Ben gerçek aşka bakardım sadece.. yani eğer ben birini sevdiysem ve karşılıklı aşık olduysak zaten o benim için en iyisidir.. yani kusursuz ya da en iyisi diye birisi yok aslında.. insan kendisi çabalar en iyisi olmak için. karşılıklı emek verir bunu da zaman gösterir.. ama eğer yanlış kişi olduğunu anlarsa da baştan vaz geçmesi lazım yoksa ilişki bitiyor. ama doğru kişi ise sonuna kadar gitmeli 🌸
Şu an sevgili olduğum kişi en iyisi değil hatta vasatın bile altında. Daha iyisine ulaşma imkanım olduğunu düşünüyorum. Allah nasip eder yolumuzu açarsa seçtiğimle en iyisini yaşamayı umut ediyorum.
Her zaman seçtiğim kişiyle en iyisini bekledim. Beni seçenleri bi kenara atmışımdır. Neden bilmiyorum ama ilk farkeden ilk beğenen olmayı hep daha çok tercih ederim. Bunu bana getirisi de oldu götürüsüde. Ama durum hala aynı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
İlki olur, kriterlerim ve beklentilerim yüksek olabilir ama ikincisi karaktersizliğe girer.
Araba, ev mi bu? Şimdilik bunu alayım, 2-3 yıl sonra bunu satar üstüne koyar daha iyisini alırım der gibi.