Aşk İlişkileri Sevgilinizle aranızdaki bağ kuvvetli mi? Kehribark Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Yani dedikodu ya da bir tartışma bizi bitiremez biz her koşulda beraberiz mi?Yoksa tartışma değil ama dedikodu bizi sarsar mı?💞#kehribark Güncellemeler+1 yıl Sevgiliniz yoksa tahmin yürütün biraz Sevgilinizle aranızdaki bağ kuvvetli mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Kuvvetli olsaydı herseyini altında bişey aramaz yanımda olurdu. 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. Laponya gibi sarsılır sarsılır yıkımayız 😅 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Hiç sevgilim olmadı.. :) ama olsaydı da eminim çok iyi anlaşırdık.. çünkü sevdiğim kadına değer verirdim.. onun mutluluğu için yaşardım 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Tabii ki de kuvvetli olur. Aksi mümkün olmaz.. 0 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sevgilim yok ama olsaydı onunla tek bir beden güçlü olmak isterdim yani dedikodular veya kavgalar bizi eksiltemezdi… 1 0 Yorumla
BıyıklıPanda Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hayatımda biri yok olsaydı kuvveli bağ okurdu @Kehribark 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Her zaman beni dinler, ben de onu yoksa çok zor 0 0 Yorumla
etafile Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. har koşulda beraberizzzz 0 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Birleşip voltron olurduk kimse bizi dağıtamazdı 😃 0 0 Yorumla
Japonya_dan_gelen Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Beni sevecek kadar yürekli biri olmadı. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Hayatımda hiç sevgilim olmadı ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kuvvetli olsaydı herseyini altında bişey aramaz yanımda olurdu.
Laponya gibi sarsılır sarsılır yıkımayız 😅
Hiç sevgilim olmadı.. :) ama olsaydı da eminim çok iyi anlaşırdık.. çünkü sevdiğim kadına değer verirdim.. onun mutluluğu için yaşardım
Tabii ki de kuvvetli olur. Aksi mümkün olmaz..
Sevgilim yok ama olsaydı onunla tek bir beden güçlü olmak isterdim yani dedikodular veya kavgalar bizi eksiltemezdi…
Her zaman kuvvetli olur
Hayatımda biri yok olsaydı kuvveli bağ okurdu @Kehribark
Kimseyi istemediğim için yorum yok
Her zaman beni dinler, ben de onu yoksa çok zor
har koşulda beraberizzzz
Birleşip voltron olurduk kimse bizi dağıtamazdı 😃
Bu gece anladım kuvvetliymiş
Çoğu sallıyor
Beni sevecek kadar yürekli biri olmadı.
Sevgili kullanmıyorum
Hayatımda hiç sevgilim olmadı ki
değildi