda dolar 2 liraydı düşün artık 🤨
11 Yorumla
Soran+1 yılÇocukluk aşkı bambaşkadir tabi:)
+1 yılAşk bence sevilmekten ziyade sevmekle alakalı. En güzel şey sevmek en güzel nimet sevmek. Herkes birini sevecek yüreğe sahip olamayabilir
10 Yorumla
+1 yılbi söz vardı " tehlikelerledolu bir ormada çadır neden huzur verir ki insana? işte aşk böyle bir şey"
ben çadırın içindeyim, ama diğer yandan, yakıcı bir kasırga da vurdu.. aşk beni hem yaşattı, hem öldürdü yani..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Biz erkekler için bir yol arkadaşı demek güven duymak demek...
Kadınlar için cüzdan şan şöhrete erken ulaşım yolu. Çünkü melek yüzlü şeytanlarsınız
02 Yorumla
Soran+1 yılSon cümleyi okuyana kadar ciddiye almıştım halbuki
+1 yıl
Şöyle bir şiir arası buldum. Belki de sadece saçmalamaktır.
10 Yorumla
+1 yılAşk kalbimi yakan bir volkan gibidir
En sevdiğim tatlı kazandibidir 😂12 Yorumla- +1 yıl
Leyla sev beni sokma müşküle
Seninle kaşık iki tabak keşküle
- +1 yıl
*atalım
Hissettiğim an dünyayı karşıma alacagım en büyük duygudur aşk
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yıldoğru kişi olduğunda , hayatın stresinde huzur bulduğun şeydir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aşk;
Sevdiğinin varlığını bilip, onun için duâ etmektir, O hep iyi olsun diye diye sadece duâ etmektir..
00 YorumlaAşk çok başka bir duygu hiçbir duygu aşkın yerini asla tutamaz
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru 🙏
+1 yılAşk çoğumuzun tadamadığı ama üstüne paragraflar yazdığımız asılsız şey
12 Yorumla
Soran+1 yılAsılsız gibi ama değil gibide :))
- +1 yıl
Ya her duygularla harmanlanarak yazılmış şiir okunur ve sevilir bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki insanın birbirini takıntı haline getirip birbirlerine cok üst seviyelerde bir sevgi beslediğini sanmasidir. Bir ilişki aşk ile yürümez. Saygi ve Anlayış ile yürür.
11 Yorumla
Soran+1 yılAşkla başlar sevgi ve anlayışla sürer çok doğru 🙏✨
4 yıl önce artık kimseye aşık olanıyorum o güzel duygularımı öldürdüler
13 Yorumla
Soran+1 yılUmarım güzel duygularınızı tekrar yaşarsınız 🙏✨
Soran+1 yılÜzdü bu 🥲
Anlaşabilmektir birinin bedeninin içinde olmadan ne hissettiğini bilebilmek ve önemsemektir
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle canı yandığında canınin yanması..🥲🧡
En son 2002de Aşık oldum sonra 15yıl evlilik son 5 yılı işkence ve beni aldattı
12 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun abi umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz 🙏🙏
+1 yılBenim için aşk dünyada yaşanması gereken en önemli an demek tekken çift olursun
15 Yorumla
Soran+1 yılYaşanması çok önemli gerçekten 🥲
- +1 yıl
Ama biz yasayamadik larimzla kaybettik
- +1 yıl
Gün olur inşallah sende bende yaşarız
Soran+1 yılYaşıyoruz onu da yaşıyoruz ama nasıl yaşıyoruz hayırlısı::)
- +1 yıl
Nasıp ten öte yol yok sal gitsin takma dünyayı kafana göre takıl
+1 yılGeçici hevesten başka bir şey değil, ulaşılınca biter 👌
18 Yorumla- +1 yıl
O bahsettiğin şeyde zaten aşk değil cinsel dürtüdür
- +1 yıl
Aşkı alevleyen zaten o dürtü 👌
- +1 yıl
Küçücük haklı olabilirsin ama küçücük başka da değil gerçek aşk cinselliği sevmez bir kere
- +1 yıl
Ee aşk nedir senden dinleyelim bakalım
- +1 yıl
🫣 Böyle sorunca utandım şimdi 😊 aşkı kolay kolay kimse tarif edemez, ben dilim döndüğünce söyleyeyim aşk iki insanın birbirlerini gördükleri andan itibaren cinselliği düşünmeden! birbirleriyle çocukça eğlenip, yetişkince konuşup anlaşması ve bir taraf sustuğu zaman diğeri onu sustuğu yerden anlayan ve her koşulda zorla değil gönüllü olarak eşinin yanında duranlara aşık denir. Günümüzdekiler ticaret yapıyorlar aşk kesinlikle değil!
- +1 yıl
Bu sevgi işte aşk değil, sevgi ebedidir aşk geçici
- +1 yıl
Sen adına ne demek istiyorsan de bir gerçek var o da günümüzdekiler modern esc*rt ve p*z*v*nk, namus kişiseldir ve bir taneside (özellikle erkekler) çıkıp kendilerinin önündekini tutmuyor demiyorlar ki beni de bir kadın 9 ay karnın da taşıdı bu yaşa getirdi ben neden kadınlar için sapıklaşıyorum...
Soran+1 yılGeçici mi kavusulursa evet kavusulmazsa hayır
Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Aşk kavuşamamaktri
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğrusu bu maalesef maalesef
+1 yılAşk mı o da ne ya ben ona inanmayı bırakalı çok oldu bence aşk diye bir şey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılBelli bir yaştan sonra mantık devreye giriyor bundandir belki :)
- +1 yıl
Yaşanmışlıklardan dolayı tecrübe diyelim aşk bence sadece ilişkide ilk zamanlarda duyulan heyecandır o heyecan bittiği zaman ya ilişki biter ya da başka bir şeye dönüşür yani sevgiye saygıya dönüşür kişiye göre
+1 yılBana psikolojik destek saglicak bir hatunla ömür boyu şatafat içinde yaşamak
02 Yorumla
Soran+1 yılRehabilitasyon merkezi gibi bir hatun umarım ne diyeyim:)
- +1 yıl
Bende umarim
Hiç aşık olmadım daha doğrusu karşılık alamadığım için gerçek aşkı hiç tanıyamadım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşka inanmıyorum, aşk inanan 18 yaşındadır veya 15. Tam bir saçmalık. Gençlik ve yaşlılığa inanıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk benim için çok şey ifade ediyor ama şimdiki 16 ve üstü yaşlar için bel altı aşk deniliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen onu görmüyorum. Sesini duymuyorum. Hele kokusunu hiç bilmiyorum. Ama kalbimde yaşatıyorum. Galiba aşk bu. Onun beni sevmediğini bile bile.
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım?
Cevap sahibi+1 yılOnun beni sevmediğini biliyorum zaten
Soran+1 yılUmarım karşılıklı mutlu bir ilişkin olur doğru zamanda 🥲🙏
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılDoğru kişiyse, cennet; yanlış kişiyse, cehennem!
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılAşk benim için topuk dikeni gibi topuğuna bastıkça acıtır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen ve benim gibi olanlar için cehennem azabından farksız
00 Yorumla
+1 yılAşk benim için yok. Sevgiyse kendini özgürce anlattığın yer.
00 Yorumla
+1 yılAşk, özgürlüğün mantığın yok oluşudur
12 Yorumla
Soran+1 yılAhh, akıl tutulması 🙃
- +1 yıl
Ahh Karşılıksız umutsuz aşklar ahh... 😅
Aşk dilde yaşanıyor. Kaldimı ki?
11 Yorumla
Soran+1 yılKaldı tek tük bizim gibilerde abi :)
+1 yılAşk benim için bir hiç
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden bir hiç:')
- +1 yıl
Öyle gerekiyordu
- Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi