Aşk İlişkileri Aşk için "dağları deldim tek başıma çölleri aştım bir başıma" dediniz mi hiç? IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Dedim Demez olaydım Der gibi yaptım Ben demem dedirtirim Sevgilim coğrafyayı hiç sevmezdi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aşk için "dağları deldim tek başıma çölleri aştım bir başıma" dediniz mi hiç? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Hayır demedim hiç ama fırsatım olsa onu da yaparım elbette 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Biz aşkımla birlikte dağa da çöle de ayar çekeriz, tek başına olmak yok artık.. 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl 1. tekil şahıs yok artik 1. Çoğul şahıs var Yorumla
Sıradan33 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şarkısı var https://youtu.be/VtakrHC8uKw?si=KOg2ENvp8RmJ6cQu 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Güzel şarkıdır Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Yok demedim 😂"Hem o kadar yol geldin kızı kaçırsana m@nyak "Denmesi çok mantıklı 😂Boş yani 😂 2 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yok dağları da delmem çölleri de aşmam umrumda olmaz, kimse için enerjimi israf etmem. 😅 1 0 Yorumla
MmaTmaZell Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bir dost için bir de aşk için dağ taş dere tepe demedim demem 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Demez olaydım. 1 0 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Bir kız için değmez 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Demedim bir yer deldiğimde yokjxbdbd 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yok daha neler o anca masallarda olur 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Henüz tam olmadı maalesef. 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Dedim ama neye yaradı !!! 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır demedim hiç ama fırsatım olsa onu da yaparım elbette
Biz aşkımla birlikte dağa da çöle de ayar çekeriz, tek başına olmak yok artık..
1. tekil şahıs yok artik 1. Çoğul şahıs var
Şarkısı var
https://youtu.be/VtakrHC8uKw?si=KOg2ENvp8RmJ6cQuGüzel şarkıdır
Yok demedim 😂
"Hem o kadar yol geldin kızı kaçırsana m@nyak "
Denmesi çok mantıklı 😂
Boş yani 😂
Yok dağları da delmem çölleri de aşmam umrumda olmaz, kimse için enerjimi israf etmem. 😅
Yok o kadar iddalı değilim
Bir dost için bir de aşk için dağ taş dere tepe demedim demem
Zamanında yapmışlığım var
Demez olaydım.
Bir kız için değmez
Demedim bir yer deldiğimde yokjxbdbd
Yok daha neler o anca masallarda olur
Henüz tam olmadı maalesef.
Dedim çünkü mok vardı. Şimdi sürünüyorum.
Dedim ama neye yaradı !!!
Dedim
Dedikte ne oldu