Abla giden gitmiştir gitdigi gün bitmiştir sen hiç kafaya takma yeni insanlarla tanış hobiler edin kafanı dağıt o Habeş maymunu kaybeder umarım bütün masrafları o öder
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet erkek tarafı yapar bizde nişanı. İnş bütün masraflar gotunde patlar🙏🙏🙏
Onu bilemezsin ya benimkide cok mutlu gorunuyodu hediyeler aliyodu tatillere gidiyolardi mutlu mutlu pozlar klipler birsuru sey ben kahroluyodum izleyip ama nekadar oylede gorunseevleneli bir ay olmadan yazdi
Bende oyle yapmistim baska bir numaradan yazmisti ve ilk mesaj yazip silmisti bende? Attim kimsiniz diye merak ettim cunku kim oldugunu neden 2-3 mesaj yazip sonra sildigini megersem oda affetmeyecegimden korktugu icin benden cekinmis ve silmis
öyle bir şey yapsa asla inanmam yaa pişman olduğuna da sevdiğine. Ben isterdim ki gerçekten beni sevsin beni kırdığı için vicdanı sızlasin adam olsun. Ama bunlarin hepsi hikaye artık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ona dair her şeyi çöpe at unut. Hatırlamak üzebilir.
Attım zaten çoktan sadece hissi bir şekilde profiline girdim. Aylardır girmiyordum
Engelle gitsin
ah kuzum üzülürsün tabi...
Seni aldatıp evlenme yoluna girmişler mutlu olacaklarını sanmşlar. ama emin ol ahın çıkacak er ya da geç
İnşallah
Herkes yasattigini yaşasın
Bilmiyorum ki ben ahım çıksın da istemiyorum. Ben baskasıyla mutku olmasını kaldıramıyorum
Çünkü emeklerini başkasına harcadığını görünce üzülüyorsun
Evet yıllarca bekledim yaa. Uzman çavuş kendisi. Bütün askerliğini bekledim her şeyinde yanında oldum. Karşılığı bu olmamaliydi.
Abla giden gitmiştir gitdigi gün bitmiştir sen hiç kafaya takma yeni insanlarla tanış hobiler edin kafanı dağıt o Habeş maymunu kaybeder umarım bütün masrafları o öder
Evet erkek tarafı yapar bizde nişanı. İnş bütün masraflar gotunde patlar🙏🙏🙏
Oma sen o ezik için ağlarsan olmaz erken yaşlanma var o adam yerine bimden glos al daha iyi
ahzvajsvajsbajs kız çok haklısınn ama aptal orspu gönlüme anlatamıyorum bunu
Kanka aynisini yasadim bende aldatildigimi Nisan fotograflarini gorunce anladim hesap bile soramadim sessizlige burundum bidaha iletisimimiz olmadi evlendiler sonra pisman olup yazdi
Benimki yazmaz. O kızla mutlu yani şu an hiç düşünemiyorum yazacağını
Onu bilemezsin ya benimkide cok mutlu gorunuyodu hediyeler aliyodu tatillere gidiyolardi mutlu mutlu pozlar klipler birsuru sey ben kahroluyodum izleyip ama nekadar oylede gorunseevleneli bir ay olmadan yazdi
Ama aşk benimkini her yerden engelledim ulaşacağı tek bir yer yok. Bir de benim onu asla affetmeyecegimi biliyor. Yazmaz biliyorum
Bende oyle yapmistim baska bir numaradan yazmisti ve ilk mesaj yazip silmisti bende? Attim kimsiniz diye merak ettim cunku kim oldugunu neden 2-3 mesaj yazip sonra sildigini megersem oda affetmeyecegimden korktugu icin benden cekinmis ve silmis
öyle bir şey yapsa asla inanmam yaa pişman olduğuna da sevdiğine. Ben isterdim ki gerçekten beni sevsin beni kırdığı için vicdanı sızlasin adam olsun. Ama bunlarin hepsi hikaye artık.
Geçici o his hırsın devreye girmis
Hayır hırs değil
Erkekler yine bildiğimiz gibi
cokmu asıktın ona
Evet
duygusal mısın
Normalde değilim
pekı neden etkıledı senı
Seviyorum
ılk askın sanırım
He nereden bildin
anlatımından cunkı ılk asklar cok degerlıdır ınsan kolayca unutmaz sencede dımı