25 yaşıma kadar böyle yaşadım bu yaştan sonrada hiç olmaz zaten ben öyle göçüp gidecem bare 30 olmadan gideyim zjnsnxnz
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bazısının kısmeti sonradan açılır.. Siz olumsuz düşündükçe negatif şeyleri çekiyorsunuz..
Ya dayı şu hayatta biri kafama sıksada s olup gitsem diyorum ben ne para var ne aşk ne kariyer her şeyi skeym niye doğduk anlamıyorum
Hiç bir istediğin olmuyormuşki, o istediğinde olmaz.. Onuda çok beklersin biri kafama sıksa diye..
Onu ben yaparım beklemem
Niye.. diğerleri için harekete geçmiyorsun bekliyorsun, bunuda bekle..
Geç kaldım çünkü onlara artık amele gibi calışmam gerekiyor bitti şansım yok kalmadı
La intihar felan etme manyak mısın, Bu da yanlış gaz veriyo sana
18-24 gözüküyor yaşın.. benim 26ma kadar doğru düzgün hiç bişeyim yoktu.. ama tabi şimdi daha zor her şey o ayrı.. Dmekki daha çok hırs yapman lazım ve sabırlı olman lazım.. Senin dediğin çözüm değil..
@F-ebakan Ben intihar etmi dedim.. O anladı beni emin ol.
Anladım reis dediğinide inan çok zor ve bilmiyorum bazı şeyleri
Kimse bilemiyor inan ve çok boşluğa düştüğümüz hala daha oluyor bizimde.. Ama hayatın kendisi zaten bir mücadele. En tepedekinden en aşağıdakine kadar herkes mücadele içinde ve herkes bir şekilde tökezlesede yoluna devam edebiliyor. Bence sende yapabilirsin, zeki birisin.. İlla okumuş olmana gerek yok, para kariyer için ya da sevgili için yakışıklı olmanada gerek yok.. Lisede okadar akneli bir çocuktumki, hoşlandığım kız beni gösterip "şunun suratına bak" dedi yanındakilere :D Duygularımı silmeye karar verdikten tam 1 yıl sonra işler değişmeye başladı benim için.. Ve kaç kişi sevdi geldi geçti ama hiç birini hala tam anlamıyla sevedim ve hala daha sevemiyorum.. Hiç bir kadına hak ettiği değeri veremiyorum artık.. Buda benim lanetim gibi ama emin ol zayıflıklarını gömmediğin müddetçe zayıf olarak kalıcaksın. Bunu yapma kendine
Ben yanlış anlamışım seni kb. Duygularını silmeye karar verdim derken reis? O nası oluo
@F-ebakan Kendimi öldürüceğime duygularımı öldürdüm.. Hissizleştirdim kendimi, üzüntü ya da sevgi duymuyorum.. Ama aptal biri değilim, bu sayede daha iyi düşünmeye çalışıyorum. Mesela hayatımda bir kadının olup olmamasını takıp üzersem kendimi emin ol hayatında bir kadın olmaz asla.. Ama nezamanki haytında bir kadın olup olmamamasını takmazsan emin hayatında bir çok kadın olmaya başlar.. Saçma gelebir ama saçama gelmesi gerçek olmadığını göstermez..
ntihar mı edecen reis. 35-40 yaşında evlenen gördüm takma kafana
La evlenmekden bahsetmiyorum flört bile bulamıyorum ben o derece yıkığım mk
kanka utangaç bir insan felan mısın
Utangaç değilde sosyal bir ortamım yok ev iş iş ev yoğun ve yorucu bir işteyim ve işyerinde hiç kadın yok daha önce çalıştığım işlerde öyleydi aşırı uzağım bu konulara İstanbul'da yaşıyorum ama değişen bir şey yok tipim var ama bazı şartlar yok liseyi acıktan okudum üni okumadım yani ne ortam var ne statü var ne de başka bir şey ağzım falanda laf yapmaz gerçi hiç denemedim bilmiyorumda flört bile edememiş adam nasıl laf yapsın ağzı
Yav bende bişi sandım. Ortamlara girip denesene o zaman. Hiç denemeden nerden bilecen.
Nasıl giricem aga ortamlara allah için ne ortamına girecem
Bir hobi edin, kursa başla, spor vs gibi insanların belli bir amaç için bir arada bulundukları ortamlarda bulun. Mesela Spordan hoşlanıyor musun, sabahları erkenden spor yapmaya çık, orada senin gibi koşan, yürüyen, spor yapan insanlarla karşılaşırsın. Ya da bir spor salonuna yazıl.
Resim, dans vs gibi kurslar da sosyalleşmek için birebirdir. Kendi ilgi alanından birçok insanı bu sayede tek bir yerde bulabilirsin.
Her yeni arkadaş, potansiyel olarak başka arkadaşlara ve arkadaşlıklara kapı açar.
Aga 06:00da uyanıp işe gidiyorum akşam 8de evdeyim bi pazarım var dediklerini nasıl yapayım bende yapmak istiyorum ama olmuyor işte bundan dolayı kafayı yicem ben öğfenci değilim ben
Günün kaç saati yolda geçiyor
10.30 saat iş 3 saat yol
Oha. yol fazla olursa iş yerine yakın çalış dicektim de, sen yorgun olursun zaten o kadar saatten sonra
Sev ki sevilesin
Nasıl bi anlatsana
Günün 15 saati yol işe gidiyor üniversite okumadım sosyal medya lağım çukuru gibi bir kıza 100 kişi yazıyor işyerinde full erkek var yani haftada 1 gün iznim oluyor evde oturuyor değilim dışarıdayım ama hep tekim mal gibi tek basıma kahve içerim yemem yerim saf gibi eve giderim böyle ölcez galiba
Cok arkadasin yok mu
Sosyal medya zaten artik guvenilmez cok cigrindan cikti
Çok değil hiç arkadaşim yok 1-2 kişi var o kdr biri kumar ve alkol bağımlısı diğeride benim cebimde para olursa benle bulasıyor
Lan hayır yemin ediyorum bak cinsellik falan istemiyorum ya oturup bir şeyler içmek sinemaya gitmek yemek yemek beraber vakit geçirmek istiyorum ne çok şey istiyormuşum ya ben
Benimde bir tane surekli gorustugun eski dostum
var ve evliyim. Allah kalbine gore versin belkide yalniz olman biriyle olmandan daha iyidir.
Kafama sıkarım yakında valla böyle kalabalıklar arasında yalnız olmak kadar korkunç bir şey yok
Bende yalnizim ama yapcak bisey yok emin ol en kotu gunun sabahi var. umut hep var hic olmadik yerden biri cikar girer hayatina.
En güzel sabahın bile gecesi var
Sen benim dedigime odaklan benim yasadiklarimi yasaydin hey gidi hey
Yalnızım diyorsun evlisin aga ya en azındsn daha ne istiyorsun emin ol benim yaşadığım psikolojik şeyleri yaşasan intihar ederdin
Evliligimin ilk aylari her gun agliyordum ama simdi haftada bire döndü. İnsan herşeye alışıyor ne yapsın