Kişilik & Karakter Her şakanın bir gerçeklik payı var mıdır🥲? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Iş arkadaşım, bana mı yürüyor napıyor anlamıyorum😅Bu tür şeylerden asla anlamıyorum🤦♀️ Her şakanın bir gerçeklik payı var mıdır🥲? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Bence şaka değildir kardeşim, adam bildiğin sana açılmış 😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Amanın😅 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Rahat olabilir konuşma tarzı o olabilir. Ama hoşlanma var gibi gibi.. 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Her şakanın altında bir gerçeklik aramak beni çok yoruyor 0 0 Yorumla
nismk Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yürmüyor, koşuyor resmen khhjjnnbb 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😅şaka olamaz mı Yorumla nismk +1 yıl Bunu bir kaç kez yaparsa şaka değildir. Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Ben var olduğuna inanıyorum 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Dajjak geçmiş de olabiler 0 0 Yorumla
Burak4486 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sana yürümesini ister misin peki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla Burak4486 +1 yıl O zaman umursama Yorumla
zeynepp_ozge Takip Et Xper 1 Yaş: 45 +1 yıl Senden utanıyor gibi ama bence gerçeklik payı var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence şaka değildir kardeşim, adam bildiğin sana açılmış 😄
Amanın😅
Rahat olabilir konuşma tarzı o olabilir. Ama hoşlanma var gibi gibi..
Her şakanın altında bir gerçeklik aramak beni çok yoruyor
Yürmüyor, koşuyor resmen khhjjnnbb
😅şaka olamaz mı
Bunu bir kaç kez yaparsa şaka değildir.
Oyyy hahah yürümüş evet
Ben var olduğuna inanıyorum
yürüme falan yok
Gerçeklik payı biraz olabiliyor
gevşek bu anladım hemen
Dajjak geçmiş de olabiler
Sana yürümesini ister misin peki
Hayir