İş yerinde bir erkek çalışan kıza aşırı kötü davranıyordu , kız buna aşık oldu şimdi birlikteler? Kızın isteği sonucu tabi.
Ne alaka abi aşk kötü davranmak mı kadınlara göre.
Bizde dövüp etsek aşık mı olacaksınız yani?
İş yerinde bir erkek çalışan kıza aşırı kötü davranıyordu , kız buna aşık oldu şimdi birlikteler? Kızın isteği sonucu tabi.
Ne alaka abi aşk kötü davranmak mı kadınlara göre.
Bizde dövüp etsek aşık mı olacaksınız yani?
Baba ilgisi görmemiş kadınlar diktatör veya narsist gibi davranan erkeklerden hoşlanıyorlar. İçgüdüsel ve psikolojik olarak onları güçlü ve özgüvenli zannediyorlar. Kendilerini sahiplendiklerini düşünerek sevildiklerini zannediyorlar. Başlarına gelen şeylerden sonra da gözyaşları içinde boğulup gidiyorlar. Kendi b0kunda boğulsunlar boş ver. Sert maço olanları tercih ediyorlar. Sessiz ve sakin bir erkek onlara özgüvensiz ve dişil geliyor tabiri caizse kız gibi zannetikleri. Asıl delikanlı efendi olanlar zaten davranışından belli ediyorlar.
👏👏👏
Efendi adama canım diyolar kardesim
canım diyorlar kardesim
@EFeErcanHelvaci anladım abi site bazı kelimeleri düzeltiyor
Evet s. alak demek istedim yanlış cikmis
@EFeErcanHelvaci aynen
Kanki o ondan hoşlanmış isterse işyerinde insanların içinde s... n yinede ondan hoşlanıyor. Kizlar böyle maalesef. Tipi hoşuna gittiyse geri salla gitsin. Sorunca kişilik merhamet falan. Salliyolar. Alakası yok. Hoslanmissa b. kunu bile yerler
Kızı işyerinde s"***or bu arada depoda filan.
Anasını da üstüne koyup s... Yinede o ondan hoslandiysa bişey demeez abi
Cevap
3Cevap
Bana kötü davranan hiçbir erkeğin suratına bakmadım şimdiye kadar.
☺️☺️☺️
Kadinlar hep yanlış erkekleri severler bu böyledir
Evetttt canimmm
Kadınlar celladına aşıktır
Saf oldukları için.
İnan bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?