7 8 senelik ilişkiden çıkmış erkekle olur mu💟🙂?

5 6 ay oluyor ayrıldıkları akrabası kız ama başka şehirde çocuk kendi rızasıyla ayrıldı kızla ama kız asla istemedi cocukta zaten elinin altında diye rahat davranmış kız yalan konuşuyormuş sürekli sözünde durmuyormuş çocuğa sormadan bir şeyler yapıyormuş cart curt ayrıldılar işte neyse bizde bir süre konuştuk benimle ilerletmek istedi ısrarcı davrandı ama yapamadım korktum 2 3 kere de konuşmaya ara verdik tekrar saçma sebeplerden biraraya geldik en son ben artık tamamen kestim olmaz dedim yazma triplendi etti 1 ay sonra tekrar yazdı senle bitirince boşluğa düştüm güzel etki bırakmıştın bende dedi yazıyor ama korkuyorum ısrarcı olması güzel yinede güvenemiyorum başından da bir sürü badireler geçmiş ayrılık dışında akrabaları rahat bırakmıyor okul iş hastalık derken acaba beni gerçekten istiyor mu yoksa dayanak mi istiyor güven olur mu normalde 1 ay önce konuştuğumuzda hep erken yazardı anında ben geç yazardım şu an zaten 6 ya kadar işte ama işten geldikten sonra da pek yazmıyor ona kızınca kendini topladı hiçbir şeye mecalim kalmadı dedi uğraşacak gücüm kalmadı falan dedi işte
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuk kızdan ayrılır kız aylarca yalvarsa da çocuk istemiyor sürekli hata yapmasından sebep soğumuş artık
7 8 senelik ilişkiden çıkmış erkekle olur mu💟🙂?