Sen çok iyi bir insansın bu kadar iyi olma derdi. Acaba bana enayi mi diyormuş kibarca?
Ayrıldım bu arada
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl"bu kadar iyi olma" diyerek kendisinin kötü biri olduğunu ve senin iyi olmandan dolayı seni hak etmediğini bu yüzden de kötü olmaya teşvik psikolojisine girerek bu sözleri söylemiş sana. Asıl enayi kendisi iyi kavramı dururken kötü kavramına sarılıyor, yazık acıdığım insan türü bunlar.
Bazı insanlar kötü olmayı güçlü olmak sanıyor halbuki şu dünya bile kötülüğü alt edebilecek miyiz diye var edildi. Kötülüğü seçen kaybeder bu kadar net
61 Yorumla
Soran+1 yılValla şu an acınası durumda olan benim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılaklıma şu geldi burdan biriyle flört etmiştik birkaç ay neysse bu sıkıldı ben sana layık değilim sen iyilerine layıksın dedi ayrılırken de beni iyi hatırla diye bir şiir gönderdi bende diyorum ayrılışı bile romantik oysa sonradan öğrendim ki yeni biriyle başlamış çoktan o yüzden bırakıyormuş 😂 bunların şiirine bile güvenilmez o günden sonra o şiirden ve tavsiye ettiği kitaptan soğudum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle diyen eski sevgilim beni de aldatıyormuş. Sürekli sen çok iyisin, çok safsın. Bu kadar iyi niyetli olma, ben kötü birisiyim derdi. Hatta kendini hor görürdü yanımda. Bende öyle olmadığı açıklardım bir saat. Bir de adamın içini de ben rahatlatıyormuşum. Sonra aldatmadığı insan kalmadığını öğrendim. Suçluluk psikolojisi bu sanırım
11 Yorumla
Soran+1 yılÜzdü valla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBiz gerçekten artık hani şu kadar söylüyorum kime güveneceğimizi çok şaşırmış bir haldeyiz yani adam sana en iyisin diyor iyi birisin diyor İyi biri olduğunu bildiği halde söylediği halde Arkandan iş çeviriyor bu artık Allahsızlığın kaçıncı boyutu çok merak ediyorum anlamıyorum gerçekten bu milletin Allah i kitabı niye yok
31 Yorumla
Soran+1 yılBi de bana hep namaz kılmıyosun oruç tutmuyosun falan diyodu dkdkdkd
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
38Cevap
+1 yılEnayisin demiyor ben çok kötü bir insanım diyor bence
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence '' ben şerefsizin tekiyim '' demek istemiş. Yemin ederim evire çevire dövülmelik bir tip. Resmen senin iyi niyetini suistimal etmiş. Ya madem senin iyi olduğunu biliyor o zaman neden yapıyor? Ayrılmak zor mu? Pislik herif
11 Yorumla
Soran+1 yılÜzücü maalesef
Gecen bunu bana biri soyledi. Birebir aynisi. O anda var bir b. k dedim. Bu is boyle oluyor.
Ilginc, bazi insanlar sorun yasamak, inis cikis yasamak istiyor iliskide. Huzurlu olayim, kafam rahat olsun diyen cok az.02 Yorumla
Soran+1 yılO an ayıkamadım valla
+1 yılEdindiğim tecrübelere göre biri sen çok iyi birisin cümlesini kullanıyorsa o kişinin arkasından iş çevirir net 😃
22 Yorumla
Soran+1 yılİşte dolaylı olarak enayi demiş de ben enayiliğimden anlayamamışım
- +1 yıl
Ağlicam bunu o kadar çok duyuyorum ki
"Bu çağda yaşamak imtihan olarak yeter hepimize" sözü ne kadarda doğru. Bir daha yanına yaklaşmasına asla izin verme. İyi birisin, iyi biri çıkar karşına.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Enayilik ile alakası yok insan sevdiğine güvenmeyi tercih eder olması gereken de bu.
Sonuç sevgilin karaktersizmiş suç sende değil.05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de adam bana açık açık enayi demiş de ben fark edememişim gibi geliyo
Soran+1 yılBen bunun altında ezilecek falan biri olduğunu sanmıyorum. Ama ne diyeyim hayırlısı. En azından erken kurtuldum
Soran+1 yılHayranlık duymuyordur da belki acıyordur 🥲 teşekkür ederim
+1 yılYok sen yanlış yorumlamışsın, onun dediğinin Türkçe meali şudur : Ben iflah olmaz, şeref yoksunu ve uçkur düşkünü bir şerefsizim, sen bana fazlasın...
01 Yorumla
Soran+1 yılValla çözememişim ne diyim
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Resmen seni kullanmış ve sende saf gibi onunla hâlâ ilişkiye devam mı ettin 🙄 geçmiş olsun, bir dahakine duyduğun şeyleri her zaman önemse derim
00 Yorumla
+1 yılerkeklere iyilik yaramaz demiş süründürüp özgüvenini düşürücem acımasız bencil olacan o zaman seviyorlar
00 Yorumla
+1 yılÜzücü baya ya.. böyle denir mi bı de.. geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılEvet. Ay bana da demişti biri böyle. Sonra terk etti gitti başka bi kızla oldu. Rezil ruhlular.
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü hissettiriyor
- +1 yıl
Kesinlikle bilirim anlıyorum..
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Seni kendisiyle aynı seviyeye çekip vicdan mastürbasyonu yapmak istemiş ama sen onun seviyesine inme tabi.
00 YorumlaDaha iyi olmuş ablam. Kurtuldun. Yenisini bul daha iyi
02 Yorumla
Soran+1 yılUzun bi süre yenisi olmasın mümkünse 🥲
Enayi demek istese der.. Çok iyi olduğun için herkesi kendin gibi sanıyorsun bundan vazgeç demiş
01 Yorumla
Soran+1 yılUygulamalı öğretmese de olurdu 🥲
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılİyi olmak, güzel sevmek, sadık olmak kabahat olmuş vah bize
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir insan baska bir insana bu kadar iyi olma diyorsa eziliyordur karşısında. Sakın onunla bir daha konuşma. İnsan sevdiğini aldatır mı?
11 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmam zaten de yıktı geçti işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlara burada diyoz da anlamıyorlar seviyor sanıyorlar:))) sen finali yasamissin bari buradaki kızlara söyle kanmasinlar
11 Yorumla
Soran+1 yılProfesyoneldi. Anlayamadım
Aynen onu demek istemiş gerçekten böyle insanlardan nefret ediyorum
00 Yorumla
+1 yılBence demiş ki sen çok karekterlisin bense karektersizim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Sana karşı kendini ezik hissettiği için söylemiş, karaktersiz bir insanmış.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Keşke kendine daha iyi bi insan olmayı öğütleseymiş… 🥲
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız degilsin %99nuz öyle zaten gerci beyin akıl fikir yok sizde de neyse
00 Yorumla Bence öyle demek istemiş maalesef
00 Yorumla
+1 yılSen de çok p1ç insansın bu kadar p1ç olma yazmalısın ona mutlaka
11 Yorumla
Soran+1 yılYazmadım valla allah sorsun
+1 yıl🤣🤣🤣🤣ay bu erkekler Allah kırdığınız yerden paramparça etsin E mi sizi
042 Yorumla
Soran+1 yılAmin bacım
- +1 yıl
Bu da kızın kabaligi ama bu soruda kızı aldatmış seninkinden farklı bir durum konuşmak istememiş ama güzelce reddebilirmis yanlış kız da yapıyor erkek de ama erkeklerin ki unutulur cinsten değil
- +1 yıl
Yengeç burcu musun genelde onlarda bu özellik yaygın * yapma kardeşim kimseyi değil kendini düşün kendini üzme kim seni düşünüyor ki sen de onu düşünesin bencil ol azıcık zarar gelmez
- +1 yıl
Kiz beni neden istemedi
Ben senin karsina dikiliyorum
Cesaret ediyorum konuşmaya cesaret ediyorum
Sana diyorum ki
Merhaba adın ne
Sende adını söylüyorsun
Aa adiniz çok güzelmiş diyorum
Ve sende ahahaha m'al'a bak hahaha bu benle olucak der gibi gitti ya :( 😞 😓 😩 gerçekten çok kalbim kırık - +1 yıl
Üzüldüm gerçekten bazı insanların burnu havada değmez öyle insanların yaptığı şeylere üzülmek bence pek de karakteriniz uyacak gibi değilmiş başlamadan bitmiş iyi yönden bak
- +1 yıl
Ablam yasimdamisin bilmem ama ya da küçük musun bilmem ama şöyle size hitap edeyim
Hanım efendi benim kalbim çok kırık bana tavsiyen nedir ben hayatımda ilkkez bir kızdan hoşlandım ve açıldım ilk kez cesaret ettim kendime ilkkez güvendim ben heyecandan geceleri uyuyamıyordum onu dusunmekten ama o beni reddetti peki onunla olsaydım daha da mı çok üzülürdüm sence Allah beni korudu mu peki Allah bu insanı neden karşıma çıkardı benim canım anlamsız bir şekilde çok yanıyor - +1 yıl
Karışmıza çıkan her şeyde bir anlam aramamak gerekiyor bazen bir ders olduğunu görmek gerekir reddedildi hayatın sonu değil ki sen de ilk reddedilen değilsin senden daha kötü durumlarda reddedilen kişiler tanıyorum ki bunun bir önemi yok sen cesaret ettin denedin ve yarın keşke kalamayacak içinde mutlu olmalısın ders konusun gelirsek şunu ogrenmis oldun ki düşünsen de sevsen de bugün sana bu tavırla bakan yarın canını çok yakacagi olmalı senin karakterine daha uygun biriyle konuşmayı deniyebilirsin cekinmene gerek yok hepimiz insanız her şey bizim için ve hayatın sana neler getireceğini bilemezsin:-)
- +1 yıl
Neden 😅
- +1 yıl
Akrep
- +1 yıl
Rica ederim :-)
- +1 yıl
Lan yaşadığınız şeylerin sizi böyle hayattan uzaklastirmasina izin vermeyin inadına iyice deneyin daha sıkı sarılın
- +1 yıl
Şu gereksiz özgüven düşüklüğünden çıkar mısın öyle desem cevap vermem de mi kendini biraz önemse
- +1 yıl
İçinde keşke kalmasındansa denemekten zarar gelmez
- +1 yıl
Emin ol hayatın daha sert ve ağır oyunları var dik dur yikilma ki bunları yarın öbür gün hatırlamayacaksin bile
- +1 yıl
Yaş kaç?
- +1 yıl
Yani yaşın da küçük değil niye bu şekilde bakıyorsun anlayamadim 🤦🏼♀️
- +1 yıl
O kıza ifade etmek zorunda değilsin seni anlayacak biri mutlaka vardır
- +1 yıl
Şu dar kalıpları yıkalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde erkek arkadaşım hep bana sen çok iyi birisin biraz kötü biri ol derdi sonuç aldatiyormus belkide dalga geçiyodu aldattığı kızlarla
12 Yorumla
Soran+1 yılSen de bendensij
+1 yılBoş ver senin gibi birini bir daha nah bulur
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim kadar enayisini bulamaz o kesin ejdjd
- +1 yıl
Kendini enayi olarak görme 😅😅
Soran+1 yılValla kardeş tam bir enayiymişim
- +1 yıl
Ya şu açıdan bak senin için deneyim oldu bir daha aynı hataya düşmessin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka ne bekliyordun?
01 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Ne yazık ki açıkça söylemiş sana.
04 Yorumla
Soran+1 yılAma ben onu da anlamamışım djdjdjd
Soran+1 yılNasıl yani
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yok sen de bu saflıkla onu aldatırsın diye
09 Yorumla
Soran+1 yılAldatılmayacağını çok iyi biliyodu
Soran+1 yılÇok seviyordum çünkü farkındaydı
Soran+1 yılSonuç olarak ayrıldık ama
Soran+1 yılTabi ki hayır. Ayrıldık
Soran+1 yılHayır
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güldüm, çok güzel anlatım
012 Yorumla
Soran+1 yılBir de bana sor 🥲
- +1 yıl
Ne kadar sürdü ilişkiniz
Soran+1 yıl1 yıla yakın
- +1 yıl
Neden aldattı sence
Cinsellik olmadığı için mi aranızda
Soran+1 yılPek sayılmaz. Doyumsuzluk belkş
- +1 yıl
Senle zaten yaşıyor ama değişiklik mi istiyordu
Soran+1 yılYok. Aldattığıyla da bi şey yaptığı yok demek istedim
- +1 yıl
Hımm
Neyse öğrendin bitti
Daha dikkat et bundan sonra
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Mutluluklar diliyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Komik ama trajikomik.
03 Yorumla
Soran+1 yılAslında benim için baya baya trajedi
Soran+1 yılÖyle maalesef
+1 yılSen biraz fazla iyi olunca maalesef
00 YorumlaO.. çocuğu olduğu için.
00 YorumlaKötü olmuş üzülme o seni kaybetti
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi de üzülen ben oldum o bir şey kaybetmiş sayılmaz :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen seni hak etmiyorum diyemiyor iyi olma diyor
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle demiş biraz cadı ol sende
12 Yorumla
Soran+1 yılHuyum değil
- +1 yıl
Biraz sende abartmadan günaydın bu arada
Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. kendini ihbar etmiş işte
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ne Alakası var
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyo mu işte mantıken
Soran+1 yılKendini kötü hissettiğini düşünmüyorum
Evet öyle demiş bi ders vermen şart
02 Yorumla
Soran+1 yılAllahından bulsun
+1 yılUyumunuz nasıl neler yaşadınız
02 Yorumla
Soran+1 yılİyiydi. Ben beni sevdiğine baya inanıyodum
- +1 yıl
İnceleyelim mi
Demekki kendisi öyle ki senide öyle görüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de biraz enayilik olabilir ama
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı adam
013 Yorumla
Soran+1 yılÖyle galiba
- +1 yıl
Ders çıkar
Soran+1 yılBu işlere tövbe etmeyi planlıyorum. Başka türlü iflah olmam
- +1 yıl
Tövbe etsen dayanamazsın
Soran+1 yılUzun bi süre dayanabilirşm
- +1 yıl
Bence 1 ay en fazla
Soran+1 yılBen bir ay bunun acısını bile atamam üstümden. Kaç gündür ruh gibi geziyorum
- +1 yıl
3 günde unutursun aslinda hafta sonu 3 gun tatil güzel bi aktivite boş kafa sonrasında yenu planlar
Soran+1 yıl1 hafta oldu. Ben daha doğru düzgün yemek yiyebilmiş değilim djdjdjdj ne aktivitesi
- +1 yıl
Tamam Allah kurtarsın o zaman seni
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
Hafta sonu 3 gun tatilimde hangi sene de olduğumu bile unutacağım iyi eğlenceler bana 🤣
Soran+1 yılİyi eğlenceler 💫
+1 yılEvet
01 Yorumla
Soran+1 yılVay ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok iyi niyet sonrasında zarar verir
04 Yorumla
Soran+1 yılNormalim bu
Cevap sahibi+1 yılherkes iyi niyetli değil sonucta
Soran+1 yılMaalesef
Cevap sahibi+1 yılevet
- Aşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı.
+1 yılAynen oylee
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Safsın demiş.
00 Yorumla
+1 yılAğır ayıp yapmış. Bildigin s*lak yerine koymuş.
00 YorumlaEvet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yavvssakmis
00 YorumlaEvet
00 Yorumlaiyi yapmışsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle olmuş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle demiş evet :D
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Oraya çıkıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet
00 YorumlaEnayi
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim bana hep "Sen çok iyi bir insansın, bu kadar iyi olma" derdi. Beni aldatıyormuş. Kibarca "enayisin" mi demek istemiş?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler