Eski sevgilim bana iki hafta önce falan barışalım dedi barışmak istemedim iki yıl falan bi ilişkimiz vardı sonra öğrendimki beni aldattığı kızlar şu an evleniyor bu iki yıl içerisinde hep peşindeydi ama şu an nefret ediyormuş gibi ve beni sevdiğine emin gibiydim nasıl böyle bi karar aldı anlamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSon kez şansını deniyor erkekler. Aynısı başıma geldi. Sensiz nasıl yaşanır ben sensiz naparım nolur görüşelim bilmem ne. Bir iki hafta sonra ben düşündüm düşündüm bu iş olmayacak ailem istemiyor biliyorsun dedi. Meğersem nişanı varmış oydu demek derdi.
Şimdi bu çocuk beni sevmediği ya da beni seçmediği için, ben mi değersiz olurum? O mu?
Olayı kafanda bu soruyla kapatmalısın bence.
Herkes karakterini zorluklar karşısında ortaya koyar. O ailesini seçti. Belki aynı durumu yaşasaydım ben de ailemi seçerdim. Annem babam herkesten önce gelirdi. O yüzden karşımdakinin seçimlerine de saygı gösterip sessizce gitmem gerekiyor. Kız karşına çıksa ağzını açıp tek söz dememelisin. Yaşanan her şey ikinizin arasında sır olarak kalmalı. Yaşanması gerekiyormuş ve bitti. Yalıların sarayların olsa onların bile ömrü var ilişkilerin nasıl olmasın ki.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
İki yıl az bir zaman değil. İyi oyun oynamış sana. Yazık ya gerçekten böyle şeylere vakit ayırıp zaman harçaması komik bir durum. Basit adamların uğraşıdır böyle şeyler. Sevmemiş ki seni aldatmış iki yıl boyunca.
Senden ayrılır ayrılmaz hemen evlenmişse evet sevmemiş kullanmış seni. Bir insana yapılacak en büyük kötülük bu bence. Bunları düşünmeyin kendi hayatına bakmalısın.01 Yorumla- +1 yıl
Kendi hayatıma bakıyorum zaten ama yaptığını da unutamıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. Leyla Mecnun misali eskiden di. Şöyle bir durum var artık Kızlar daha ulaşılmaz ve duyarsız davranıyor ama günümüzde sosyal medyada bir kaç video izleyip de. Ya şunlara bakar mısın ne kadar iyiler, birde bizimkilerine bak" Düşüncesi kafadan geçince olmayınca üzerine gitmektense Red edip gitmeyi tercih ediyor. Keza ola ki bir Erkek gidip bir kıza ben çok aşığım vs vs diyorsa %80 Abazalık içindir %20 Sevdiği içindir. Artık hal böyle, Elbette seni bunun dışında tutuyorum senin için demiyorum. Bunu belki de oldukça fazla çevreye sahip olmam ve bir çok sosyal medya hesabının sahip ve yöneticisi olduğum için aldığım cevap, yorum ya da konuşma sonlarında bu çıkarımı yapıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın öyle cidden
- +1 yıl
Haklısın valla
Abicim zaten eski diyorsun, bitmiş gitmiş, takma kafana tokadan başka bir şey. Aldatmış seni bir de, ne halt ederse etsin. Bitmiş duygularının kutusunu açıp kurcalamanın bir tek sana zararı olur. ‘Hiç beni sevmiyor muydu?’ diye sorgulaman çok saçma ayrıca, sevseydi, bir gram hatırın olsaydı, umrunda olsaydın aldatmazdı zaten. Kendi duygularını ve benliğini örselemekten vazgeç, ayağa kalk, silkin ve devam et. Hayat sana değer vermeyen insanları umursamak için fazla kısa.
01 Yorumla- +1 yıl
Yaa işte beni motive eden yorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
29Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılYok canım seni çok sevdi ama yine de aldattığı kişiyi seçiyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılKorkma o kızıda evliyken aldatacak hatta bir kaç kere belki fırsat buldukça böyle kişiler için aldatmak için sadece fırsat bulmaları kafi günümüzdeki erkeklerin hiç önem vermediği şey açık söyleyim günümüzdeki erkeklerin bir çoğu namussuz
32 Yorumla- +1 yıl
eig yorum tamamen dogrulari yazmissin
- +1 yıl
Maalesef keşke haksız olsaydım ama bu sitedekileri okuyunca millet olarak bayağı bayağı pislesmisiz kadınlı erkekli
Boş ver kurtuldun işte. Seni gerçekten seviyor olsa idi zaten böyle akılsızca bir iş yapmazdı. Sen bunu evlendiği insana göstersen o kızdada mide varsa tekmeyi basar. Yani bu zamanın ilişkilerini hiç anlamıyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevse idi zaten aldatmazdı. Takma şunu kafaya kendisi kayıp etmiş.
00 Yorumla Seni aldatan inan bana diğerini de aldatır. Kurtulduğuna dua et bence, hiç üzülme.
20 Yorumla
+1 yılÇok iyi oyuncuymuş, emin ol kimse karma yaşamadan ölmez, o kız da çocuk da umursama geç.
10 Yorumla
+1 yılO kız buna hayatı zehir etmezse bende bir şey bilmiyorum. "Sevgilisi varken benimle olan, evliyken de beni aldatır" diye düşünmüyor mu sence o kız? 😏
13 Yorumla- +1 yıl
Düşünse evlilik düşünür mü
- +1 yıl
Belli o kız biraz yılan. Adamı resmen aslanın ağzından almış... Çok mu parası var bu adamın ne? Çok mu saf? Onu hedef yapan bir şey var bence.
- +1 yıl
Bencede öyle olacak gibi
Aynı olay benimle de başıma geldi. Biraz farklı iki yıllık sevgilim. Ailesi biliyordu evlerine gidip tanışmıştım bile. Ama. bir baktım ayrıldı kız, baktım çalıştığı marketteki oğlanla sözleniyor. Ayrıldıktan 10 gun sonra. Askerde de terk etmişti sonra ağlaya ağlaya geri geldi. En son böyle oldu. Anlamak güç. bir şey diyemeyeceğim. Allah sabır versin
00 Yorumla
+1 yılYok knk çok sevmiş hatta sen yorulma diye başka kızla evlenmiş daha ne istiyosunki ne yapsın bu çocuk
02 Yorumla- +1 yıl
Off o kadar iyi ki
- +1 yıl
😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Eee öyle seni sevdiğine asla inanmayacaksın herkes güven vermez ama sen güvenirsin veya güvenmek istersin
014 Yorumla- +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
Bunu düşünüyorum ama bu benim içimi rahatlatmıyorum Yani bidaha kimseye güvenebilir miyim sanmam
- +1 yıl
Şu anki modum işte
- +1 yıl
Geçmiş olsun bize ne diyim
- +1 yıl
Belki bende unutamıcam izler bıraktı ama süreklide onun yasını tutamam bi hayal kırıklığı olarak hayatımın bi köşesinde kalıcak
- +1 yıl
Allah’ta onun belasını versin
- +1 yıl
Bulsun zaten vermiş
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılSana son kez barışalım dediğinde son denemesini yapmış demek ki. Senden aldığı cevapla da kararını netleştirmiş. Yakın zamanda benim başıma da benzeri geldi.
06 Yorumla- +1 yıl
Sen bu hikayede hangisisin
- +1 yıl
ben, bana evlenelim denilen sonra da bana ben evleniyorum denilen kişiyim :)
- +1 yıl
Aga be
- +1 yıl
hiç önemli değil !
ben şu lafı çok severim:
herkesin yolu layığına açık olsun ;) - +1 yıl
Aynen öyle , öylede oldu zaten ;)
- +1 yıl
doğru şaşmaz :)
+1 yılevet sevmemiş... artık bitti bunu bilinçaltında kabullen..
01 Yorumla- +1 yıl
Neyseki bende çok sevmemiştim
+1 yılBu olayda merak ettiğim tek şeyy evlendiği kız s4l4k mı?
05 Yorumla- +1 yıl
canım bence
- +1 yıl
Bencede aynısı başına gelcek bile bile lades diyor
- +1 yıl
İlk aldatıldığımızı duyduğumuzda benden özür diledi bana yalvardı kızla hiç muhattap olmak istemiyordu kızda biliyordu bunu sevgisizlikten gitti ama kızımız mal olduğu için anlamıyor
- +1 yıl
Kız aşık sanıyordur bende tanıyorum aynı bu model bir kız 😂
- +1 yıl
Ah ah
- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin büyük çoğunluğu böyle aslında. Gerçekten sevmeyince birini hemen başkasına geçebiliyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten sevmedi Yani
+1 yılSeni sevmediğini anlaman gereken nokta: "aldattığı kızla evlenmesi" değil, seni aldatabilmesi.
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Anlamak uzun sürmüş 😃 yak bi cuhara şimdi geliyorum 😃
02 Yorumla- +1 yıl
Hemen kdkdkdkd
+1 yılHiç sevmemiş seni birileri mutlu olurken birileri mutsuz oluyor buradaki sıkıntı sen bir sonraki ilişkide karşı taraf gerçekten sevse bile güven problemin olabilir o adam yüzünden
10 Yorumla
+1 yılBoş ver bunu neden kendine eziyet ediyorsun ki evlenmiş gitmiş bunu kafaya takıp dünyayı kendine dar etmenin ne manası var. Geçmişe takılma yoksa mutsuz olursun ileriye bak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılİlâhi adalet yerini bulur dert etme bende benzerini yaşamıştım geçip gidiyor hayat devam ediyor
00 Yorumla
+1 yılGörünen köy klavuz istemiyor ne yazık ki koskoca iki yıl boyunca senin ona karşı olan sevgini kullanmış paranı da yemiştir benim de başıma geldi ne halt yiyorsa yesin yaşattığını yaşamadan kimse ölmez merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence falcıya git ciddiyim
Belki seni sevmiyo
Belkide kıskandırmak için evleniyo bilemeyiz kanka03 Yorumla- +1 yıl
Kıskandırmak için evleniyorsa cidden yazık kafasına
- +1 yıl
Yazık la kafana
- +1 yıl
Falcı diyor falcı😂😂 şaka mısınız
+1 yılİkinhafta sana barışalım diyip bugün başkasıyla evleniyorsa bu kişiyi düşünmen hata bence
10 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyormuş, amacı yatıp bırakmakmış, yattın mı onunla?
05 Yorumla- +1 yıl
Hayır o öyle şeyler kendisi istemiyordu
- +1 yıl
Seni sevmiyormuş, yakın çevresine inat senle tanışmış, başka birini bulunca seni bırakmış, yakın çevresi evlenenler kıskançlıktan birini bulur ve evlenir, seni görsem yorum yaparım.
- +1 yıl
İnsanları yüzde 99 u birbirini sevmiyor, amaç cinsellik
- +1 yıl
Ben buna katılmıyorum
- +1 yıl
Sen ne zannediyorsun evliliği, bir kadın evlenince benimle yapmayacaksın dese kim alır onu, belden aşaģısına dokunmadan sevecek biri var mı?
Evleniyor çocuk. Farkındaysan kabullen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNikah şahidi ol ve hayır de
10 Yorumla
+1 yılhayat iste
asla bilemezsin ki seni sevdi mi sevmedi mi
herkes icin sevmek farkli00 Yorumla
+1 yılO kizi daha çok sevmiş demekki seninle ileriyi gorememis
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aynı durumu yaşadım sasirmiyom
12 Yorumla- +1 yıl
Nasıl hissettin
+1 yılYok çok sevdi kıskandırmak için evleniyor. 😂
033 Yorumla- +1 yıl
Bencede kfkemxmd
- +1 yıl
Ciddimisin 😂
- +1 yıl
En az senin kadar kxkdkd
- +1 yıl
O kadar ciddi 😂
- +1 yıl
Seni aldatmamış onu seninle aldatmış bak budna baya ciddiyim 😉
- +1 yıl
Kanki yapma
- +1 yıl
Bak gercekten ne kadar cabuk gerceği kabul edersen o kadar iyi. Gercekten şaka maka çok sinirlendim o eski sevgilin olucak pisliğe hem sana barısalım dıyor hemde onla evleniyor
- +1 yıl
Cidden pislik bi insan ama
- +1 yıl
Bak ne yaptı biliyon öu ikinizede aynı teklıfı söyledi o evlendığı kızla barısınca direk evlendi. Ne seni nede onu bence ikinizide sevmedi. Erkekler böyle evlenmek için illa sevmesi gerekmiyor.
- +1 yıl
Kızda ayrı canım nasıl hemen düştün o da biliyor aldatıldığını
- +1 yıl
Uçkuruna düşkün belli ki. Bak ben sana onla olan gelecekleri aktarıyım evli olsa bile sen ona yüz verirsen sana yazar ben aslıdna senı sevıyordumda ailem bununla evlenmemi istedi ya da bi bahene bulucak zoraki evlilikmiş gibi felan. Sen yüz vermezsen gidicek başkalarına da yazar neden erkek adam bir karıyla doymaz. Bu tarzlar böyle evliliğin bi önemi yok
- +1 yıl
Bak ona yalanlar anlattı eminim ya klasık şeyler bunlar. Demiştir bir anlık gaflete uğradım ben snaa deliler gibi aşığım o nlar eylenirim senle evlenirim felan 😂 böyle olmamıssa adımı değiştiririm
- +1 yıl
Cidden dediğin gibi olur ama nişan kararı verdiklerinde telefonla konuştuğumuzda hala bana mutlu ettiği için onunlayım sen değer bilmedin diyor Yani seviyorum falan değil sitem ediyor hala yazık ama cidden bitmiş
- +1 yıl
İyi ki
- +1 yıl
Çok mutluysa seninle niye konuşuyor? Ya geçecek o işleri sen pişman ol diye anlatıyor. Bi evlensin görüceksin sen ona tamamen resti çekme yazmazsa hiçbir şey bilmiyom ben. Yazacak pişmanım diyecek ben sırf seni unutmak için evlendim ama olmadı aynı böyle bi cümle kullanacak
- +1 yıl
Hiç sessiz kalmam valla eşine atarım kendi kaybeder
- +1 yıl
Eski mesajlar der montaj der arkadaş yazmıs der de der yalanlar cok ancak eşini inandırmak için net birşeyler lazım öyle bı ıkı ss le olmaz
- +1 yıl
Halederz orası kolay
- +1 yıl
Eğer yazarsa ağız yoklicaksın ya da ses kaydı alıcaksın telefonda ararsın agız yokla. Ondan eşini kotulettir öyle bir ses kaydı atarsan evliliğin temelini kırarsın ama ss lerle birşeycik olmaz
- +1 yıl
Arama kayıt edici uygulamalar var onları kullan ses olsun çünkü mesajlar çok vermez duyguyu ama ses öyle değil kadının kulaklarında çınlar çınlar durur
- +1 yıl
Ayy sabırsız bi şekilde evlenip yazmasını bekliyorum kckdkckdkxs
- +1 yıl
Aynen aynen
- +1 yıl
Bak daha güzel bi tavsiye vereyim evlenmeden önce yık onları
- +1 yıl
Özelden yazıyım mı sana böyle konu uzun olucak
- +1 yıl
Şu an bana düşman gibi numarasını değiştirmiş istesemde ulaşamam sanırım
- +1 yıl
Olur tabi
- +1 yıl
Takip et sende yaz ardından bana ben yazamıyorum xper yetersiz diyor
- +1 yıl
Bana da öyle diyor :(
- +1 yıl
İnsta kulanıyor musun
- +1 yıl
Evet eşimle ortak bi hesabım var
- +1 yıl
Aa evli misin
- +1 yıl
Samilknur.41 hesabım yaz ordan canım
- +1 yıl
Evvet canım ☺️
+1 yılSence? İllaki sevmiştir ama işte...
02 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğini düşünmüyorum
- +1 yıl
Sevmese neden peşinden koşsun ki. İllaki sevmiş bir zamanlar
sana peki kim dedi evlenecegini
010 Yorumla- +1 yıl
Onun en yakınından birisi işte
- +1 yıl
Sanmıyorum ama o da olabilir
- +1 yıl
O da olabilir ama bana söyleyen kişi biraz farklı bi insan
- +1 yıl
Ailesinden birisi neden böyle bi yalan söylesinki
- +1 yıl
Kafamı karıştırma
- +1 yıl
Bencede oyle olabilir senin tepkini olcmeye çalışabilir eski sevgilimde bana nisanlanicam birkac haftaya demişti yalan çıktı
Sevmemiş, yolun neresinden dönersen iyidir boş ver
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede
+1 yılbelki ailesi evlen diye tutturdu
05 Yorumla- +1 yıl
Ailesini tanıyorum öyle insanlar değil
- +1 yıl
benimde buna benzer olay oldu hayat maalesef adaletli değil
- +1 yıl
İnsanlarda korkak zaten
- +1 yıl
Anlat bakalım
- +1 yıl
özel yazamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılşeytandan beş dakika önce doğmuş bunlar
01 Yorumla- +1 yıl
Cidden kdkdk
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılsenden umudu kesmiş demek ki.
04 Yorumla- +1 yıl
Hayatına nasıl birisini evlenme kararı alacak kadar birisi alabiliyor
- +1 yıl
bi yerde sigortalar atıyor insanın bunalıyor nolacaksa olsun artık kafasına giriyor.
- +1 yıl
Eğer o kafadaysa iyi ki bitmiş
- +1 yıl
sonuçta seni aldatmış.
Onunla evleniyorsa seni sevmemiş demektir
00 YorumlaSevmemis cnmm uzgunum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAradığını onda buldu demekki
00 Yorumla Sevene değil verene gidiyorlar Demek ki vermedin
01 Yorumla- +1 yıl
Bu düşünceye katılmıyorum veremle evlenmezler
+1 yılBoşanma haberi tez gelir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevse senle evlenirdi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkes ettiğini bulur, sabret. Aldatan aldanır.
01 Yorumla- +1 yıl
İnşallah
+1 yılSenden faydalanmış
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılKimle
21 Yorumla- +1 yıl
Söylesem tanıcak mısın
+1 yılGaliba evet
10 YorumlaKafası karışmıştır
00 Yorumla
+1 yılSevmemiş.
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun..
00 Yorumlaonunbulmuş son
10 YorumlaDügüne davetlimisin
014 Yorumla- +1 yıl
Değilim :(
- +1 yıl
Kahrımdan ölücem yani sana o kadar söyleyim
- +1 yıl
Aldattı işte o kızlada evlendi
- +1 yıl
Aldatmanın bi açıklaması olabilir mi
- +1 yıl
Cahil
- +1 yıl
Ne gibi bi açıklama mesela
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Ayrılsın neden aldatıyor
+1 yılYoluna bak.
00 YorumlaVayne uçtukuş
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilim beni aldattığı kızla evleniyor. Beni hiç sevmemiş mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler