Sevdiğiniz halde böyle birisiyle sevgili olabilir misiniz?

Sevdiğiniz halde böyle birisiyle sevgili olabilir misiniz?

İçimde bir mutsuzluk olurdu tabi ama işte seviyorsam asla vazgeçemem, ben hiçbir şey yaşamamış bir insanım ama sevdiğim kadının geçmişi önemli değildir benim için
Ama Allahım bana kendim gibi tertemiz bir insan nasip edecektir inşAllah 🤲
Bilmek isterim ama ilgi alanıma girmez sadece neleri tercih etmiş olduğu hakkında bir ön bilgiye sahip olmak adına bana anlatabilir. Eğer saçma sapan tercihleri yoksa, benden önceki ilişkileri yaşadığımız ilişkiyi etkileyemez, ben benden sonrasına bakarım
Yapacak bir şey yok ta bana niye anlatiyor gelde delirme jsjs
Hmm düşünmeliyim🤔
Döverim döner arkamı giderim djjfjf
Cevap
15Cevap
Niye diyor ki, demesi saçma olur. Olduysa oldu geçmişte bıraksın.
Kişinin geçmişi karakterini yansıtır ve bir geleceğimiz olamaz..
Hayır olmazdım. çünkü tek gecelik ilişkiye sıcak bakmam.. ben kendim zaten evlenmeden yapmam. ama hatası olmuş olabilir çok pişman da olabilir gerçekten duygulara bakarım ben.. aşkında samimi olmalı
Kızarım aşkıma, ama geçmişte benim bile yaptığım biseyi onun yapmis olmasına diyecek söz hakkım yok
İnsanların tercihi ve yaşam tarzı saygı duyarım. Olaya şöyle bakarım zamanında böyle yaşam tarzı benimsemiş kişi bence dürtüleriyle hareket eden biridir ve böyle kişiler bana güven vermez. Bu arada fenomenlik yakışmış.
Geçmişte olan bir şeyi sorun yaparsam elime ne geçecek anca huzursuzluk yaşanacak niye birliktelik yaşadın diye hesap sorsam o birliktelik hiç yaşanmamış gibi mi olacak tabii ki içten içe üzülürüm ama bunu belli etmem büyük sorunlar yaratmam
Kıskançlık krizi geçiririm.. Hep acaba benimle iken de devam eder mi site şüphe olur.. O da beni yer bitirir.. 😂
Sonuçta geçmiş geçmişte kalmıştır ve bana samimi davrandığı için bu konu üzerinde fazla durmam.
Yani bilemiyorum ne tepki verirdim... Ama zoruma giderdi açıkçası ve şüpheye düşerdim.
Bu işi yapmış olmak için yapmış yani parayla biriyle birlikte olmuşsa, anında soğurum.
Zihniyetine bakarım. Ve aynı şekilde o beni kabul edermiydi diye bir sorarım..
Birini geçmişine göre yargılamak bana düşmez. Olduysa oldu, kendi tercihiydi yaşandı bitti. Ben aşık olduğum, sevdiğim insanla ileriye dönük yaşamak isterim hayatımı
21 yaş ve altını tenzih ederim. Eşimin geçmişte tek gecelik ilişkileri olmuş ve bu gayet sağlıklı, normal bir durum. Sonuçta şu an beni sevdiği için benimle birlikte, ki bu bile zamanla değişebilir. Mühim olan yaşadığımız anı kaliteli yaşamak tadına varmak. Ne geçmiş ne gelecek kaygısı taşımak. Bu arada ahlak bekçisi kesilenlerin çoğunun da şark kurnazı olduğunu biliyoruz. Bir tek ben yapayım ben edeyim ama ortamlarda ahkâm keseyim tadında..
Bu beni cok üzerdi benzer bir durumu yaşamıştım iki gün yemeden içmeden kesildim ama söylediğinde çok seviyordum o kişiyi
Ee olabilir ne var bunda skdkdk benden önce kiminle olursa olsun, kalkıp bunu da sormam yani.
Olabilir takılmam asıl söylemesi itici ve saçma olurdu.
Dürüst olduğu için teşekkürler bir şey demem ama o sağlık testleri yapılacak aga :' dnndn
Bilmiyorum ki yaşamam lazım benim hiç tek gecelik ilişkim olmadı acaba olsa mıydı
Bunu anlatmamasını ümit ederim. Geçmiş geçmişte kalmalı
"Geçmiş" sonuçta, aşıksam ayrılmam
Benimle birlikteyken olmuşsa, koparırım o kafasını, ama geçmiş ise beni ilgilendirmez.
E yani acayip bozulurdum doğrusu. Bir taraftan bırakmak ta istemezdim doğruları söylediği için. Bilemiyorum zor bir karar.
E sonuçta ben bu zamana kadar kendimi korumuşum o mu kendisini koruyamıyor.
Geçmiş gitmiş bunun problem yapılacak bir yönü yok. Benden öncesi beni ilgilendirmez derim her zaman.
Ben hayatındayken olduysa dürüst olduğu için teşekkür eder ama beraber olamayacağımı söylerdim
Evet olurdum onun beni sevdiğine inanıyorsam geçmiş geçmişte kalmıştır. Eğer ona güvenim tamsa, ben bir daha konu bahsi etmezdim bu söylediklerini.
bir şey diyicem ama umrumda olmaz geçmiş geçmişde kalmıştır geleceğe bakarım ben💗
Bişey olmaz derim bu devirde tek gecelik ilişkisi olan erkek kaldı mı hepsi istekli
Sapk yazdım ben çevirmiş KS ahhshshs
benden öncesi beni bağlamaz yaş gelmiş 28 30 üni çağını çoktan geçtim takılmıyorum artık
Herkesin bir kere deneyip de bos ve gereksiz oldugunu, doyuma ulasamayacagini gormesi lazim bence…
Beni benle tanistiktan sonrasi ilgilendirir.
Geçmişinden bana ne bugün bana sadıksa önemi yoktur
Olurdum heraldee oda hata olarak görüyor ve pismansa tabi
Bunu görmezden gelebilecek kadar aşık olduğumu varsayarsak geçmişin beni ilgilendirmez der geçerim.
Sakin olmaya çalışırım ve ondan biraz uzaklaşırım benle de tek gecelik bişey yaşamasın diye.
Nağlet gelsin derim jşkjtştklt
Sorsan herkes sütten çıkma ak kaşık sanki
Dimi :d
Dii didaymınt😂
bulgarcamıydı jfgkhkj
Bilmem ki neyceydi
Bulgarca öyle bir kelime varda kgkhkhk
Pırlanta reklamı bu😂
benim bahsettiğim şeyle hiç alakası yok :d
Sağlık olsun😬
ya da iliskilerim dese olabilir
Daha onceki hayatinda isterse defalarca kez olsun birlikteligini umrumda olmaZ☺️👍🏼
Hemen gidip hiv aşısı olurdum nolucağı belli olmaz
Benim de tek gecelik ilişkim olur kapı önüne korum.
Yargılamam ya insanlar hata yapmak zorunda bir şeyleri öğrenmek için. Yalan söylemesin yeter
Bana göye biyi diğil
Başka kapıya. Hak ettiğini bulsun.
Zaten adı üstünde geçmişte sen geçmişi araştırırsan önünü göremezsin
Hastalıklı mıdır diye dusunurum
Geçmiş gitmiş geriye çok bakmamak lazım.
Umrumda olmaz.. böyle şeylere takılmak saçma
See you later derim ✋
Ona karşı anlayışlı olmamamın imkanı olmaz/dı.
Bunu bilmek istemezdim
söylemesi saçma
Adı üstünde geçmiş. Bana ne ki bundan.
Canı sagolsun
Sorun olmaz
Defol git derim
Olamam galiba
Olsun aşkım nolcak ki
Hayır
Sanmam
Bu hiçbir şeyi değiştirmez benim gözümde
Sogurum