yüzü güzel olsun. benden uzun olmasın benim gibi düşünsün benim gibi hayatı olsun. çünkü sürekli beraber olacam finansal özgürlüğüm olmadan evlenmem zaten
Ben kişileri betimleyemiyorum. Direkt resim atmam gerekiyor jcjfj
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Seninki kesin uzun boylu , kaslı , geniş omuzlu yakışıklı bir şeydir zeki , merhametli sana prenses gibi hissettirecek birini arıyorsundur. Haklılık payım var mı
Sahilde sırtı dönük beyaz giyinmiş kızlardan hoşlanırım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Karakteri iyi insanda olan özellikler saygı sadakat dürüstlük vs görünüşte orta boy orta kilo ince bel dolgun dudak güzel gözler kumral bakımlı saçlar vs
Allah biliyor siz bilmesenizd e olur. ama ben eğer bir çok bayana koyduğum etiketi genelleme yaparak size de koyacak olursam hiç hoşlanmayabilirsiniz. O yüzden biraz daha hassasiyet ve dikkat lütfen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
benden yaş olarak olgun.. ve zeki
https://www.kizlarsoruyor.com/qt/nasilim/q21706974-gunaydin-nasil-olmusumm dış görünüş olarak böyle olsa yok demem valla
yüzü güzel olsun. benden uzun olmasın benim gibi düşünsün benim gibi hayatı olsun. çünkü sürekli beraber olacam finansal özgürlüğüm olmadan evlenmem zaten
Gerek kişilik gerek fizik olarak bayılıyorum kendisine🥰
Ben kişileri betimleyemiyorum. Direkt resim atmam gerekiyor jcjfj
Seninki kesin uzun boylu , kaslı , geniş omuzlu yakışıklı bir şeydir zeki , merhametli sana prenses gibi hissettirecek birini arıyorsundur. Haklılık payım var mı
Sahilde sırtı dönük beyaz giyinmiş kızlardan hoşlanırım
Karakteri iyi insanda olan özellikler saygı sadakat dürüstlük vs görünüşte orta boy orta kilo ince bel dolgun dudak güzel gözler kumral bakımlı saçlar vs
Tabi kararkter önce ama 1 90 boy hastasıyımmmmm hele bide esmerse geçmiş olsun
Tiple ilgilienmiyoruz
Evet siz erkekleri biliyoruz kendinizi tanıtmayın bize allahın azgınları
Allah biliyor siz bilmesenizd e olur. ama ben eğer bir çok bayana koyduğum etiketi genelleme yaparak size de koyacak olursam hiç hoşlanmayabilirsiniz. O yüzden biraz daha hassasiyet ve dikkat lütfen
Hafif kaslı ve uzun boylu
Enerjik deli dolu küt saçlı
Sarışın kıvırcık saçlı ve yeşil gözlü olsun
minyon severim
Ufak boylu beyaz tenli
Beli incecik olmalı
Pp ndeki fena değil