ara ara diyor da az önce yine beni sinir edecek şeyler söylemeye başladı
işte diyor ki "bu kardeşiniz 1 hafta sonra zengin olacak, bu kardeşiniz 1 hafta sonra hapse girecek" falan
ben de böyle karanlık gizli işler şakası olunca hiç hoşlanmam çünkü her şaka bir nabız yoklamadır diye düşünürüm
bir yerlere "ben patronum" falan yazıyor
ben sorunca da "şaka oLm napcam ki" falan diyor biraz üzerine gidince "şaka şaka dalga geçiyorum" diyor ama sinirlendim, pek inanmıyorum
sizce gerçekten şaka mı bunlar yoksa bir nabız mı yokluyor? gerçeklik payı nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim sevgilim geçen gün saçımı kesti o da bir şey mi sbxbxb
nedennn
Manyak galiba djxbxb
durduk yere mii
Hayır saçım sıkışmıştı çıkaramadık ondan 😄
bu benim. ayarim yok maalesef. karsimdaki aglamadikca kara mizahtan vazgecemem.
bu kara mizah mı cidden yoksa ben mi abartıyorum? karanlık işler şakalarından hoşlanmadığım için soruyorum "söylemem" diyor daha da sinirleniyorum
Sevgilin, karanlık işlerden para kazananlara özeniyor bence.
Şizofren olabilir
sinir bozucu ya ben de diyorum "sakladığın bir şeyler var" diye "ne saklicam oLm" falan diyor ben aramızda sır olmasına sinirleniyorum sevgiliysek benimle de paylaşmalı
Her şakanın altında bir gerçeklik yatar demişler
yani bu yüzden içime kurt düşüyor sorduğumda "söylemeemm" seklinde cevaplar verince daha da sinirleniyorum
ıkızler burcumu
değill aslan
aslanda sakacıdır burnundan kıl aldırmaz sakada dımı
şaka mı yapıyor yoksa bir gerçek var da bunu şakaya mı vuruyor anlamadım ya of sinir bozucu benim sinirlendiğim nokta bir şeyler var da benden gizliyor gibi ve en hoşlanmadığım şey de bu, ben onun sevgilisi isem benimle paylaşmalı, bunu kendi de diyordu ama Simdi şaka falan diyor inanmıyorum artık son zamanlarda bu şakalar iyice arttı. bunu yüzüne söylesem "sen de şakadan anlamıyorsun bir daha şaka yapmicam" diye trip atmasından korkuyorum
gerceklık payını farklı zamanda sende ona sorarak anlayabılırsın :D sende sakacı bırı mısın
hmm aslında yüzyüze olsak soracaktım ama memlekete gitti mesajla ancak böyle oluyor mesajda anlaşmak biraz zor, evet şakacı biriyim ama bu derece karanlık şakalar yapmıyorum içine kurt düşürecek derecesinde
bunları uzunca konusup anlatmak lzımda burada zor oluyor maalesef
Doğrudur
şaka şaka