Sana göre olmayan biriyle sırf sevgilin olsun diye ya da elaleme inat olsun diye beraber olmayı göze alır mısın?

Sana göre olmayan biriyle sırf sevgilin olsun diye ya da elaleme inat olsun diye beraber olmayı göze alır mısın?
Ben bu işlerin Aceleye gireceğini zannetmiyorum Gönül ilişkileri ya Daha doğrusu Aşk ilişkileri tabii beklemeyle de olmaz Biraz insan çabasıyla olacak Ama ben şöyle düşünüyorum kader kısmet işi zaten Eğer seni Kısmetinde bir kişi varsa o kişi gelip seni buluyor Sen istesen de istemesen de yani insanın bir taraflarını yırtması birilerinin peşinde koşması bunlar bana göre çok basit davranışlar olarak geliyor
Beklemek güzeldir, yanlış kişiyle yürünen yol ızdırap olur, en güzeli beklemek, gelsin gelmesin beklemek.
Kendini ispat etmek için, millet çatlasın diye sevgili olmak, evlenmek kişinin kendine yapacağı en büyük haksızlıklardan.
Mutluluk hissedilir, doğru kişiyi beklemeyen, yanlış olana razı olan kişi ilişki içinde mutlu olamaz, ne kadar mutluluk pozları verse de. Mutlu olan bir insanın kendini ispat etmeye,"ben mutluyum"diye bangır bangır bağırmaya ihtiyacı yok, gözlerindeki ışıltı belli eder mutluluğunu, mutlu insan günden güne güzelleşir, dinç olur. Mutluluk hissedilebilen bir enerji. Yanlış olana razı olan kişi kendi ayağına sıkar. Belki yine de herkesi kandırmak mümkündür ama insan en nihayetinde kendini kandıramaz, kendini ikna etse de kalbini kandıramaz.
Gerekirse yalnız olmak iyidir, yanlış kişiyle, sana uygun olmayan, sohbetinizin, fikir dünyanızın uyuşmadığı kişiyle olmaktansa.
İnsan sevmediği kişiye katlanmak istemiyor, onun saçma sapan kıskançlıklarını, kaprislerini çekmek istemiyor. İnsan sevmediği kişiyle yaşarsa kendisini nefes alamayacakmış gibi hisseder ki. İnsan sevmediğine dokunamaz bile. Nasıl ki sevmediğimiz bir yemeği yerken hissetmeden, tat almadan yiyorsak, sevmediğimiz bir insanla yaşarken de aynı hissiyat içinde oluruz.
Yaşım geçiyor, millet bana ebeveyn oluşuyor hava atıyor, evde kalıyorum, akranlarımın çocuğu oldu, ben köklerim olmayacak mı, acele etmeliyim çünkü anne olmak için yaşım geçiyor, bu kişi varlıklı yakışıklı da kötü huyları var ama millet çatlar patlar turnayı gözünden vurdu der bana gibi hesaplar kişinin felaketine sebep olur. Evlilik içinde öyle ilişki içinde ama bilhassa evlilik konusunda elaleme inat yapılmamalı. En önemlisi kişinin ilişki kuracağı kişiyi seviyor olmasıdır bence, onun varlığından mutluluk duyuyor olmasıdır. Tek başına bunlar da yeterli değil ama en önemlisi bence bunlar.
Eline sağlık çok güzel anlatmışsın
Teşekkür ederim 🌸🎈
Rica ederim 🌷
doğru kişi için bekleme mantığını aşırı saçma buluyorum. bir yolda ilerlemek için yürümen gerekir, olduğun yerde sayarken ilerleme kaydedemezsin. yanlış kişiler elbet karşına çıkacaktır, direkt karşına çıkan kişinin hayatının aşkı olma ihtimali çok düşük ki yanlış kişiler çıkması da sana ilerlediğin yolda bir tecrübe kazandıracaktır elbet, hatta ilerlerken ve edindiğin tecrübelerle aslında kendin için "doğru olanı kişiyi" oluşturmaya başlayacaksın. olduğun yerde beklerken senin için doğru olan kişinin kim olduğuna nasıl karar verebilirsin ki? her şeyi düşe kalka, bolca hata yaparak öğreniyoruz ki bence doğruyu bulmada en etkili yöntem bu. bir de hayat beklemek için çok kısa yanlış yanlış kardeşim, ânı yaşayın ve hiçbir şeyden mahrum bırakmayın kendinizi.
Güzel anlatmışsın ama ben buna katılmıyorum. Tecrübe etmek adına ya da doğruyu bulabilmek adına yanlış olduğunu gördüğümüz bildiğimiz kişilere ya da bizde bir hareket oluşturmadığı halde birilerine şans vermek bir süre sonra duygularımızda ciddi tahribatlar yaratır ve doğru insanı buldugumuzda ona verebilecek bir duygumuz kalmaz. Ben aşk için acele etmemeyi , aşkı hayatın akışına bırakmayı ve işte bu dediğin kişiye denk geldiğinde adım atmayı çok daha sağlıklı buluyorum
🌷 farklı düşünceleri görmek ve farklı pencerelerden bakmayı denemek kadar düşüncelerimizi zenginlestirecek bir başka yol yok
Geç olsun güç olmasın derler. Acele etmeyi bırakalı uzun zaman oldu.. Keyifli geceler..
Teşekkürler baby 🥂🖤
Rica ederim ♥️🍷
Cevap
63Cevap
Ben en doğrusunu bekledim otuzu devirince kalbimde demir atan ve devir değiştiren, devrim yapan kadınıma denk geldim ve artık huzurlu bir aşka yelken açan aşk gemisinde ilerliyorum gün batımındaki kalp rıhtımına doğru...
Ah bende bende kalbimde devrim yaratan adamımı buldum
Sırf sevgilim olsun diye bir ilişkiye başlama işini ortaokulda yapıyordum 😂 yani duygular olduğu zaman başlanır ilişkiye ve herkes o doğru kişi zanneder aksi halde vaktimizi boşuna harcamak isteyemeyiz. O yüzden ilkini seçiyorum.
Doğru adamı bulana kadar menüye bakmak serbest :) Bekarlar için söylüyorum.
Beklentim de yok arayışım da ecelem de...
Zamanı gelince işte bu o diyene kadar devam.
Bekliyorum ama bu bekleyişte sıkmaya başladı🏋️♀️🥳
Doğru kişiyi bekliyoruz yine yalnızız :D
Doğru kişiye inanmıyorum
Beklemek.
Gereksiz yere yorulmak yersiz ama
Birde doğru olduklarını düşünüp sonra yanlış kişi olduğu ortaya çıkanlar var.
Daha önce dediğim gibi yer yüzünde milyarlarca kişilikte karakterde insan var.
Önemli olan biz hayattan ne istiyoruz.
Şans meselesi olduğu için yanlış kişi de olsa deneyimlemek isterim, oturduğum yerde doğru kişiyi beklemek vakit kaybı olur en azından yanlış da olsa iyi anılarım birikmiştir yaşamadım demem. Bütün bunlardan bıktıktan sonra uzak dururum aşk işlerinden eğer kaderimde varsa gelir zaten. Gülşen'in bir şarkısında dediği gibi yukarıdan ayarlı bu hadiseler kurcalamamalı fazla kaderi..
Asla göze almam ben kendini seven ve saygı duyan biriyim beklemeyi tercih ederim zaten nu şey kısmet işi kısmet ne zaman olursa o zaman olması iyidir
Oyy kimin arkadaşı ')
Kadın olsam beklerdim tabi ama erkek olduğum için maalesef ki kendim için yanlış ama her seçtiğim kadın için doğru kişi olmak beni çok günahkar biri yaptı.
Kadın olsan neden beklerdin, ne değişiyor kadın olunca?
Uzun zamandır yalnızdım. Laf olsun diye kimseyi hayatıma almadım.
Doğru kişi beklemekle gelmez. Hazır olduğunda zaman karşına çıkarır
Ya hazırsak ama bi türlü gelmiyorsa
Hazır olduğunda zaten gelecektir. Nasıl bir hazırlık yapmamız gerekiyor onu da anlatayım. Kendi değerimizin farkına vararak. Kendimize değer vermeyi öğrendikten sonra hazır olmuş oluyoruz ve doğru kişi karşımıza çıkmış oluyor. burada mesela sevgiyi dışarda aramak yerine kendimizde aramaya başlamaktır
Doğru kişi diye birşeye inanmıyorum. Kadere inanıyorum. O kişi zaten benim kaderimdir. Doğru veya yanlış 🤷🏻
Sen robot değilsin eyy insan , Tanrın sana sevebilmen için bir kalp düşünüp seçebilmen içinde bir akıl verdi
Robotlaştırıldık gözüm
İzin verme cigerim
Vermediğim için böyleyim zaten cankuş
❣️Doğru kişinin beni bulması için bekliyorum❣️
Başvurular şahsen yapılmayacak olup belirtilecek olan e-mail adresine Cv gönderilecektir
Ön başvuru yapan adaylar ile ilgili gerekli değerlendirmeler yapılacak ve uygun görülen adaylara şahsen başvuruya hak kazandıklarına dair bildiri yapılacaktır
Şahsen yapılan başvuru sonucunda adayların Cv de belirttiği iletişim kanalları aracılığıyla kendilerine olumlu veya olumsuz geri dönüş sağlanacaktır
Aslında insanlar kendini doğru kişiymiş gibi göstermese, oynamasa daha rahat olacak her şey.
16 sene evlilikte bile ya bu adam kimöiş dedim sen düşün…
Neyse ki doğru insanla bulduk birbirimizi
doğru kişiyi bekleyen karılar genelde turşu oluyo. Çünkü öyle bişe yok
Karılar" ifadesini aşırı kaba buluyorum. Kadın demek bu kadar zor değil
Karı" kelimesi argo bir kelimedir. Karı" kelimesi yer aldığı cümleye göre değişir. Tek başına "karı" kelimesini kullanmak aşağılayıcıdır. Evli kadın anlamında kullanılıyorsa aşağılayıcı bir yanı olamaz. Kari_koca. Anayasamız da geçen bir çok maddede bu kelime bulunuyordu ve argo kelime olduğu kabul edilerek karı kelimesi çıkartılarak kadın kelimesi eklendi.
Engele gerek yok sizin tercihiniz sizin üslubunuz, ben düşüncemi ifade ettim size
keşke aynı duyarı bütün erkekler hanzo, kanka, ayı, kro, keko vb benzetmesi yapan, hatta terk edildiği erkeğin arkasından annesinide olaya dahil ederek "o zaten bilmem ne çocuğuydu" diye küfür eden hemcinsleriniz içinde yapsanız ama yapamazsınız çünkü bunları demeyen "karı" görmedim. Nese benden bu kadar, ben sizi Kadın/Kadın eşitliğini savunan feminazi düşüncelerinizle başbaşa bırakayım. Ayrıca kastığınız duyarlar için twitter kullanmanızı öneririm.
Yalnız o bahsettiklerin sıfat biz burada hitap üzerine konuşuyoruz. . Aynı şekilde hemcinsim de bir erkekten "herif diyerek bahsetse aynı düşüncemi bildiririm burada.
Feminist değilim bu konudan buraya varman bana göre konuyu sınırları içersinde tutmak yerine sınırları genişletip mevzuyu dağıtmaktan başka bir şey değil.
Bence bu kadar uzatmaya da gerek yok, dediğim gibi sizin "üslubunuz" siz bilirsiniz
beklemek iyi ise onu tercih ederdim.. ama bazı şeyler için geç kaldım
Neden geç kalmış olasın ki
Anladım 🙁
Bu soruyu tam ben soracakken senin sorman tesadüf mü😂
Ben beklemyi tercih ederim
Tesadüf değil az önce beynine sızdım ve bu soruyu alıp kaçtım 🔮
Hahahahah öyle mi diyorsuj Ece😂😂😂😂
Evet 😄
Amaç doğruyu bulmaksa acele edip yanlışı bulmak zaten amaca ters bir davranış olur. Sevgilim olsun diye ya da laf olsun diye kimseyle olmam.
Doğru kişiyi bulmayı beklemeyi tabii ki. Ben hiçbir zaman aceleci davranmadım bu konuda. Ve iyi ki de öyle yapmışım diyorum.🌸
Yanlış bir kalpte olmaktansa yalnızlık iyidir. Acele etmiyorum bu konuda. Doğru insan olduğunu hissettiğim biri olursa adım atarım zaten. Hissetmeden de hiçbir şey yapmam.
Bu durumda doğru kişi daima benim
Herke kendindeki yeri biliyor sevgilisi olsun diye sevgilimi saçmalık ergen düşünce sadece gülüyorum 😊
Beklemek daha mantıklı geliyor. Acele ile yanlış kararlar verilebiliyor.
Vaktine yazık , belki bu süreçte sana birisi açılacak hayatında biri olduğunu duyunca vazgeçecek.
Sen sakın ol , her selam verene gönül verilmez.
doğru kişi aramakla bulunmaz ki.
bir gün doğru kişiyi bulduğunu anladığında, kendinde şaşırırsın.
Doğru kişiyi bulmak için sabırlı bir şekilde beklemeyi beklerken de yaptığın yanlışlardan ders çıkarmayı bilmen lazım.
Kısmet ise gelir Henden, Yemenden kısmet değil ise ne gelir elden.. Çamura bulanmaktansa kurumusunu beklemek akıl karıdır
Ben doğru kişi diye birinin olduğuna dair bütün inancımı kaybedeli yıllar oldu.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Doğru kişi için bekliyorum, geç olsun güç olmasın demişler. Yanlış kişiye emek vermek, zaman harcamak hem bana hem de ona zarar hiç gerek yok.
Doğru kişiyi de oturup beklemem ona kafa yoramam.
Yanlış kişiyi de tercih edip saçma sapan bir duruma düşmek istemem.
Bu hayat benim kimse için harcayamam sırf hayatımda biri var diye hayatıma herhangi bir insanı alamam almam
Yanlısı tercih etmem , ne o’na ne bana bu eziyeti yapmam. Yapacak olsam 2 sene beklemezdim manita yapmak için.
içimde bi heyecan yok ise kimseyle sevgili de olamam kimseye de dokunamam.
Bir ilişkiye razı olarak başlayarak hem kendinin hem de karşındaki insanın zamanını boşa harcamış olmaz mısın?
Bir ilişkiye razı 'olmadigin halde razı olarak başlamaya çalışırsan hem duygularına , hem ona hem de kendine boşa zaman kaybettirmiş olursun artı aşka olan inancını zedelersin
Pişmanlık yasmammk iicn beklemeyi göze alırım elbette
Mücadele etmeyen, arta kalanlar ile yetinmeye mahkumdur.
Yanlış olanın yanımda olmasındansa yalnız olmayı tercih ederim.
Dogri kisi icin once biz ne istiyoruz bu onemli
Asla baştan yanlış bir ilişkiye başlamadım başlamam... 🥂
Doğru kişiyi bulana kadar beklemek, sabretmek en doğru hareket
Acele ettim , belamı buldum.
Artık ‘ sabır ‘ vakti..
45 yıl beklemişim, bu saatten sonra ölüme kadar diyorum.
Kalbim dogru kisiyi bekliyor bekliyorumda acele etmem bu konularda
Olacak gibi olmasındansa olmamasına razı olmayı tercih ettim her zaman…
Bekleyip hayırlı olanı isterdim. Acele işe şeytan karışır malum.
Şuana kadar öylesine ilişki yaşamadım
Allah nasip etmesin
Hiç acele etmem. Rahat rahat beklemeyi tercih ediyorum. Yeteri kadar yanlış yaptım
Ben bu zamana kadar bulamadım
Yanlış kişiylede sevgili olmazdım
İnatla yola çıkan inadı yüzünden başına dert alır
Doğru kişi yok bilinçaltı buluyor ve doğru bulduğunu sanıyor😄
doğru zamanda, doğuru kisiyle , doğru yerde olmayı beklerim
Beklemek de çare değil aramak da çare değil gönül sayfasına mürekkep döküldü defter ziyan oldu
Bekleye bekleye bir hal olduk zaten. En iyisi birine yapışmak 😂
beklemek daha mantıklı, yanlış kişiyle olup üzülceğime
Doğruyu beklemeyi tercih ederim, acele etmeye gerek yok.
Beklerim sadece öyle beklerim emin ol yanlış bir ilişki seçip hayatını karartmaktan başka bir şey yapmazsın doğru bir insan seni bulamıyorsa sen onu bul ama dikkatli ol bu yokuş çıkmaza gitmesin yoksa üzülen ikiniz olursunuz...
aşk öyle bir şey ki o sen oluyor sen o oluyorsun işte o zaman anlıyorsun doğru insan diye kendini biliyorsun onda sen oluyorsun çok bambaşka bir şey herkes yaşamalı herkesin karşısına çıkmalı kaç sene olursa olsun ilk günkü gibi deli gibi seviyorsun
Kardeşim doğru insanı bulana kadar evlenme benden sana tavsiye yoksa hayatın pişmanlıklar la geçer
Aynı fikirdeyim sizinle
Sonsuz sevgi için tabiki doğru kişiyi beklemeyi tercih ediyorummm. 🍀💚
Ben bunu yaptım o kadar mutsuz oldum ki hayatı sorguladım. Sakın öyle bir şey yapmayan sadece kendinize ve hayatınıza bakın bırakın insanlar ne düşünür eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?