Üniversite 3. Sınıf öğrencisiyim. Dgs ile 3. Sınıf olan bir çocuk bizim okula geldi. Çok fazla konuşmadık ilk defa ağladığım bir konu olduğunu söylediğinde ders girmek yerine beni dinledi ne zaman istersen anlatabilirsin dedi. Tavırları bana kalırsa normaldi ama hoşlanma ihtimali sizce var mı?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunun cevabini vermek icin erken ama senin derdini dinliyorsa bence sana onem veriyor vermese ugrasmaz bile ama ilerde aranizda birseyler daha yaşanırsa cok yakın olursaniz bir iliskiye baslarsiniz
Bide ben size birsey sorucam simdi benim okulda baktigim bir cocuk vardi ilk o bakti iste ortak ark vardi yanimiza geldi konusmaya pek firsatimiz olmadi 2 aydir her gun bakiyor her tenefus yanimda 3 tane kix var mesela onlAra bakmaz bana bakar biz işte arkadaslarimda dedi bu niye boyle bakiyor diye aşık gibi bakiyor ama bi degisik anlam verememistim
İşte sonra hic konusma firsatimiz da olmamisti dun konustuk bi iste sinav da onumdeydi bana sorular sordu sen sayisalmiydin burasi kacti iste saymaya surdan mi basliyorduk gibisinden boyle bildigi sorulari soruyor ama
Neyse dun bi konusma firsatimiz oldu sinavdan ciktik koridorda full bakmis surekli gozumun icine bakiyor nedensizce bazen suzuyor vs en son iste bugun geldi yanimiza ama boyle konusmadi benimle arkadaslariyla konustu sonra ayaga kalkti giderken bi gorusuruz yapti herkese en son bana bakti bi şefkatle sonra gitti en son lavabonun onunde bakmis iste
İste sonea bi tenefus gecti sinifima cikarken bir arkadasi var onun erkek hic bir samimiyetimiz yok aptal bir cocuk bir de bana dedi ki bak surda ne var dedi sonra el hareketi cekti
Ama cocuk genel anlamda mal birisi yani aptal
Sonra iste ben de diyorum ki yarin bana el haraketi ceken cpcugn yanina gideyim sen niye oyle bir hareket yaptin bana dun diyim sonra iste aramizda oule bir samimiyet mi var bizim diyeyim ama bakistigim cocugun yaninda mi konusayim yoksa onla tek mi konusayim bilemeidm
Herkes sınırını bilsin hem hem de erkekler iste sınır cizen kızlardan hoslanşuor vs bu bu olayi duysa benim de tepkimi duysa sizce saygisi artar mi bana
Nasil bir tepki verebilirim bilemedim arkadasim da benve hix tepki verme kafana taktigini belli etme dedi ama cocukla hic muhabbetimiz yok ve muhtemelen ortak arkadaslarimiz var diye oyle bi dayanak tuttu ama ben cok sinirlendim kimse bana boyle saygısızlık yapamaz beni tanimiyor bile
Hem de bakistigim cocugun yaninda konussam bence o da yanimda durur diye dusunuyorum ama bilmiyorum ama konusucam kesin
Merhaba mesajını gördüm. Ben üniversite akşam öğretimim okuldayım şu an gece yanıtlayacağım
Aklımda hiç merak etme. Güzelce yorumlarım
Şöyle el hareketi kısmına anında tepki göstermemen kötü olmuş bence bir an önce çocuk varken de sana saygısızlık yapamayacağını söyle yoksa daha çok yapar
İkincisi umarım gülümsemesi en son sana bakması hoşlanma belirtisidir zira tek hoşlanma belirtisini sana soru sorma kısmında yakaladım. Ama sınav öncesi stresini atmak için de muhabbet açmış olabilir bilemezsin
Ve tek olumsuz bir şey söyleyebilirim eğer 2 aydır sadece ilgili bakan ama konuşmayan biri diye bir şey olmaz daha geçen hafta arkadaşımıza abarttığını söyledik
Bizim durumumuz da ben hoşlandım ama sonra vazgeçtim epi topu 5 kez gördük 1.5 ayda sonra birden sorun dinledi. Muhabbet açıldı.
Ama sende çocuğun da aynı şu andan itibaren hoşlanmaya başlama ihtimali olabilir 2 ay önce değil
Ama bana sorarsan senin durumun %30 hoşlanma %70 hoşlanmama
Eğer belirtiler artarsa adımlae artarsa bu düşük oran birden pat diye yükselecek
Abla soyle 2 aydir beni suzuyor arkamdan bakıyor giderken gidişimi izliyor her gun ayni seyi yaşıyoruz anlayamadim her gun gozumun icine bakip izliyor
Bide ben hoslandigini bastan beri dusunmuyorum arkadaslarim bak cocugun ilgisini cekmissin bakiyor falan diyor
Belki begenmis olabilir ama hoslanti yoktur cunku bugun yanimiza geldi ortak arkadasimiz vardi 2 tane ben yokmusum gibi davrandi boyle onlara bakti bana bakmadi falan cok kotu hissettim kendimi hoslansaydi birseuler yapardi
Ama sadece uzaktan izliyor yanımıza gelince konusmuyor benimle bakmıyor vs ondan sonra ben de yuzlerine bile bakmadim arkadasiyla gelmisti boyle sonra gittiler giderken gorusuruz dediler hepimize bakti en son bana bakti boyle sefkatli bakti gulumsuyordu zaten bir tepki bile gostermedim sadece baska yere baktim en son baktigini yakaladim oyle bi bakistik oyle yani
Hani bu oyle bi bakisma degil ama cocuk gozumun icini izliyor arkadaslarim farkediyor baktigini onlari farkedince gozunu cekiyordu
Arkadaslarim bakiyordu bakiyor mu diye bakiyor arkadssimi farkedince hemen cekiyor
Veya mesela gecen ders bostu koridorda dolasiyorduk arkadasimla koridorda bombostu sonra arkadasiyla lavabodan cikti biz de arkadasimla oradan geciyorduk sinifa gitmek icin sonra bi anda karsima cikti bana bakti gozumu cektim sonra o da cekti koridora bakmis sonra tekrar bakmis arkadasim gordu arkadasimi farkedince de yere bakiyor
Yani bende dusundum ben mi abartiyorum falan diye ama bugun hoslanmadigina emin oldum o kadar umrunda olmadim ki bizim mesela bir ortak arkadasimiz var iste onun yanina geliyor bizde ordayiz mesela konusuyoruz muhabbete katiliyoruz arada ama bir ortak arkadasimi gorunce beni unutuyor hic yokmusum gibi oluyor ama uzaktan da sanki birseyler varmis gibi o kadar aşık gibi bakıyor sefkatli bakiyor anlayamadim
Gozunu alamiyor gozede alamiyor ya da bilmiyorum ama yanimda mesela arkadasim var 2 3 tane guzel kizlar asla onlara bakmaz mesela surekli gozleri gozumun ustunde
Ama ayni ortama girince cocuk degisipr bide cok ayni ortama girmedik sadece bi kac kez
O da ayak ustu selam veriyor arkadasima mesela bi ara geldi yanimiza selam verdi bende bunlarin yanina gitmedim iste kenarda bekledim ilerledim kenarda durdum peşime bakti
Cok dusundum acaba tesaduf mu ben mi kuruyorum ama nereye kadar artik bugun olan olayi da pek anlayamadim acikcasi
Arkadasi durduk yere el hareketi cekti arkamdan da el salladi yani ne alaka ben cocukla samimi bile degilim ayrica bugun sadece yanimiza geldi onla iste
Arkadasiyla konusmadim bile nerden guc buluyor bide hareketi nahti yani ne icin niye anladin mi
Yarin gidip onun yaninda sorucam belki arkadasindan utanir İste kizicam dikkat et hareketlerine bir daha dicem vs hani soyle demeyi dusunuyorum
İste sen dun niye oyle bir hareket cektin bana dicem bizim aramizda oyle bir samimiyet mi var iste dikkat et hareketlerine dicem hem bir daha yapmaz rahatsşz etmez hem de bide onun yaninda soylemeyi dusunuyorum hem o da duysun arkadasinin rezilligini
Ablacığım lütfen başkasının soru alanını soru alanınmış gibi kullanmazsan sevinirim.
Bana ekstra bir olay da anlatmıyorsun. Yüz tane cümle yazmışsın.
2 aydır yanına gelmeyen sevmiyordur. Utangaç biri de değil anladığım kadarıyla. Kendin bir konuş eğer sömestr a kadar bir şey olmazsa salla
Pardon abla siliyorum hemen
dert dinleyen erkeği kızlar harcar
Yok ya bulmuşuz böyle gül gibi çocuğu kaçırmayız. Ayrıca hoşlantı duyduğum biri çok mutlu oldum böyle bir şey yaşayınca
ben unide bi kızın dertlerini dinledim o gitti barda tanıstıgı esrarkeslere kendini kullandırttı uni bittikten sonra ingiltereye yerlestim bu sefer peşimde kostu beni alcak adam yok diye aglandı hangi kıza para harcayıp dert dinlediysem adam yerine koymadı beni onlar kendilerine acı cektiren harcayan erkekleri seçtiler
Evet acı çektirenleri seçiyorlar çünkü kendilerine cinsel açıdan daha cazip geliyor eğer doğru düzgün sevgi görmediysen sana saygısızlık yapıldığını bilsen bile onlarla devam etmek istiyorsub Çünkü çoktan seni etkilemiş ya da etkilenmiş oluyorsun.
Büyük konuşmak istemiyorum ama bu çocuk farklı bana hem çekici geliyor hem karizmasının altında iyi biri olduğunu görmek şaşırtıyor
bende merhametli bir erkeğim kafamdan ne kadar kızları kullan acıma gibi düşünceler geçtiysede merhametimden saygısızlık yapamadım.. yine bu merhametimden dolayı kızları pek hayatıma dahil etmedim çünkü onlar üzerinde pek bir çıkar hissetmedim.. etrafı kız kaynayan erkekler genelde iyi karakterli değildir temiz efendi merhametli erkeğe bir kadın yeter... birde insanlar şunu anlamıyor bugün sen baskalarının kızlarını kullanacaksın yarın evleneceksin allah sana kız cocugu verecek sonra baskları senin kızlarının canını yakacak.. etme bulma dünyası burası
Ya umarım kendin gibi iyi olduğunu düşündüğün biri ile karşılaşır çok mutlu olursun
zor beyaw :) ingilteredeyim artık burada karsıma kim cıkar allah bilir evde kaldım zaten evliliği ask meski cok dert etmiyorum cinselliğe ihtiyacım olmasa keskede kendimi kitap okumaya ve gezmeye vs verebilsem
Daha yeni olduğu için sanmam
1.5 aydır tanışıyoruz ama bir derste anca denk geldik daha çok alt sınıf arkadaşlarımdan kaynaklı diyaloğumuz vardı
Şimdi her şeyi de aşk sanmak olmaz ama dimi
Orası öyle. Sadece bir an hoşlandığım biri olduğu için sormak istedim üzgün anıma denk gelince
Hoşlandıysan konuş bence
Ya bu çok erken ben iletişim ilerletme ve ne varsa öğrenme taraftarıyım. Hayatında biri varsa boşuna bir hamle yapıp arkadaşlığımı da bitirmek istemem
Tabi başta bi hal hareketlerine bak kafa yapınız uyuşuyor mu falan sonra konuşursun
Aynen öyle. Belki hiç bu tarz bir konu yok. Bilemezsin
Yani zamanla göreceksin bunları
Zaten hayatımı şekillendirmem gereken bir dönemdeyim biri için burada kalmam
Evet cidden öyle kişiler gider kalır ama hayatını etkiliyecek kararlar farklı
Hayır işte ben bunun dengesini kuramadım zamanında ağır da bir şey yaşadım bu yüzden 3. Defa aynı şeyi yaşatmayacağım kendime
Kimse senden daha değerli değil bunu çok iyi yönetmen gerekiyor
Yok evet yeni yıl hedefim kesinlikle bu. Artık hatalarımdan yeterince ders aldım. Şimdi zaman kendi kendine doğru kararlar verme zamanı
Aşk falan boş iş bence
Ya boş iş demem için gerçekten doğru düzgün bir şey yaşayip sonucunun hüsran olduğunu görmem lazım o da şu an için pek mümkün değil gibi.
Ben yaşadım gibi ama şu an kafam rahat daha da yaşamam
Doğru düzgün bir ilişki geçmişim olmadı o yüzden hala umutluyum
Umut varya insana her şeyi yaptırır yeminle bende umutluydum inş senin ki iyi olur
Bu kişi olmazsa bile gerçekten güzel bir aşk ve ilişki yaşamak istiyorum
Bende öyle istedim olmadı ama sen istersen gerçekten ve bazı şeyleri törpülemeye çalışırsan olur