Sizi sevdiğini söyleyen birisi aslında ben başka biriyle birlikte oldum derse ne tepki gösterisiniz?

Merhaba, Birisiyle tanışıyorsunuz zaman içinde kız sizi sevdiğini söylüyor ama herhangi bir seviyorum ölüyorum bitiyorum diyerek umut vermiyorsunuz kendisi evlenmek istediğini bile söylüyor kendi kendine gelin güvey oluyor diyelim, tabii bedensel engel durumunuz var ve uzakta birisi işiniz herhangi bir gelir sahibi değilsiniz bunun yanında internet üzerinden tanışıyorsunuz. Tabi istemiyorum falan dedim bir çok yerden yazdı istemiyorum deyince kızdı falan, ama sonradan konuşurken gelip ben geçen gün biriyle yattım, sen beni istemedin uzak dedin bahane uydurdun diyen birisini halen kabul eder misiniz? Şahsen ben etmem ondan sonra da çocukken tecavüze uğrayan biriyim bu da bir anlık hata olduğunu söyleyerek sen istemedin seni seviyordum senin yüzünden oldu dese bile istemem. Zaten kendisini her yerden sildim engelledim.
Sizi sevdiğini söyleyen birisi aslında ben başka biriyle birlikte oldum derse ne tepki gösterisiniz?
#ƘıȤıԼЄԼMƛ

#YalanSevgi

04 Eylül 2021 Cumartesi Saat 16.45