Beni aldatsın istiyorum tam bir pısırık aptal biri hiç çekici değil şimdi gidip onun şeyini kesicem bekle demek sen beni aldatmıyorsun ha bak sen gör ben ne yapıyorum tavada da kızartacağım sabah da ona ekmek arası yapıp vericem anlamaz. Çünkü o, o derece saf bir adam
Güncellemeler
+1 yıl
Emaneman
Güncellemeler
+1 yıl
Son kez emaneman. Kocam aptl. ehehehehheh
Arkadaşlarımın eşleri onları aldatıyormuş benim eşim tam bir eşek hiç çapkın değil ne yapacağım?
Susun sizi gidi sizi 🤭 sanki bilmiyom, birbirinize aşıksınız gizlemeyin ben arkanızdayım dm geçin düğüne beni de çağırın tam altın takacağım maşallah. 🧿sizi gidi sizilerrr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Senin gibi bir eşten Allah a sığınırım. Zebani eşim olsun daha iyi. Allahım sen böylelerinin şerrinden koru ya rabbim.
Sus be kıskanma
Pardon neyi kıskanıyorum🤔
Bizi kiskanıyon kıskançççç
Tamam
Adam ol aferin.
Niye yorumumu siliyorsun
İşine gelmedi değil mi
Sen yorumunu mu takip ediyorsun
😜😜😜😛😜😛😜
Tam bir trolsun
Sus ya sana ne trol benim koca benim ister trol yaparım ister onun şeyini alıp keserim manyak ya ajshha ister de döverim 😏
Tamam madem kestin bari yumurtalar rafadan olsun. Afiyet olsun. İsraf etme. 😂🤣😂🤣😂🤣
Etmem ben israfçı biri değilim onu bulamayan kadınlar var yazık günah çöpe atmam onunla takma penis yapcam 🤔👍🏿👍🏿
Süpersin 👍🏿👍🏿👍🏿😆
Garip
Kıskanma
Olur ❤️
Adam ol. Seninkini de kesmiim
Ben o evdekine benzemem kesecem diye ağzında bulursun çok konuşma
😂😂 ağzımda değil tavada bulacaksın kızartcam
Haşlama yap jxjxj
😋😋
Yaslariniz kac
O 27 ben 26
Aldatsa sende aldatacakmisin
Bana denk gelsen keske
Sen onu aldatıyor musun
Yoo ama o beni aldatsın biraz çekici olsun istiyorum 😔
Değişik
Gel beni seni bı elden geçiriyim çok istersen cilalayip yolimmm 🥳🥳
@Secret3535 sana diyor şu 👉🏿@EfeErcanHelvaci adam oha 😱
Bana demiyor sana diyor
Susun sizi gidi sizi 🤭 sanki bilmiyom, birbirinize aşıksınız gizlemeyin ben arkanızdayım dm geçin düğüne beni de çağırın tam altın takacağım maşallah. 🧿sizi gidi sizilerrr
Gizli kullanıcı yap konuş öyle raha t rahat