Artık erkekler mi cimri yoksa bana mı öylesi denk geliyor?

Ben Ankara’da doğdum büyüdüm hani doğuda sanırım bu hiç yok ama dayım abim babam ya da flört sevgili olduğum erkekler normal erkek arkadaşlar filan genelde çok isteksizdir ve ödemek istemezler cimri suratsız olurlar mesela hesap gelince cömert böyle şak şak istekli hesabımı ödeyen erkek hayatımda çok nadir gördüm 1-2 belki. O da yani haftalar aylarca değil 2-3 ödemiştir zaten sonra ben de öderim. Çok özeniyorum bu hiç erkeğin yanında elimi cebime atmayan kızlara ya ben de öyle olmak istiyorum ama erkekler çok isteksiz ve cimri benim yanımdaki ondan genelde de görüşmeye devam etmiyorum böyle erkek istemediğim için ilişkide ya da özel hayatta keyif almıyorum bence erkek böyle pat pat rahatça keyifle hesap ödemeli illa lüks almasına gerek yok sadece simitçiye götürsün ya da su alsın ama şak şak versin o parayı yani ezik büzük olmasın öderken böyle kıcından kan aldırıyor gibi olunca ben çok soğuyorum ve çoğu öyle. Bu arada çok güzel çekici başarılı bir kendi parasını kazanan durumu iyi biriyim yani. Ondan kimse fakir çirkin ya da para avcısı gibi şeyler demesin.
Artık erkekler mi cimri yoksa bana mı öylesi denk geliyor?