Aldatıldım ilk öğrendiğimde bağırarak ağladım sonrasında da durgunluk çöktü ara sıra ağladım ama ağlayamıyorum?

Canım çok yanıyor ama ağlayamıyorum ağlasam rahatlıcam ama olmuyor akmıyor göz yaşım ve inanılmaz bir durgunluk var sanki hafıza kaybı yaşamışım da hiç bir şeyi hatırlamıyorum hayatıma dair en önemli acı o benim için ama ona bile ağlayamıyorum duruldum evlenecektik birlikte çeyiz bakmaya gittik el ele gezdik tozduk defalarca yanıma geldi geldiğinde ağladım gitmesine üzüldüğüm için uzak mesafe olduğundan noluyor bana gördüğüm cümleleri anlamlandıramıyorum sanki iki üç kere okuyorum kafam hep dağınık ağlasam rahatlıcam belki ama yapamıyorum rüyamda görüyorum sürekli ben napıcam nasıl aşıcam zaten depresyon ve kaygıdan ilaç kullanıyorum tam toparlanıyordum ilacı bırakıcaktım defalarca ayrıl barış dengem zaten bozuldu kimse ona güvenmezken ailemden ben ona güvendim asla yapmaz dediğim şeyi yaptı eski sevgilisiyle beni aldattı aşamıyorum konuşamadım bile kız aradı beni anlattı her şeyi tam 1 saat ağlayarak dinledim kapattıktan sonra onu aradım uykuluydu açtı telefonu efendim hayatım diyerek hayatım ha her şeyi öğrendim ben dedim sustu saniyelerce noldu neden sustun dedim ne diyim ayrıyken yazmıştım dedi ama yalan tabi ki kıza instagram şifresini bile vermiş ben napıcam nasıl toparlıcam bu kafayı?

Güncellemeler
+1 yıl
Biteli 2 hafta oldu öğrendikten ertesi gün beni engelledi her yerden wpdan kaldırdı engeli bi kaç gün sonra amacı ne pişman olsun istiyorum
Aldatıldım ilk öğrendiğimde bağırarak ağladım sonrasında da durgunluk çöktü ara sıra ağladım ama ağlayamıyorum?