Annem vefat etti ve eşim benimle cenazeye gelmedi. Uçak korkusu vardı. Yurt dışında yaşıyorum. Bir hafta Tr de kaldım. Döndüğüm de, başka bi kadınla beni o sürede, kendi evimde aldattığını öğrendim ve hemen ayrıldım. Iki acıyı bor arada yaşadım. Beni artık hiç kimse üzemez. Çok zor zamanlardan geçtim. Aradan seneler geçti ve ben Dağ gibi ayaktayım ve küllerimden doğdum.
Görüşmek istemediğim, sırtımdaki kamburum olarak gördüğüm, irtibatı koparmak istediğim halde koparamadığım sözüm ona arkadaşım olan toksit tarafından hakkımda yalan yanlış algı oluşturulup etrafıma kötü biriymişim gibi lanse edilmiştim. Olayı benden dinlemedikleri için hiç bir zaman haklılığımı ifade edememiştim. İlk defa böylesi bir durumla karşılaştığım ve de süreci yönetemediğimden kaynaklı çok mutsuz zamanlarım olmuştu. Olayı benden dinleseler her şey açığa çıkardı ama saf kötülükle bile isteye algı oluşturdular. Dağ dayanmaz dediğim zamanlardı evet. Şimdi bi önemi yok ama. Umarım aynı durumu bir gün yaşarlar.
Yalanlara inanıp, olmayacak şeylerin hayallerini kurarken dost dediğim bir yılanın sırtımdan hancerlemesine dayandım. Hayallerini kurduğum şeylerin ise yalan dolan olduğuna oyun olduğuna dayandım daha ne olsun...
Bu biraz özel hayata giriyor burada açıklamak çok doğru olmaz ama bir insan olarak geçtiğim sınavlarda oldukça güçlü durduğumu her şeye herkese rağmen dik durduğumu hissediyorum düşünüyorum ve biliyorum beni tanıyan insanlar da az çok bilirler az laf çok İŞ ✅ çok laf az İŞ değil ama çoğu insan hep lafta bir icraat yok maalesef kendini çok öven çok anlatan insanlar en zayıf insanlardır bana göre bu kural hic değişmedi 💯
İki yüzlülerden ne çekmedik ki be.. Dayandık tabi. Onun dışında işime ilk başladığımda ortaya çıkan değişik tiplere de dayandım. Başkası olsa ortalığı yıkardı. Ben dayandım ve kendime de alıştırdım onları. Sonrasında yükseldim zaten işimde. Onlarla bağım da yok artık. :D
Öyle bir şey yok benim için. :D Genelde resti çeken ben olurum, kimseye katlanmak zorunda olmadığımı bilirim. Kimseyi de hayat merkezim yapıp hatalarını görmezden gelmeye niyetim yok/olmadı.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Soruyu görünce içimi çektim.. Çok şey var da. Hepsi bundan etkilenen durumlar. Evlendiğim ş*erefsiz hem kumar bağımlısı hem de i*bne çıktı. Ailemi de dolandırdığı için ailemle de aram kötü. Üstelik ondan çocuğum oldu. Çok ayrıntılı ve uzun mevzu kısa kestim. Boşandım çocuğumu da göstermiyorum. Bunlara dağ da dayanmaz gök de dayanmaz. Kimseyi kınayan aşağılayan biri de değilim. Haketmediğim bir hayat yaşadım özetle.
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Yok sayılmaya görmezden gelinmeye aslında en saygı duyguları beslememe rağmen yine de sanki çocukmuş gibi davranılmaya bunlara var ya normal bir insan dayanamaz ama ben iyi dayandım
İyilik yapmak isteyenler bana bir tane Araba vermediler. Bunu fark ettim. Çok teşekkür ederim. Gerçekten ne kadar iyisiniz. Sizin yüzünüzden hiçliğe gidiyorum. Sevinsenize hadi. Hadi sevinin. Hayatımı mahvettiniz ve hayatıma silikon gibi yapıştınız
Ben mazoşitim mutlu olmadığım bana zarar veren yerlerde uzun süre dururum aptalca evet ama yapıyorum bunu bence bunu benden başkası yapamaz çok ahmakça
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İki hafta mesaj atılmamaya dağ dayanmaz ben dayandım