Erkek arkadaşım osuruk gibi kokuyor. Ne yapmalıyım?

Ya şimdi demeyin ki olabilir insanlık hali. Ya tamam bir kere olsa tamam doğası gereği çok geldi tutamadı derim, Ama bu devamlı osuruk kokunca ne bileyim diğer erkeklere özenmeye başladım hele arkadaş grubumuzda (Kaç kişi olduğumuzu boşverin) Bir Erkek var onun kokusuna aşığım... Erkek arkadaşımda öyle koksa keşke... Ama maalesef o osuruk kokuyor ve devamlı bir kere de değil dün sabah saatlerinde geldi yanıma oturdu. Sonra aradan 5 dakika geçti geçmedi çok yorulmuş hemen başını omzuma koydu gülümsedi böyle ne iş yaptı da yoruldu bilmiyorum. Sonra Ya aradan 1 buçuk saat geçti o sırada bende semelenmişim zaten yaklaşık 4 dakika felan onun kokusunu koklamakla geçti tamam mı, Sonra tam geçti derken kafasını kafamı koydum yine bir 4 dakika geçti o kokuyu aldım. Sonra 1 buçuk saat geçti o sırada da baya bir semelenmişim dedim bunun kokusu gelmiyor. Sonra dedim bir alnını koklayayım dedim alnı da aynı ondan kokuyor. Sonra dedim "(ismiyle seslenerek) kalkmican mı artık?" Dedim dedi "ıııııııığğğ 5 dakika daha" sonra dayanamadım dedim Yaw dedim bari eve gitte öyle uyu. Sonra zar zorda olsa kaldırdım işte neyse bu seferde orayı kokutmuş. Sorun sadece o münasip yerde değil cildi de teni de öyle kokuyor. Gittiği oda da öyle kokuyor. Birde kokusu o kadar gür ki kışın bahçeyi bile kokuduyor. Deodeant al demeyin deodeorant sevmem sevmediğim bir şeyi de niye alayım ki di mi. Parfüm sıksa şimdi o malum koku ile Parfüm kokusu bir araya gelince dayanılmayacak bir koku ortaya çıkar diye de korkuyorum. Ne yapmalıyım bir akıl verin. Erkek arkadaşıma direkte kötü kokuyorsun da diyemiyorum. Ne yapacam?
Erkek arkadaşım osuruk gibi kokuyor. Ne yapmalıyım?