Merhaba, Birisiyle tanışıyorsunuz zaman içinde kız sizi sevdiğini söylüyor ama herhangi bir seviyorum ölüyorum bitiyorum diyerek umut vermiyorsunuz kendisi evlenmek istediğini bile söylüyor kendi kendine gelin güvey oluyor diyelim, tabii bedensel engel durumunuz var ve uzakta birisi işiniz herhangi bir gelir sahibi değilsiniz bunun yanında internet üzerinden tanışıyorsunuz. Tabi istemiyorum falan dedim bir çok yerden yazdı istemiyorum deyince kızdı falan, ama sonradan konuşurken gelip ben geçen gün biriyle yattım, sen beni istemedin uzak dedin bahane uydurdun diyen birisini halen kabul eder misiniz? Şahsen ben etmem ondan sonra da çocukken tecavüze uğrayan biriyim bu da bir anlık hata olduğunu söyleyerek sen istemedin seni seviyordum senin yüzünden oldu dese bile istemem. Zaten kendisini her yerden sildim engelledim.#ƘıȤıԼЄԼMƛ
#YalanSevgi
04 Eylül 2021 Cumartesi Saat 16.45
Sizi sevdiğini söyleyen birisi aslında ben başka biriyle birlikte oldum derse ne tepki gösterisiniz?
sevmek böyle bir şey değildir sevmek aynı zamanda beklemek demektir
bir manavda aradığını bulamayan kişi diğer manava gidip orada değil burada aradığımı buldum diyebilir ama gönül işi bir manav ya da bakkal alışverişi değildir
istemeyebilirsin uzak diyebilirsin reddedebilirsin zaten dururum böyle olursa o kişi de istediği biri ile beraber olabilir çünkü reddettin
ama hem başkası ile olup hemde reddettiğin halde gelip seni seviyorum diyorsa burada kişilikle alakalı ciddi bir sorun var demektir
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen bende onu diyorum zaten ben sadece bir defa Snapchat üzerinden konuştum evet ilgi alaka güzel dertleştik ama daha sonra kendisi seviyorum ilgim var dedi. Bende ben öyle ümit veremem sana çünkü maddi olarak hem bir iş sahibi değilim hem uzak mesafe ilişkisi hemde ben bedensel engelliyim zor olur dedim kızdı falan baya bir yoktu bugünde eklemiş önce arkadaş olmak istiyorum dedi sonrada evlenmek istiyorum dedi yine olmaz dedim başkasıyla yattım dedi. Bende saydım Sayıştırdım
bir defa görüşmenizde bunları mı istedi yani ilgim var dedi arkadaş olmak istedi ve evlenmek istedi
ben şüphelendim bu durumdan yani çünkü hiç bir insan daha yeni tanıdığı konuştuğu birinden bu kadar etkilenemez hadi etkilenmeyi bıraktım evlenelim diyemez
insanlar bazen insan olmak istemiyorlar nedense canı sıkılan kadın profili açıyor erkek işletmeye başlıyor bu insanlar neyin kafasını yaşıyor bilmem
affına sığınarak, karşındaki bir insan fiziksel bir engelin var diye seni sevemez mi? böyle bir kural mı var.. bunun yanında, kızın böyle bir şey yapması veya söylemesi diyelim... reddedilen bir kızın "kendince" intikamı olarak da görülebilir.. saçmalık olsa da , seni öfkelendirmek adına ortaya atılmış olması da gündeme gelebilir..
O kişiyle sevgi anlayışlarımızın çok farklı olduğunu anlar, yanındaysam suratına tokat atıp giderdim sonra da. Gerçek sevgi ve aşk sadakattir aynı zamanda bana göre.
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya zaten Bir defa konuştuğun insanla zaten aşk olmaz bunu anlamadım gitti
Cevap sahibi
+1 yıl
Bilimsel olarak aşk çok hızlı gerçekleşen bir şeymiş bu arada
Soran
+1 yıl
Aşık olduysa bile açık açık başka biriyle yattım diyen biri uzak dursun
Sevipte böyle yapması doğru olmadı, insan o sevgiye de inanmaz..
3
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen öyle inandırıcı gelmiyor zaten bir konuşmayı ile hoşlantı olur ama aşk evlilik olmaz ben birde mümkün değil dedim diye benim yüzünden başka bir insan ile yatmış sözde
Yani evlilik için maddi ve fiziki olarak mümkün olmadığını bir kendisi için değil genel olarak herkes için böyle olduğunu söyledim. Arkadaş olabiliriz dedim seviyorum ediyorum deyip başkasıyla cinsel ilişki yaşadım deyince sinirlendim. Ağzıma geleni söyledim
Herkesin bir görüşü var işte. Bizim toplumumuzda erkeğe her şey hak kadına değil. Erkek herkesle yatıp kalkacak ama eşi , kız arkadaşı neyse bakire olsun isteyecek. Genel olarak bu böyle. O yüzden benim işim olmaz tabularla. Fakat senin görüşüne de saygı duyarım.
Kanka bunun bile boyutu olmalı. Bir kız gidip sevgilisiyle birlikte olup ayrılıyorsa o kızda şeref ne bileyim yoktur yani. ALLAHA büyük konuşulmaz aşa; dul kadınla evlenirim ama bir kızken sevgilisiyle böyle bir şey yaşayan kadınla evlenmem. 👻
Böyle birisi tabi istenmez. Ama bana seni kıskandırarak harekete geçirmek istiyor gibi geldi. Birisiyle belki yatmıştır belki yapmamıştır bunu bilemeyiz. Ama net üzerinden ikinci hatayı yapmayın derim.
Geçmiş olsun. Bi kere yüzüne bile bakmam. Mesela beni sevdiğini söylerse, beni beklemeyip başka biriyle yatsa bunu bahane edip, o kişiyle tüm bağımı koparırım.
Hayır sadece telefonda sohbet ettik derdimi paylaştım sonrasında kendisi seviyorum demeye başladı. Ben olmaz dedim arkadaş kalalım dedi sonrada konuşurken eee ben önceden de bakire değilim tecavüze uğradım, geçen gün de biriyle birlikte oldum bunun suçlusu sensin sen beni istemedin dedi.
Zaten ben içki içiyorum arkadaşlarla falan deyince dedim içki olan ortamda seks de olur birde benim belli sınırım var burada cinsel soru soruyorum diye göründüğü gibi değil
Çünkü burdaki insanların çoğu haddinden fazla cinsel soruları abartarak sorunca haliyle insanlara bir gına geliyor sizin adınıza konuşmuyorum genel anlamda konuştum
yok o anlamda degil ya kotu erkekler de kotu kadinlarda var kotu erkekler kotu kadinlar kadar onyargi duvarina toslamiyor erkek bin kisiyle yatsa erkek adam kadin bi kez yapsa adi kotuye cikar ben kimseyle cinsellik dusunmedigim icin herkesin ettigi kendine
@KafamKarışıııkk hakli olmak istemiyorum keske insanlar hakettigi kultur u alabilse egitimi alabilse isleri gucleri yerinde olsa insanlarin cogu duzgun iliskiler kurabilecek zaten