Yaklaşık 2 aydır biriyle flörtleşiyorum, ilk buluşma çok güzel geçti fakat eski ilişkilerimizden bahsettik. Kafam karışık, ne yapmalıyım?

Yaklaşık 2 aydır biriyle flörtleşiyorum. İlk buluşma çok güzel geçti akıcı bir muhabbetimiz oldu fakat eski ilişkilerimizden bahsettik ama biraz çapkın biri uzun ilişkisi olmuş fakat pek ciddi ilişki insanı değil. Bende uzun ilişkiden çıkalı çok uzun zaman oldu ve denemek istedim. Gayet ilk zamanlar iyi anlaştık beni okuluna götürdü çevresi ile tanıştırdı 2. Haftamızda. Herkes beni getirmesine çok şaşırmıştı küçüklükten arkadaşları bile ondan beklemediğini şaşırdığını söylediler. Biz sonra sonra her hafta buluşmaya başladık en yakın arkadaşlarıyla farklı çevreden arkadaşları ile tanıştım. Bazen kıskandığı için trip atıyor. Geçen gün otururken aramızda aşk yok dedi bende bu kadar kısa sürede aşk olmasını bekleyemezsin dedim bu konu üzerine tartıştık. Benden hoşlandığını fakat ben duygularımı açıl açık yaşayıp söylemediğimi söyledi bu durumda onu benden uzaklaştırmış. Şöyle anlatayım çok yeni olduğumuz için kendimi henüz ona bırakamıyorum ve hayatına karışma hakkım olduğunu düşünmüyorum. Bazen kıskanmam için bir şeyler söylüyor ben o an sorguluyorum ama sonrasında çok takılmıyorum. En yakın arkadaşına biz hiç kavga etmiyoruz demiş. Böyle davranmasının ve düşünmesinin sebebini açıklayabilir misiniz?

Güncellemeler
+1 yıl
Benim böyle davranma sebebim ise günde birkaç kez ararım o da arar ama çok sorgulamam çok bunaltmak istemediğim için. Bunlar bende zamanla oturur henüz huylarını bilmediğim için kendimi kaptırmamak adına yavaşça tanımak istiyorum o da 2 ay uzun bir süre diyerek kendini savunuyor. Bilemiyorum kafam çok karışık nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum
Yaklaşık 2 aydır biriyle flörtleşiyorum, ilk buluşma çok güzel geçti fakat eski ilişkilerimizden bahsettik. Kafam karışık, ne yapmalıyım?