Bir süre arkadaş gibi olduktan sonra cesaretimi toplayıp yüzyüze ona açıldım ama bir şey hissetmediğini ve arkadaş olarak gördüğünü söyledi. Birkaç ay sonra gelip benden hoşlandığını söyledi fakat ben de ona karşı artık hislerimin olmadığını söyleyerek reddettim onu. Sizce ne hissediyor olabilir şu an? Sizce ne yapıyor olabilir? Sizce nasıl bir ruh halindedir şu an?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
doğru yapmissin boṣver ne düṣündüğünü karaktersiz olana 2. ṣans yok
Sence üzülüyor mudur? Kızlar reddedildiklerinde geceleri gizli gizli ağlarlar mi sürekli?
Reddetmek karaktersizlik değildir
@oztrkilggm kız reddedip geri gelmiṣ bu karaktersizlikden baṣka bir ṣey değil
Zamanla hoşlanmış olma ihtimali olamaz mı? Karaktersizlik mıdır sence her halükarda?
Zamanla hoṣlanmıṣ olamaz. Bir insan seninle ya vardır ya yoktur. Benim kaç tanidik tipini parasini iṣini vs. beğenmeyip reddeti sonra piṣman oldular. Yani baṣta sevmeyen sonrada sevmez, senle birṣey düṣünseydi kafam karisik sonra konuṣalım, ṣuan bilmiyorum vs. diyebilirdi ama demedi sonra geldi neden? ya istediği erkekden cevap alamadi ya da baṣka çıkarı var bu iki yüzlü kızlara kanma derim. Tabi yine sen bilirsin.
Doğru söylüyorsun ben de az çok biliyorum bunu
İntikam aldığını düşünüyordur
Sence üzülüyor mudur? Kızlar reddedildiklerinde geceleri gizli gizli ağlarlar mi sürekli?
Onu bilemem.. bir kızdan kıza değişir yani bu yüzden eminli konuşamayız ama üzülmüştür belki evet pişman da olmuştur belki kim bilir
Kızlar gururludur di mi bi daha gelip mücadele etmez herhalde? Ben eğer mücadele ettiğini ısrarla beni istediğini görürsem ona evet demeyi düşünüyorum da onun için soruyorum
Bir daha gelmez kesinlikle evet … sen niye öyle yaptın ki yani eğer sonunda kabul etmek istiyorsaydın
Ben istemiyorum zaten fakat eğer tekrar gelirse beni gerçekten ciddi anlamda istediğini düşünürüm ve bu yüzden bundan etkilenip kabul ederim
Tamam da kız zaten bir kere reddedilmiş senden bir daha niye gelsin ki? Şu an gerçekten ondan intikam aldığını düşünüyordur ve gelmez
Sen istersen tekrar konuyu aç eğer mesajdan açıldıysa sana
Öyleyse boş ver gitsin. Ben çaba göstermeyeceğim
İyi gösterme ne gıcıksınız
Kac ay gecti tam olarak?
Aynı şey başıma geldi ya
Uzulmusdur pisman olmusdur
Kızlar gururludur di mi bi daha gelip mücadele etmez herhalde? Ben eğer mücadele ettiğini ısrarla beni istediğini görürsem ona evet demeyi düşünüyorum da onun için soruyorum
Istar etmez kenarina cekilir ztn utanc verici kabul etmemisin kiz rezil oldunu dusunuyordr muhtemelen
Demek öyle demek rezil olduğunu düşünüyordur😂😂
Niye kendini rezil olmuş gibi hissediyor ki? Ben de ona açılmıştım kabul etmediğinde rezil olduğumu düşünmedim oysaki, aksine cesur olduğumu düşünüp kendimle gurur duyduğumu hissettim 🙂
Aynen öyle niye guldn
Ben rezil oldumu dusunurum red yedim sonucta
Sadece o çocuğa karşı mı rezil olduğunu düşünürsün? Yoksa reddedildiğinin siniftaki diğer insanların da öğreneceğini düşünüp genel olarak herkese rezil olacağını mı düşünürsün?
Herkese rezil oldunu dusunmusdir
Kizi uzme
Ben reddedildikten sonra kendimi rezil olmuş gibi hissetmedim ama. Niye öyle düşünüyor ki?
Ben niye rezil olmuş gibi düşünmezken o rezil olmuş gibi düşünüyor
Red yedi ya ondan olabilir sen kizi seviyonmu
Red yemek kolay bisey degil
Kizi seviyonmu
Seviyordum ama artık değil
Niye bu kdr soru soruyorsn peki
Sen bencd bu kizi seviyon
Pesinden koşuyorsn
Soruyorum çünkü sıradaki ilişkim için yine böyle şeyler olursa ne yapmam gerektiğini öğrenmeye çalışıyorum
Yoksa o kıza karşı gerçekten artık bir şey hissetmiyorum
Bence sen o kizi seviyorsun
Ama farkinda degilsin
Onunla ilgileniyorsun sorup sorusturyorsn
Ben sevmesem hayir red yapar gecerim ama sen belli ki seviyon ve egon tatmin oluyor
Seviyor olsam önceden olduğu gibi sürekli onu düşünürdüm ama son iki haftadır aklımda yok. Hatta gözüm artık önceden olduğu gibi farklı kızları süzüyor artık. Halbuki ben o kızla ilgilendiğimde gözüm ondan başkasını görmüyor aklım ondan başkasına kaymıyordu. Bu yüzden artık sevmediğimi düşündürüyor bu durum bana.
Önceden onu düşünmeden tek bir günüm bile geçmiyordu ama artık aklımda yok. Dediğim gibi bu tip soruları sormamın sebebi ilişki konusu üzerinde hâkimiyet sağlamak ve bundan sonra karşıma çıkacak olan kızlarda durumu daha iyi değerlendirmek
Sana inandirmama da gerek yok zaten. Olan bellidir. Benim üzüldüğüm tek şey doğru insanı bir türlü bulamamak
Yanıldığının farkına varıp verecek cevap bulamadın galiba ha ne dersin 😄
Kızlar kendini sezgileri kuvvetli olarak bilip her erkeğin düşüncelerini okuyabileceklerini ve anlayabileceklerini sanırlar sen de öyle sanıyorsun ama işte hayatin gerçekleri öyle değil. Her erkeğin neler düşündüğünü neler hissettiğini bilemez ve anlayamazsınız. Senin yanıldığını ben net bir şekilde biliyorum çünkü bu soru nun cevabı bende. Her erkeğin asıl düşüncesini anlayamazsınız bunu bilin.
At gibi giden it gibi doner