Erkekler kendini yetersiz mi görüyor yoksa bana denk gelenler mi boyleydi?

Bugune kadar 2 sevgilim bir tane de ciddi gorustugum oldu. Ucude bana sen daha iyisini hakediyorsun cumlesini kurdular. Bu maddiyatla ilgili degil kisiyle alakaliydi yani kendileriyle.

Ilk sevgilim bunu dediginde ayrilmaya yol yapiyor diye dusunmustum, sebebini falan da sormadim.

Ikincisi bunu dediginde neden diye sordum. Oyle iste, iyi bir kizsin, baska bir erkek, daha donanimli olan bir erkek senin hayatina ve yanina daha iyi olur dedi. Ben seni sectiysem sen benim icin degerlisindir dedim. Siz kizlar daha azla yetiniyorsunuz cok guzelsiniz ama yaninizdaki tipsiz bir erkek oluyor.

Donanimli olup, kendinizi yetistiriyorsunuz seçtiğiniz erkek iki kelimeyi bir araya getiremeyen, sohbet edemediginiz birilerini seciyorsunuz, kendi denginizi secmiyorsunuz siz kadinlar, biz erkekler kendimizden daha iyisini, daha guzelini seksi olanini falan istiyoruz ama galiba zamanla bunun altinda da eziliyoruz dedi. Şu an kendine de laf soyluyorsun farkindaysan dedim. senin daha iyi bir erkegi hak ettigini dusunuyorum dedi. O sen degil misin sence dedim. Bilmiyorum dedi. Bende yine ayrilma amacli söylüyor diye dusundum.

En sonda biriyle sevgili olmasakta yine bunu dedi. Iyi gidiyordu iletisimimiz sen daha iyi seyleri, yanina iyi bir erkegi ya da arkadaslari hakediyorsun dedi.

Bunu acar misin bana dedim. Yani hem guzelsin donanimlisin. Cevrede bir suru alternatifin var. Sen onlari hakediyorsun. Daha yakisikli, boylu birini secebilirsin. Daha donanimli kendini gelistirmis, iyi bir kariyeri olan, sporunu yapan, hayati gercekten iyi yasayan, sana gereken degeri veren, seni iyi hissettiren, seni taşıyabilecek birini hakediyorsun dedi. Sen bunlari bana veremez misin dedim. Bir sey demedi.

Neden boyle dusunuyorlar? Ozguvensiz tiplere mi denk geliyorum yoksa yanimda yetersiz mi hissediyorlar. Ya da bana yakistirdiklari erkek tipi gercekten her anlamda daha iyi olan bir erkek mi? Bir sey yaptigimda yok hani. Ustten bakmak vs gibi. Zaten boyle olsa egolusun derlerdi. Oyle bir durumda yok. Normal iliski icerisindeyis, konusuyoruz.

Bunlar ayrilmaya yapilan yollar mi yoksa gercekten bazi erkekler yanindaki kizin bu kiz benimle niye beraber ki, bende ne buluyor, benden daha iyisini hakediyor aslinda diye dusunuyor mu?

Erkekler kendini yetersiz mi görüyor yoksa bana denk gelenler mi boyleydi?