Geçen hafta turda biriyle tanıştım 4 5 gün konuştum hafta sonu da buluştuk oda beni davet etti kahveye bende küçük bir hediye almayı düşünüyorum eldiven olabilir sizce 2. Buluşmada çok mu erken hediye almak?
Güncellemeler
+1 yıl
Benim kendi işim var o son sınıf okuyor aynı ilde kendi memleketimizdeyiz ikimizde
İlk buluşmada beşer liraya çay içtik. İkinci buluşmada kahve içtik. Bi kahve 90 liraydı. Hesap ödenirken ben kendi hesabımı öderim dedim aynı kızın dediği gibi yalandan yere gerek yok seni ben davet ettim dedi ama gerçekten yalandan yere dediği çok belliydi. Şimdide bana atkı örme videoları atıyor galiba ona atkı örmemi istiyor
Tatlı yiyelim diye ısrar ettim ben yiyemem gerçekten ama sen ye dedi sonra bende yemiyorum sen yemiyorsan dedim sonra kafeden çıktık sana tatlı ısmarlayim bende hadi bakalım dedi 😂
İlk buluşma 3 saat sürdü ailemi felan sordu dışarı çıktık yürüyelim mi diye sordu sonra senin en fazla hoşlandığım yanın efendi ve beyfendi oluşunu çok sevdim inşallah kendine göre birini bulursun dedi anlamadım neden öyle dedi
Ama kendinin biraz boyu bana göre kısa ben 184 o 150 istemem diye düşündü heralde beni tanıdığına çok memnun olduğunu söylüyor sürekli sonra buluştuktan sonra ayrıldık 5 dk sonra mesaj attti teşekkür etti her şey için ama bende seni bekliyorum mutlaka dedi bende sene ye gelirim inşallah diye espiri yaptım oda gelde sene mene farketmez yeterki gel dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Alabilirsin içinden geldiyse bu kimseyi ilgilendirmez
Evet geldi
Ne güzel ya. İkinci buluşmada hesabı yarı yarıya ödemiştik 😭
Ne oldu
Kıza hediye alman çok hoş bir hareket. Hem ucuz hem düşünceli bir hediye. Ben ikinci buluşmamızda kendi içtiğimi ödemiştm
İlk buluşmamızda o da ben Kendi hesabımı ödeyecem dedi sonra seni ben davet ettim olmaz dedim kabul etti
İlk buluşmada beşer liraya çay içtik. İkinci buluşmada kahve içtik. Bi kahve 90 liraydı. Hesap ödenirken ben kendi hesabımı öderim dedim aynı kızın dediği gibi yalandan yere gerek yok seni ben davet ettim dedi ama gerçekten yalandan yere dediği çok belliydi. Şimdide bana atkı örme videoları atıyor galiba ona atkı örmemi istiyor
Ben yalandan yere demedim hesap ödeme konusunda ayrıca bir daha bukusmayacagimizi bilsem bile kesinlikle yine ben öderim bir kadına ödetmem ben
Her erkek senin gibi centilmen olmuyor. Mesele bi kahveyi bana ısmarlaması değil centilmenliği. Yoksa 100 liralık bir kahve için düşecek değilim
Tabikide kesinlikle haklısın bir şey soracağım
Kız benden hoşlanmasa beni davet edermi oda kesinlikle bekliyorum dermi
Hoşlanmasa kesinlikle demez. Kibarlık olsun diye böyle denmez. Yaşlarınız kaç
Ben 27 o 23
İkinizinde işi gücü var mı
İlk buluşmadan sonra mesaj atti bende bekliyorum diye bende seneye dedim espiri yaptım o da gelde sene mene farketmez dedi ☺️
Hoşlanıyor resmen. Memleket nereai
Kayseri
Birde kayserilisin ona ramen cimrilik yapmıyorsun. Antalyalıyım bende
Memnun oldum heryerde iyi var kötü var ayrıca eldiven aldım hediye olarak en iyisini aldım 300 liraya
Tatlı yiyelim diye ısrar ettim ben yiyemem gerçekten ama sen ye dedi sonra bende yemiyorum sen yemiyorsan dedim sonra kafeden çıktık sana tatlı ısmarlayim bende hadi bakalım dedi 😂
Ha sonra sende en çok hoşuma giden efendi oluşun beyfendi oluşun çok hoşuma gitti dedi
erken değil aksine onu kendine daha çok çekersin al tabiki
ama eldiven alma kolye falan al bence
İlk buluşma 3 saat sürdü ailemi felan sordu dışarı çıktık yürüyelim mi diye sordu sonra senin en fazla hoşlandığım yanın efendi ve beyfendi oluşunu çok sevdim inşallah kendine göre birini bulursun dedi anlamadım neden öyle dedi
inşallah kendine göre birini bulursun dediyse seni istemiyor demektir sen hala hediye alma peşindesin
Ama kendinin biraz boyu bana göre kısa ben 184 o 150 istemem diye düşündü heralde beni tanıdığına çok memnun olduğunu söylüyor sürekli sonra buluştuktan sonra ayrıldık 5 dk sonra mesaj attti teşekkür etti her şey için ama bende seni bekliyorum mutlaka dedi bende sene ye gelirim inşallah diye espiri yaptım oda gelde sene mene farketmez yeterki gel dedi
o zaman al hediye az çok niyetini anlasın bidaha öyle cümle kurmasın
Cumartesi buluştuk yanina ne zaman gitsem sence
haftada 1 veya 2 kere ideal bence çok sıkma bıkmasın senden
Perşembe gitmeyi düşünüyorum yoksa cuma küçük bir ameliyatim l var lazer ondan sonra girmeyi düşünüyorum
Peki hergün yazsam sıkılır demi ne zaman yazayim
yazmandan sıkılmaz ya bence seviyosa neden sıkılsın yazışmak zor değil ki perşembe mantıklı bence 5 gun sonraa
Hmm teşekkür ederim ☺️
Erken evet
Neden