AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Ekonomik olarak kendini sağlama alacak adımları atıp biran önce boşanmak için adım atmalısın. Bunu yapmadan önce bir süre ayrı yaşamınızı da öneririm.
Alıp karşına dan diye söyleyeceksin. Bu zamana kadar epey konuşmuşsun sabretmişsin yapabileceğin artık bsey yok. İyi düşünüp verdiysen bu kararı söyle. Zaten sonra ayrılmak istemeyecek dızelmiş gibi yapacak falan zor Bi süreç
Düzelmesi zor
Ayrılmayalım diyecek ama uzatacak kararlı ol Bi on yıl daha gidet
Ayrılmayalım demez sırf gururundan ben sonrayı düşünüyorum
Bu durumu güzel bir şekilde oturup konuşmalısınız eğer bir büyük varsa onu devreye sokmak iyi olur.
Kimseyi dinlemiyor ki
1. Duygularınızı Anlayın: Öncelikle kendi duygularınızı anlamaya çalışın. Neden ayrılmak istediğinizi net bir şekilde belirleyin. Bu duygularınızı anlamak ve ifade etmek, kararınızı daha net ve anlaşılır kılacaktır.
2. İletişim: Eşinizle açık ve dürüst bir iletişim kurmak çok önemlidir. Duygularınızı ve endişelerinizi anlatın, kararınızın arkasındaki nedenleri paylaşın.
3. Terapist veya Danışmanlık: Eğer mümkünse, bu konuda profesyonel bir terapist veya danışmanla birlikte hareket etmek faydalı olabilir. Bu, duygusal bir destek almanıza ve iletişim becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olabilir. Ayrıca terapist veya danışman, ayrılık sürecinin daha sağlıklı bir şekilde yönetilmesine yardımcı olabilir.
4. Hazırlıklı Olun: Ayrılık sonrası yaşayabileceğiniz duygusal, finansal ve pratik konularda hazırlıklı olun. Bu, gelecekteki süreci daha düzenli bir şekilde yönetmenize yardımcı olabilir.
5. Saygılı Olun: Ayrılık sürecinde eşinize karşı saygılı olmak önemlidir. Duygularınızı ifade ederken ve kararlarınızı paylaşırken saygılı bir şekilde davranmaya özen gösterin.
Ayrıca, eğer çocuklarınız varsa, onlara yaklaşımınızı da dikkatlice düşünmelisiniz. Onlara süreci anlayabilecekleri bir şekilde anlatmak ve duygularını ifade etmelerine izin vermek önemlidir.
Elbette bu süreç oldukça hassas ve duygusal bir süreç olabilir. Bu yüzden kendinize de zaman ayırmalısınız. Kendinize iyi bakmalı, duygusal destek almalı ve bu süreci sakin bir şekilde yönetmeye çalışmalısınız. Herkesin kendisi ve eşinin duygularını anlamaya ve saygı göstermeye çalışması önemlidir.
Evliliğinizde ayrılık kararını açıklamak zor olabilir ama önemli olan dürüst ve saygılı bir şekilde konuşmaktır. Eminim bu süreci en uygun şekilde yöneteceğinize inanıyorum.
Valla senin durum bi kısır dongu olayi olmus sen konusup karsi taraf tamm deyip zaman kazanmis yapacagin sey ya boyle dewam ya ayni evde farkli kendi hayatin ya da bosanmak secim senin
Ayrılmak istediğini söylesen anlayacak birisimi başına sıkıntı olur mu veya ayrıldıktan sonra nerede kalacaksın sana bakacak ailen var mı
Yok kimsem kabul eder sırf gururundan ama sonradan sıkıntı olur mu onu bilmiyorum
Kimsen yoksa önce kendi ayaklarının üstünde durman lazım daha kötü bir hayatın olabilir cunki
Çocuğun büyümüş iş baksan eşin bişey dermi calismak istiyorum desen
Onada pek sıcak bakmıyor
İş olmadan ayrilirsan sıkıntı nafaka falan da vermez daha kötü hayatın olur iş konusunda ısrar et her lafını dinlemek zorunda değilsin
Eşinin dudelme şansı hiç yok dimi ugrastin mi duzelmesi için
Çok uğraştım
ekonmik özgürlüğün yoksa, ayrılmadan çalışmaya başla derim. işlerin oturunca çocuklarınıda alıp bir düzen kurabilirsin. ancak, hayatta diğer sıkıntılarlada uğraşacak gücün olmalı. seni dinlemekten başka bir şey yapamam.
Hayır çalışmıyorum
çok daha zor bir hayat bekliyor seni. çoğu kadının susmasının sebebi budur. Gücü elinde diktatörce tutan duygusuz halden anlamayan erkek.
🙁😐
Maddi imkanı olupta boşanmayan kadınları asla anlayamıyorum.
Yokki
Peki bundan sonra boşanırsanız ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Bilmiyorum 😐
Olmaz öyle ama. Önce çalışmalısınız.
Alkollü insan şiddet uygular sakın söyleme direk al çocuğunu ailenin evine git boşanma davası aç en mantıklısı bu iyi günler dilerim
Teşekkür ederim
Bence söyleme sanki esin de şiddet var gibi size zarar vermesin
Evet meyilli
Ye parasını hicc boşanma boşanmak çözüm değil
Ben başka birine aşık oldum ayrılmak istiyorum
Ondan sonra kadın cinayeti
hiçbir şey olmaz
Ya tatlım kendi ne göre birini bul. Onuda hadi ordan et. Hayatına bak bee. Boş adamlar ile vakit öldürme. 👍🏻👍🏻
Doğru
Sen beni dinle şekerim. boş ver. Sana değer verecek. Seni hoşnut edecek birisini bul. En azından takılmalık yap canım
Birde karşı tarafı dinlemek lazım peşin hüküm vermeden
Dinlebe bilir ama bütün yollar benim haklı olduğuma çıkacak bunlar anlattiklarim birde anlatılmayanlsr var
Bende evliyim çünkü az çok tahmin edebiliyorum biz kadınlara maalesef çok iş düşüyor fedakarlık hep bize yüklenmiş
Çok yoruldum
Eksisini artisini iyi düşün oyle karar ver olur mu ve en önemlisi oğlunun psikolojisini de
hemen olayım, direk gidip söyle ayrılmak istediğini. hatta istek gibi söyleme, direk ayrılacağını söyle :)
😐🙁
İstediğin bu değil miydi?
Evet
Ayrılmak istemenden daha doğal ve normal bir şey yok. Korkma çekinme.
Haklısın 🥲
;) başka sorun olursa burdayım
13 yıl gecmıs artık ayrılmasan ıyı olur herkes aynı daha ıyısını bulmazsın artık ıdare edeceksınız ayrılma bence cocuk var ıllede seks ıstıyorsan caresız degılsın bend eöleydım caresını buldum
Nasıl
sorunu begndım anltırım sıze
Günaydın, şimdiye kadar hiç konuşmadınız mı ya da konuşmaya cesaret mi edemedin.
Konuştum düzelmedi
Peki boşandın diyelim, ekonomik durumun ne olacak anlatmak ister misin birde çocuk var.
Allah yardımcın olsun bu adamlar niye böyle ya evlilik ten korkmaya başladım
Amin teşekkür ederim 😐
Bende kadınlar dan korkmaya başladım valla terk erkeklere özgü değil bu durum
Şunu unutma , giden gelenin yerini aratır. Psikoloğa görünün bence. 14 yıldır berabersiniz, şimdi ne oldu da ayrılmak istiyorsun? Muhtemelen başka bir alternatifin var. Yanlış.
Hayır yok önceleri sabrediyordum yaşım ilerledikçe sabrım kalmadı hırçınlastim ben psikologa gittik beni hasta ilan etti anlamıyor dinlemiyor
kadın o kadar anlatmış bunu mu çıkardın canım
Ablacım ben ayrılmandan yana değilim evlilik terabistine gidin sonuçta 14 yıl hani 4 yıl falan olsa derdim ayrıl diye ama 14 yıl hatrına yapma. O çocuk babasız kalmasın ömür boyu huzursuz olur. burada boşan ayrıl diyenler olacak hiç düşünmeden seni çok iyi anlıyorum abla hele alkol dedinya ama dediğim gibi evlilik terapistine gidin derim sakin akılla düşün abla. burada boşan diyenleri dinleme abla😔okurken öyle kahroldum ki abla ama ayrılsan çocuk babasız kalacak😒
Gitmez öyle yerlere
Ama ayrılma abla burada avcı erkekler var onların gazına gelme boşanma
Abla yanlış anlama acaba cinsel açıdan istediğini karşılamıyo musun da sana böyle soğuk davranıyo çok mu kötü davranıyosun ya da sıkıyosun sen hiç kendin de aradın mı hatayı bide
Çok aradım yıllardır aksine cinsellik konusunda ben ondan istekliyim o isteksiz
Ya abla sana tavsiyem fırsatçı erkeklerin oyununa gelme yok işte mahkemeye ver yok işte delil al diyenleri dinleme
Tamam sağol ablam
Abla satene okuyunca ağlayasım geldi😭😭
Rabbim yar be yardımcın olsun abuk subuk başka arayışın mı var diyen olmuş onların da Allah belasını versin
Amin teşekkür ederim
Yani 14 yıldan sonra mevsim hep kış ise bir türlü yaz gelmiyor ise bulduğunuz ortamı değiştirmenin zamanı gelmiş
Biraz kendimi degiştirsen dem. iyorum haaa haksizsin sadece onu kendine cezbetsen
Herşeyi denedim olmuyor anlamıyla odun gibi
Bak sen kendine bak güzel giyin süslen puslen ve onu sayma
Artik onun böyle yapmadı seni ilgilendirmiyormus gibi senle konuşursa konuş konusmuyorsa konuşma
her şey yaptım
Aman Allahim
Calisiyormusun?
Hayır
İki yetişkin insansınız al karşına konuş anlat durumu.
Anlamıyor adam işte anlasa
Psikoloğa götür o zaman. Ne istediğini orada anlatır.
Onada gitti beni şikayet etti 😂
Niyetin varsa kendine bir iş edin memur olmaya çalış kendi ayağının üstünde durabil
İşin meslegim yok
Nafaka alablrsin bunun yanında bir kaç yardım daha var çocuk yardımı gibi
o bu kadar şeyi yapıyorda sen bunu söylerken niye düşünüyorsun o düşünmüyorsa yapacak bişey yok
😐😐
deliy her gün ölüye bir gün ağlanır derler seçim senin
İyi düşün öncelikle kendi ayaklarının üzerinde durabilirsen bir ortamını bul söylemelisin
Yıllardır düşünüyorum
Calışıyormusun
Hayır
Peki ileriyi düşündünmü
Düşünüyorum çalışmayı felan ama ne olacak sonu bilmiyorum
İşallah her şey güzel olur
Amin teşekkür ederim 🥲😐
Riça ederim
Bazen alından geçenle yaşanan aynı olamıyor maalesef tahammül etmek gerekebiliyor
Ayrıl derim de çocuğun düzeni mahvolmuş olmasın bir de abla yaşı da küçük daha. Ayıptır sorması abla yaş kaç senin?
36
Hayır çocuk olmasa terk et gitsin derim de olan çocuğa olacak. Valla üzüldüm durumuna yanlış anlama keşke elimden bir şey gelse? Allah bu durumdan bütün mağdurları kurtarsın.
Amin 🤲 teşekkür ederim
Yalnız terk ettikten sonra çocuğun baba ihtiyacını da hiç kimse karşılayamaz. O yüzden yuva kurup ta bir travma daha yaşamayın olmadı ailenin yanında kal.
Ayrılsan da o adam sana huzur vermez kardeşim
Boşanmak istemene değil hala onunla evli kalabildiğine şaşırmalı bence kocan.
Neyse onu söylemen gerekiyor. Kimse kimsenin vaktini çalmasın.
14 yıllık samimiyetle ense şaplak göte parmak pat diye söyle gitsin
Benim sana olan sevgim bitti bu güne kadar yanımda olsuğun için teşekkür ederim de ayrıl
Bence bi şekilde söylemen gerekiyor. Sonuçta ölene kadar öyle canım birlikte olmazdın. Eğer bunu taparsan kendi hayatını bilerek çöpe atmiş olursun. O yüzden ayrilmak istədiyini bi şekilde söylemen gerekicek
Haklısın
Sende no performans no arzu no istek ben gitmek senden ayrılmak okkee dedin mi tamamdır
Ömrünün devamını o insanla çürütmeni tavsiye etmem, ne olursa olsun dünyaya bir kere geliyorsun mutlu olmak seninde hakkın isterseniz arada 20 cocuk olsun ama kendini için geleceğin için erkenden boşan bence
Haklısın
İstemiyorsan söylemekisin zaman çalmaya gerek yok ne senin için nede onun için
Tam beni anlatmışsin bende dayanamadim simdi akisina biraktim hayattan bezdim
Bosaninca, nereye gidecek maddi durum? Plan yaptın mi
Hayır
Plan yapman lazım ama. Öyle kafana göre boşanıyor deme
Tamam
Ailen falan nerede çalışıyorsun musun
Saygının dahi bittiğini söyle ona zaten gururu ve haysiyeti varsa laf etmeden kabul eder ayrılmayı
Kabul eder sorun değil ben sonrasını düşünüyorum
Sonrası derken?
Napicam maddi durumlar vs yaşayacak yer
Nafaka alacaksın ya ödemez mi adam nafakanı?
14 sene önce evlenirken aklın neredeydi acaba. Böyle biri olduğunu biliyordun neden evlendin o zaman
Aynen biliyordum
sıkma canını abla gereken neyse yüzüne söyle dimdik şiddet olursa ya da bundan korkuyorsan emnıyetini alda yap böyle sorumsuzluk olamaz sende insansın
🥲🙁
Şimdi bisey derdim de neyse Allah yardımcın olsun umarım istedigin gibi boşanırsın
Amin teşekkür ederim
Bende 14 yıllık evliyim. Seninle aynı durumdayım bende bazen boşanmak istiyorum ama olmuyor işte. Şartlar zor
Bu zamana kadar sabrettiyse biraz daha sabret oğlun kendine bakacak yaşa gelsin o zaman boşan şiidet varsa hiç durma hemen kadın sığınma evine git ama şiidet yoksa sadece ilgisizlikse sabret
Şiddet vardı ama önce çok ilgisiz
Sabrım kalmadı çok yoruldum 😐
Maddi durumun iyiyse boşanmak iyi gelicekse çocuğunun psikoloji ettkilenmezse boşan
İyi değil maddi durumum
Bir iş bulup para biriktirmez misin
O olur
Arkanda duracak kimse yoksa maalesef yaşanıyor ama boşan gel geç başka şehire git
Bir an önce çalışmaya başla abla biriktir biriktire en azından o seni kapıya koyarsa.. elinde paran olur belli süre ele muhtaç olmazsın
Haklısın canım dua edermisin bana
Her gece ederim ablam çok üzüldüm🥺😓 her şey gönlünce olur inşallah
Amin canım benim teşekkür ederim
Boşanıp ne yapacaksın? Yol haritası çiz kendine. Artıları eksileri düşün. Hangisi ağır basıyorsa onu yap hanımefendi.
Bekar olanlar atar tutar çocuğu olmayanlar yine aynı ama arada çocuk olunca insan yutkunuyor ben yapamadım söyleyemedim sırf çocuk için onun mutluluğu için vebaline girmemek için sizi bilemem tabi
😐😐
iyi hissetmiyorsan ve maddinsorun yasamayacaksan sal gitsin
Kolay degıl 14 sene dıle kolay ama ben 22 lik evlılıgımı bıtrdım olmadımı olmuyo herseyın hayrlısı dıcen
Amin
Kendine güven güvenme direk terk et ama garantiye al kendini sonra bana danış yapacaklarini anlatayım çok geç bile kalmışsın
Nasıl alacağım kendimi garantiyy
Delil topla flaşa koy onun üzerine kredi çek kendi hesabına at sonra maddi manevi boşanma davası ac delillerinle beraber tazminatlarını sona sakla sonra bildir mahkemeye gizli tutcan ben medyumcuyum iki dakika baktım yaşadıklarına arkandayim rahat ol istersen köpek yapayim onu sana
Ne delili
İçtiğinin resmi zaten uyuşturucu da kullanıyor o kan tahlili istersin metafetamin kullanıyor diye dersin kafası gidip geliyo onun zaten
Bişeyleri düzeltmek yerine onunla konuşmayı dene baktın halen aynı ayrılman senin ve karşıdaki insan için daha sağlıklı olur :(
Defalarca konuştum ben düzelme yok
Düzelme yoksa yapacak bişey de yok
Abi sen sa*lak misn anlattiklarina ragmane vala neyi duzeltsin
Miyan düzgün konuş ilk önce
Bı lznaile danışmanı veya ailenden biri değiliz ne seni ne kocani tanıyoruz
Hiç bişey söylemeden gidip adliyeye dava aç ve isteklerini talep et boşanmanı aç kurtul. Seni duymayan birine niye açıklama yapasın ki
😐😐
Ciddi oldugunu göster. Ayaklarının üstünde dur
Defalarca konuşmuşsun düzelse düzelirdi, hayatını heba etme şu 3 günlük dünyada. Sevseydi seni hergün bir ömür boyu severdi. Sevmek bu degil.
Haklısın 🥲
kesinlikle daha fazla sabredemiyceni bu duruma ayrılmak istediğini söyle yazık daha emek verip vaktini onda harcama
😐
Kesinlikle haklısın fakat evlenince de hiçbir şey çok güzel olmayacak senin için maddi sıkıntılar geçim sıkıntıları dertler
🥲🙁
Yani boşanmış arkadaşlar var daha zor hayat geçiriyorlar bence sen bir yerden tutmaya çalış memleket neresi
Anladığım kadarıyla gerçekten çok zor durumdasın tam bir çıkmazdasın istersen mesaj atabilirsin abi kardeş olarak elimden geldiğince sana görüş ve önerilerde bulunabilirim gerçekten kötü bir niyetim yok işinde gücünde bir mütahitim her bayana cinsel obje gözüyle bakan bir insan değilim
Teşekkür ederim 😐
Sağolasın
Rica ederim derdini dinlemek isterim fake felan değilim fotoğrafta benim zaten bana güvenebilirsin
Cinsellik nasıl gidiyor peki sana uzak mı duruyor
En önce bu adam öyleyken nasıl böyle bir adama dönüştü?
Orayı biliyosan iş kolay
Hep böyleydi.
Sen bu adamı alkol vs olaylarını bilerek mi kabul ettin. Sürpriz mi yaşadın yoksa onu soruyorum?
Hayır sordum içmiyorum dedi evlendikten sonra çıktı meydana
Hata üstüne hata yapmışsın
😒
İlk alkollü geldiği an ayrilabilirdin?
İlk kötü davranmaya başladığında
Belki dayak bile attı ortada çocuk yokken?
Anan baban ellide kötü olsa atandır bu şekilde seni o adama mahrum bıraktılarsa sığınma evleri var Devlete bir gün gitmiş olsaydın..
Adam hakkında en son dava açma hakkın var biliyosun..
Saçma korkuların , cesaret edemeyişlerin, toplum baskısı arkandan edilecek laflar vs vs soruyorum şimdi sana hangi biri şu halinden daha beter hale gelmene sebeb olurdu?
Cevap veriyorum hiç birisi...
Bunları yazdım maddeler geçen geçmiş olabilir ama hatanın neresinden dönersen kâr..
burada birsuru insan var belki içlerinde avukat , savcı , psikolok , danışman olan insanlar da vardır görüyorlardır durumunu.
Derdini sana çözüm olacak yerlere uzman bilir kişilere açarsan senin için daha hayırlı olur inşallah tez zamanda düzelir hayatın.
Amin teşekkür ederim
Haklısın
Yaw haklı olmanın şu an bana sana yararı yokki? Çözmenin derdindeyiz daha bişi çözmedik ki
Nasıl çözülecek işte
Anacım yazmayla olmayacak belli ki sesli anlatabilecegim bi mecra var mı? Kullandığın sahte hesap vs kimligin gizli kalsın çok basit de sende var olan ama ortaya çıkması gereken cesaret özgüven kendini korkmadan ifade edebilmen adına psikiyatri terapisi gibi önce seni sonra olayları sonrasında çözümü biraz uzun sürecek 2 seneye yakın psikiyatri tedavisi aldım temelini çözdüm diyim sana işine yarar
Benimki her hafta diyor boşaanalim diye hiç es geçmez😂
İlgisizsin demekki kadına karşı ilgi istediği için onu görmen için öyle söylüyor
@bilgiyumagi alakası yok kadınlar çok doyumsuz
Benim anlattıklarımdan ne anladın
Adamcağızdan nafaka istemeden ayaklarının üstünde durabilecek seviyeye geldiğinde boşan.
Adamcagiz mı bu kafayla çok yaşamazsın burada tek dert nafaka çünkü
Zorla evlilik olmaz sana bişey sormak istiyorum
Sor
?
Sorunu beraber halletmeye çalışın baktın olmuyor boşan bence