Ben şu tipte bi kadına düşerim
Badem gözlü, siyah kalım yay gibi kaşları olan. Hacimli dudakları olan beyaz tenli ama esmerimsi yani saçları falan siyah olan kadınlara bitiyorum. En az 1.60 bide.
Badem gözlü, siyah kalım yay gibi kaşları olan. Hacimli dudakları olan beyaz tenli ama esmerimsi yani saçları falan siyah olan kadınlara bitiyorum. En az 1.60 bide.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karakteri güzel kadından
Tarifiniz bu galiba 😂
Hayir hanimefendi daha cok tarif ettigim arabi farsi kiz tipi😄
Hıı biliyorumm
Neredennnn😂
Tanisiyoz mu😂
Hayır ama tarif ettiğiniz kız tipi bilindik
https://images.app.goo.gl/iNFXU65mpgj78Kma6
Gozler biraz daha buyuk olsa dunyayi yakarim be onun icin ama bana denk gelmiyo😂
Güneydoğu dolu bu tarz 😂
Cok dogru ama ben guneydogulu degilim ki kanka keske orada olsaydim ne cok isterdim :)
Ama resimdeki kizda cok guzelmis be
Valla devir teknoloji devri bulan buluyo 😅
Bana denk gelmez knka biliyorum ::)))))
Peki siz bilirsiniz yinede ama güzel kız zevkiniz varmış
Tabiii malin iyisinden anlariz efenim ahahshhszbsbsnsnsnx
Kullanımlık eşya mı arıyosunuz o nasıl tabir öylee🙂
Hahaha estağrullah hanfendicim o mizah amacli bi tabirdi sadece :ddddddd
Evet biliyorum ama hoş değil yinede 😅
Haklisiniz tabii. Acaba sizde tarif ettigim ozelliklerde biri misiniz alakadar oldugunuz icin bagdastirdim biraz 😅
Gözüm küçük badem gerisi uyuşuyor biraz 😄
Gorebilir miyim acaba sizi🙈😅
Hayır teşekkür ederim 😅😅
Niye be 😂
Güvenmiyorum burdan fotoğraf mj atılır
Ozelden atabilirsin :). Ve inan buradaki bicok kisiden daha olgun bi ruha sahibim. Buradaki erkeklerden degilim
Erkeklerin yapısı hep aynı geçen salağın teki özele gel diyip saçma sapan şeyler dedi kendimi çok kötü hissettim
Dedigim gibi ben o tur bi insan degilim ve senden bu tur isteklerde bulunacak birisi degilim. Ama karar senin tabii israrci olamam...
Sarışın renkli göz uzun boy
Senin boyun kac?
172 50 kiloyum:)
Bak o zaman uzun boylu erkek istemek hakkin derim tamam😂 ama neden sarisin illa?
Turk kizi genellikle esmer sever cunku kult olmus kalip olmus derecede. Merak konusu oldu simdi.
Hakkım ana genelde kısalar buluyo beni :d sarışın seven de çok ya. Öyle seviyorum çünkü :d
Senide kisa bulan beyin felci geciriyodur artik. Tr standardina baksin gitsinde😂
Yok yok kısa erkekler denk geliyo yani bana göre😅 bana kısa diyene rastlamadım daha
O neden olabilir kedi ulasamayacagi cigere mundar der. Horoz resmi cizilip altina horoz yazilmaz. Horoz dunyanin heryerinde horozdur :)
Kimseden sjsjsj
O niye la 😃
Artık aşık olamıyorum kimseye
Belkide yanlisti dogruuularimmm
😄
😂😂😂
Vallahi bende öyle bir kız olsa bende düşerim ama bana sarışın erkek olucak kılsız tüysüz
Sen biraz kadinsi seviyosun gibi
Sarışın erkekler daha çok dikkatimi çekiyor
Sarisin sarisin hep. (Biz) Kumrallar ölsün mü yani?
Kumral ve esmer görmekten sıkıldık bizde napalim
Sende haklisin bi yerde ama turk kizi genelde esmer sever sen istisna ciktin baya niye oyle kanka
İşte sürekli esmer görmekten türk erkeği de esmer genellikle. Sarışın az ve insanın kendisi de esmer ise bir esmer daha kaldıramayiz
Bende esmer hatun seviyorum kanks insan zittini severmid
Severmis*
Koyu kahve saç olur mu. d
Eğer tarif ettiğim gibiyse olabilir :ddd