Erkekler böyle midir ben mi denk geldim?

Yaklaşık bir yıl önce fakültede biriyle tanıştım bana arkadaş gibi yaklaştı daha sonra hoşlandığını itiraf etti. Ben bir ilişki istemediğimi derslerime odaklanacagimi şimdilik arkadaş kalmayı teklif ettim. Kabul etti bir süre konuştuk araya pandemi girdi kesmedik iletişimi bir iki kez yüzyüze görüştük. Geleceğe yönelik evlilik planları yapıyordu ben sessiz kalıp dinliyordum sadece hayırlısı vs diyerek konuyu bağlıyordum. bana zaten kendisinin de savcılık sınavına hazırlanacağını ve ciddi bir ilişki istemediğini şimdilik böyle devam etmemiz gerektiğini söyledi. Bir süre sonra ben konuşmayı bitirdim çünkü beni rahatsız eden huyları vardı aniden patlıyor kırıcı konuşuyordu vs. Aradan sadece 1 ay geçti ve biriyle sevgili olup instagrama tarih atmış ona çiçekler vs alıyor. Onu sevmiyorum ve onları kıskanmiyorum bana tek dokunan her zaman bana ben bağlanamam ilerlemeyelim böyle devam edelim seviyeye dikkat edelim diyen adam başka bir kıza köpek olmuş iki günde. Bana ölüp bitiyordu güya ama ne çabuk unutmuş? Yanlış anlamayın ama kız da öyle tapılası bir güzelliğe veya özel bir konuma sahip değil ben onu beşe katlarım. Hayır böyle olsa anlicam gözü kör olmuş aşktan diye. Neden böyle davranıyor erkekler arkadaşlar? Ben buna güvenip bir ilişkiye başlasam ne olacaktı ve bunları görmesem bu çocuktan bunu asla beklemem..
Erkekler böyle midir ben mi denk geldim?