Yaptığım ahlaksızlık mı ben mi vicdan yapıyorum?

Tanıştığımızda ben 17 yaşındaydım o 35…Bir şeyler hissetmeye başladım gençlik işte. Ona ne zaman baksam bana bakarken yakalıyordum kafasını çeviriyordu anında. Art niyetli değildi bana karşı ama hoşlandığı belliydi ben de yaşıma göre daha olgunum falan. Evli olduğunu öğrendim bundan sonra birbirimizi görmezden gelelim konuşmayalım bakma falan dedim muhattabı kestim. Anlayışlı oldu tamam dedi ama sürekli bana bakıyordu. Ben bir şey yapmadım ama yapmışım gibi de hissediyorum.19 yaşındayım birbirimizi hala unutamadık sanırım iş yerine giderken sürekli benim dershanemin önünde duruyo bazen uzaktan görüyorum görmezden geliyorum ama çok sık beni görmeye çalışıyor. Seviyorum onu olmayacağını ikimiz de biliyoruz o da yaş farkından dolayı ailesinden benim ailemden çevreden alacağı tepkiden çok korktuğunu bana zarar vermek istemediğini pedofili damgası yiyeceğini falan söyledi olmaz dedik ama ikimiz de birbirimizi görmek istiyoruz. Velhasıl kelam uzaktan onu görmek istemem ahlaksızca bi davranış mı vicdanım rahat değil

Yaptığım ahlaksızlık mı ben mi vicdan yapıyorum?