Erkek arkadaşım çok pis ne yapıcam?

Onu seviyorum fakat aşırı pis biri. Cidden tahamul edemiyorum çok tiksiniyorum açıkçası. O eve gelip gittiğinde her yeri yıkamam temizlemem gerekiyor kaç kere duşa giriyorum. Öpüşmek dahi istemiyorum ki öpüşmüyorum da. Nasıl anlatayım bilmiyorum ama cidden düzelmiyor. Uzak mesafe ilişkimiz var normalde ama ara sıra buluşum birlikte kaldığımızda dikkat ediyorum. Hani konusmucam diyorum bakayım ne yapıcak dikkat ettim mesela 2 gün dişini fırçalamadı duşa girmedi. En son ben söylince aklına geliyo. Uzak mesafe ilişkimizde telefonla konusunca çok titiz biriymiş gibi gpsteriyo kendini ama birlikte bikaç gün kalınca ben kendim görüyorum. Kırmakta istemiyorum. Ama böyle biriyle de açıkçası evlendikten sonra ömür boyu kusarak yaşayamam. Cidden ilk başlarda düzelir falan dedim ama kendimi artık o kadar rahatsız hissediyorum ki. Benim kendimin Titizlik sorunummu var bilmiyorum ama onunla buluşunca sarılınca falan sürekli duşa giriyorum iğreniyorum aşırı derecede. Normalde böyle değilim. Ve zaten ilişkinin ileri derece şeylere asla girmeye izin vermiyorum öpüşemiyorum bile ona anlatamıyorum yani nedenini de sarılınca bike 50 bin kere keseleniyorum. Çok saçma bi ilişki oldu artık. Sadece duygusal olarak onu seviyorum diye ayrılamıyorum napıcam lütfen yarsım edin akıl fikir verin.
Erkek arkadaşım çok pis ne yapıcam?