5 6 ay oluyor ayrıldıkları akrabası kız ama başka şehirde çocuk kendi rızasıyla ayrıldı kızla ama kız asla istemedi cocukta zaten elinin altında diye rahat davranmış kız yalan konuşuyormuş sürekli sözünde durmuyormuş çocuğa sormadan bir şeyler yapıyormuş cart curt ayrıldılar işte neyse bizde bir süre konuştuk benimle ilerletmek istedi ısrarcı davrandı ama yapamadım korktum 2 3 kere de konuşmaya ara verdik tekrar saçma sebeplerden biraraya geldik en son ben artık tamamen kestim olmaz dedim yazma triplendi etti 1 ay sonra tekrar yazdı senle bitirince boşluğa düştüm güzel etki bırakmıştın bende dedi yazıyor ama korkuyorum ısrarcı olması güzel yinede güvenemiyorum başından da bir sürü badireler geçmiş ayrılık dışında akrabaları rahat bırakmıyor okul iş hastalık derken acaba beni gerçekten istiyor mu yoksa dayanak mi istiyor güven olur mu normalde 1 ay önce konuştuğumuzda hep erken yazardı anında ben geç yazardım şu an zaten 6 ya kadar işte ama işten geldikten sonra da pek yazmıyor ona kızınca kendini topladı hiçbir şeye mecalim kalmadı dedi uğraşacak gücüm kalmadı falan dedi işte
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuk kızdan ayrılır kız aylarca yalvarsa da çocuk istemiyor sürekli hata yapmasından sebep soğumuş artık
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence dikkatli ol, uzun ilişkiden çıkıp bu kadar kolay unutamaz. Zaman geçirmelik kafa dağıtmalık bir kız olarakta bakıyor olabilir, beğeniyor da olabilir. Bence zaman ver bir süre konuşun bir şeyler olmasına gerek yok. Tek bir şüphe hissedersen uzaklaşırsın.
Ya işte bilmiyorum ama korkuyorum gerçekten beni kullanırsa asla toparlayamam ona dedim bir süre konuşmayalım dedim senn o süreci atlat dedim tamam dedi tekrar yazdı 1 ay sonra işte ben kesmiştim oysaki o yazdı
Olsun inanma kimseye inanma bana kalırsa.
Evet haklısınız kesicem ve gerekirse engel aticam yazmasın artık çok ağır olur mu
Eğer bağlanırım dersen konuşma ben uzun ilişkiden çıkan birine şans verdim seneler olmasına ve kızdan bilmem ne.. Diye küfürle bahsetmesin rağmen unutamamış üstüne beni de aldatmış.
Hepimiz aynı şeyi yaşayacağız demek değil ama çok aceleci davranması şüpheli
Aceleci davranmasını kızı hemen unutmaya çalışmasına verdim sence öyle midir?
Kızla konuşmayı keseli kaç sene oldu ki bahsettigin kişinin
Hayır.
Off çok yorar seni
Evet baya bıkmış hayattan onu toparlamak zaman alır kaldı ki ben zaten bitiğim ama enerjimi dominantlığımı seviyor sadece şu kararsız kalmadan yakınıyor ama ne yapayım ben hemen ona güvenemezdim ayrıca kim olsa güvenemez ya da o kadar israra başkası olsa güvenir gururlu ama ısrarcı da denk tutturuyor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!