• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Eski sevgilim bana yazsın istiyorum nasıl olacak 😔?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
Kızlar taktık verin?
Güncellemeler
+1 yıl
Boş yorum yapmayın gururlu biri ve eminim yazmak istiyor
Eski sevgilim bana yazsın istiyorum nasıl olacak 😔?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Sen onu sevmiyorsun bu açık ! sevsen insan olsan yazardın.. ama değilsin.

Sendeki bu bozuklukları Eg0yu kibiri şımarıklığı kendini beğenmişliği gören bir erkek senden SOĞUR GÜVENMEZ ve TERKEDER ! normali ve doğrusuda bu. Sen iyi gün dostu kötü günde erkeği satacak kızlardansın NET.

Kendin söylemişsin , o "GURURLU" bir erkek diye. .. tamam işte sizler düzgün erkekleri kaçıran aşk ve sevgi ile kendine bağlayamayan çünkü ona hiçbir faydası olmayan ama o erkekten herşeyi isteyen insanlarsınız.
    Bence kesinlikle o erkek sendeki bu kibiri kendini beğenmişliği kendini göklerede görme eg0sunu farketmiş ve ona hiçbir faydan olmadığı için senden uzaklaşmış.

Sen hiç onu aradın sordun mu? iyimisin? öldün mü? kaldın mı yaşıyormusun? hastamısın? kaza mı geçirdin? başına bir şey mi geldi? -HAYIR- umurunda mı? HAYIR!
    çünkü onu sevmiyorsun ! sadece onun senle ilgilenmesi hoşuna gidiyordu ve onun tek taraflı olarak erkekten kadına olan aşkını sömürüyordun sen fakat ona hiçbir şey katmıyordun.. bu nedenle bence seni ölçtü biçti tarttı ve fazla bir değer etmezsin zaten banada faydası yok dedi ve senden uzaklaştı.. sen işster KAÇ ister parkta SAKLAMBAÇ oyla , bence o erkeğin aklı varsa sana sana birdaha yazmaz birdahada senle muhattap olmaz.. çünkü senin ona bir faydan YOK?
    şu an bile düşünüyorsun.. onu arasam mı diye? ve ona buna bizlere soruyorsun :-)

SEN ONU SEVMİYORSUN , onunla dalga geçiyorsun ve o da bunu farketmiş görmüş uzaklaşmış , akıllı bir erkekmiş.. Zeki kadınlar erkeğin "KÖPEK" olmasını istemez ve beklemez , gururluysa onun gurunu vazo gibi KIR-MAZ !
    Kırılan vazo birdaha asla düzelmez.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Eskiyi ne yapacan, doğru kişi olsaydı eski olmazdı.. yine de yazmak istiyorum diyorsanda bahane arama yaz direkt olur ya da olmaz en azından kesin bir karara varıp ikilemden kurtulur ve yoluna bakarsın

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

11

Cevap

5

Cevap

• Sevgirella
    Sevgirella Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Yazmaz bacım tecrübeyle sabit, ekim ayının son haftası kızdırdım tartıştık hem telimi engelledi hem whatsapp, hayatına kaldığı yerden devam ediyo eğer seninki de hayatına kaldığı yerden devam ediyor ve hayatına yeni insanlar alıyorsa sal gitsin 5 gun sonra yeni yıla giriyoruz yeni yıl heyecanını bile senle yaşamamış o yıla ve ileriki yıllara seninle birlikte gelmek istemeyen adamı napacaksın, o belkide vur patlasın çal oynasın dostlarıyla eğlenecek sen yas mı tutacaksın, üzülmen için soylemiyorum geri dönse bile bi şekilde yine gider o zaman senin için daha kötü olacak yine yıkılacaksın.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın teşekkür ederim 🥰

Yorumla
  • Heyogirl
    Heyogirl Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    +1 yıl

Merhabalar, bu şekilde beklemek eminim çok zordur. İlişkilerde sadece sizin ne istediğiniz değil, karşı tarafın da ne istediği önemli. O yüzden ilginizi başka yöne iletmeniz en sağlıklısı olacaktır. Yeni hobi edinin, yeni amaçlar edinin, kişisel bakım yapın, spor yapın falan. Yazarsa ne âlâ, yazmazsa da böyle saplantılı bir halde beklemenizden daha az hasar alirsiniz. Üstelik karşı tarafla ne kadar az ilgilenirseniz, o kadar kafası karışır ve sebebini öğrenmek ister. Her şey gönlünüzce olsun.

1
    29 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim tatlım inan hergun gözümün önünde hiç takmıyorum ama yazması gerekirdi aylardır ayrıldık bı kere yazmadı daha önce yazardı bahaneler le ama yazmadı tuhafıma geliyor zaten hayatıma bakıyorum teşekkür ederim güzel yorumun için.🥰

Yorumla
    • Heyogirl
      Heyogirl
      +1 yıl

Kaç ay oldu? Muhtemelen o da sizden bekliyordur. Tabii ayrılık sebebi de önemli olabilir bu noktada. Eğer çözümü olmayacak bir sebepse belki hiç yazmayacaktır. Gerçi öyle bir sebep olsa siz de istemezdiniz aramasını sanıyorum. En iyisi sizi moda sokan şarkıları dinlerken beklemek :)

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

Sizler bu kafada olup erkeğe SAYGI duymadıkça , kenidini bulunmaz Hint kumaşı sandıkça , ordan burdan KEL GAY , FEMİNİST bozuntusu akıl hastası ilişki uzmanlarından akıl aldıkça erkekler sizlerndeki bozuklukları saygısızlıkları kibiri gördükçe sizlerden uzaklaşırlar ve amacı sadece "kısa" süreli ilişki yatmak kalkmak kullanıp atmak yalanlar söyleyip terketmek olan erkeklerla muhattap olursunuz. Bir erkeği aramazsan sormazsan o seni hiç armaz sormaz ! Sen kandini insan sanıyorsunda karşındaki erkek "köpek" mi? sen bi rköpekği mi seviyorsun? Onu sevmiyorsan neden onunla ilgileniyorsun ki? Sana akıl veren kıza bakıyorum o da senden farksız "KİBİR" ukalalık şımarıklık kendini prenses sanıp erkeği aşağılık görme bozuklukları.. hepsi var !
      Sizler kolay kolay düzgün erkeği bulamazsınız bulsanızda sizlerin bu kötü karakterini kişiliği gören erkek uzaklaşır.. Sizler erkeği sevmiyorsunuz , sevmeyide bilmiyorsunuz , siz Z-Kuşağı kızlarda ÇOK BÜYÜK arızalar ve sorunlar var, gerçek aşk sevgi karşılıklıdır ama birileri sizlere sürekli bencilliği kibiri ve kendi kendinizi sevmeyi aşılamış , uçuruma doğru son sürat koşarak uçarak gidiyorsunuz..

Yorumla
    • Heyogirl
      Heyogirl
      +1 yıl

Yazma tarzınızdan anladığım siz Z kuşağından bile sonra gelen bir kuşak olmalısınız. Bu kadar heyecan, şiddet ve hakaret henüz hayatı dizilerden öğrenen birinden çıkıyor olmalı. Öncelikle birine erkek diye saygı duyulmaz. Saygıyı hakeden bireylere saygı duyulur. Siz hanımefendinin muhatabı beyin kim olduğunu biliyor musunuz da bu kadar hiddetlendiniz? Ben şahsen bilemiyorum saygı değer bir bey mi değil mi. O yüzden hanımefendiye odaklı yorum yaptım, beye değil. Peki sadece bir paragraflık yazımızdan kişiliğimize dair çıkarımı nasıl yaptınız mesela? Kişilik testleri bile1000 soruluk oluyor, sizin nasıl bir uzmanlığınız var? Eğer erkekten kastınız homofobik ya da kadın düşmanı biriyse zaten evlerden ırak olsun onları isteyen kim. Siz onları sahiplenebilirsiniz, yalnız dikkat edin iki gün sonra size de dayak atmaya kalkmasınlar. Bu arada laf arasında z kuşağı bir premses benzetmeniz için teşekkür ederim, çok incesiniz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öncelikle emre
      Yorum yapan hanımefendi benim eski sevgilime veya diğer erkekleri hakaret edecek kötüleyecek gibi bir yorum yapmadı hemcinsim olduğu için beklemek tüketici beklemek çok acı olduğunu bildiği için sürekli aynı yerde durmamami saplantılı hale gelmemem ve daha fazla acı çekmemem için çok güzel şeyler tavsiye etti bazı kızlar çok hassas ve ben gerçekten çok hassas bir insanım uzulunce yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum sigara çok içiyorum hanımefendinin zaten orada çok güzel şekilde açıklamış yazarsa ne ala yazmasada saplantılı kalmayın diye çokta haklı çok teşekkür ederim canım güzel yorumlayın için😊
      Beklediğim kişi ben ona adım atarken reddeti bir yıl sevdim aynı iş ortamında çalışıyoruz gözümün önünde başkasıyla sevgili oldu hergun ağlarak eve geliyordum bir müddet sonra bundan ayrılıp bana geldi o kadar çok seviyordum ki hiç aramızda bir şey olmadı geçmişi önemli değil fedimbir şans verecem dedim verdim üç ay konuştuk defalarca uyarmama rağmen yine beni aldattı gözümün önünde bide iki yıldır çektiğim acıları bir ben bir Allah biliyor namusumla duygularımla gururumla oynadı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bana seni opersem severim dedi tm dedim yeterki sevsin okşarsam severim dedim tm dedim dokunursam severim dedi onada tm dedim bir gece sabaha kadar öpüşmek için beni ikna ediyordu sevgime haram katarsam Allah affetmez beni ona yar etmez diyodum anlamadı sevgimi sadık olmamı iyi niyetimi kullandı üç ay sonunda kullanıp bir gün başka kızla gördüm ben iş yerinde annem beni teselli ediyor du annem yaşayan bir ölü gibiydim aldattı terk ettim o kızla sevgili 8 aydır ayrıldık ve 8 aydır o kızla bunca emeklerime bunca fedakarlıklarima rağmen bana yaşattığı bu acılar karşısında bir gün yazmalıydi bana çok kötü bir insan bana çok büyük acılar yaşattı ama bir kere bile bana dönüp bakınca yaptıklarını hemen unutuyorum yüzüme bile bakmıyor oysaki ben onu çok sevmiştim o kadar çok sevdim ki ölüme bile giderdim onunla ve bunca olanlardan sonra hala bir mesajını bekliyorum 🥲

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şimdi siz söyleyin emre bey bana bunu yaşatana nasıl saygı duyayım bencil kibir ukalalik şımarıklik kimde var? Hangimiz verilen sevgiye aşka sadık olduk ben mi yoksa omu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bide sevseydin yazardin diyolar bana 🥲 ben bu olanlardan sonra yine yazdım ona bana defol git hayatımdan sana karşı hiçbir duygum yok sevgilimi seviyorum dedi cevap vermeme bile müsade etmedi o yüzden bilip bilmeden insanları yargılamanın gelip buraya boş boş konuşmayın.

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

O kız buraya gelip o erkekle görüşmek barışmak için soru soruyorsa demekki o erkek "saygı duyulacak" birisi.. kime saygı duyulacağını ben söylerim sen benden öğren ! sana soran yok ,
      sen dünyada yokken ben vardım.
      Homo'sexualleri , L G B T'leri seven senin gibi bir kızın düzgün erkeklerle zaten işi olmaz (senin bu düşünceleri öğrenen her düzgün erkek senden KAÇACAKTIR) ,
      Senin kendi aklın bile sana "Muhtemelen erkek kızdan mesaj bekliyordur" diyor ve sen bunu buraya yorumlara yazıyorsun ve sonra fabrika ayarı olarak senin kendi aklın akayıtlı bu düşünceyi İNKAR edip o kızı YANLIŞA yönlendirmeye çalışıyorsun.. IQ yüksek cidden.

Kimsenin saplantılı beklemesine gerek yok , erkeği arayıp sorması "insan" olup ona değer verdiğini göstermesi gerekli ve şart ! bir durumdur, her erkek sevip sevmediğini görmek için kızdan bunu bekler ama Türkiyede kadınlara çok ağır kişiliksizlik ve bozulma eg0 patlaması olduğu için bunu bile görmezden gelip yok sayıyor yeni nesil arızalı tipler.

Ben kimi sahiplenip kim sahiplenmeyeceğimi iyi bilirim , aklını kendine sakla bence, senin hiçbir düşüncesine ve sözüne ihtiyacım yok.
      Bana dayak mı atacaklar? Dayağı sen yersin , ben gerekli savunma konularını biliyorum sıkıntı yok, bu konuda aklı senden alacakta değilim :-) sen bu konuyu kendine dert ettiğine göre daha önce birinden dayak yedin ya da çevrendeki homo supporterlar dayak yediler.. ilginç olmuş :-)

O prenses benzetmesi = şımarıklık eg0 kibir ukalalık ve düzgün erkeklerin tercih etMEdikleri yamuk "kaaşşaar" kızlara ithafen söylenmiş bir kelimedir , bu mecaz anlamı kendince güzel bir tanım olarak alman gereçketen şaşırtıcı :-) durumun Vahimm cidden :-) :-) önce şaka sandım ama ciddi ciddi prenses anlamışsın :-) ŞAKA gibi.. hahahhahaha. Z-Kuşağının durumu cidden vahim ve içler acısı felaket.. herbirşeyi bildiğini sana insanlar..

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

Tamamda sen bu anlattıkları başta yazmıyorsun şimdi yazıyorsun sendede bi gariplik var !
      Bu anlattıklarını en başta yazsan ozaman bırak o erkeği düzgün erkek değil git başkasını bul derdim. Ayrıca o pislik insanı kendin seçmişsin , kendin sevmişsin demekki senin seçimlerin YANLIŞ ve ARIZALI sorun sende.. düzgün erkeği deiğil KÖTÜ pisslik aldtan * erkeği sevmişsin ve hatayı görmene rağmen halaa üzerine gidip onu ZORLA sevmeye ZORLA aşkta sevgide duvara toslamaya çabalamışsın ve isteğin gerçekleşimiş.

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

Anlattıklarını bakılırsa sen ZORLA seni istemeyen bir erkeğe "beni sev beni sev" yapmışsın.. hemde hiiç şrefsizz güvenilmez bi erkeğe.. sendede büyük arızalar var ! hiçmi çevrende düzgün erkek yok? sana kims esöylemedi mi o erkek yaramaz uzak dur diye? .. sen bile bile arabayı uçuruma sürmüş aşağı uçmuşsun şimdi gelmiş burada ağlıyorsun? sendede gariplik var cidden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır istediğim beni sevsin veya tekrar birlikte olalım değil bu kadar büyük ah almış o kadar haksızlık ettiki bana sadece bir özür borçlu vicdanının sesi dinmemeliydi sorun sende diyorsun da birbirlerine sadık iki kişi evlendikten sonra boşanıyorlar ne alaka şimdi insanlar sonradan gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyorlar ve bu kadar da yargılama yoksa sende aynı duruma düşersin 🙂
      Teşekkürler yinede yorum için iyi akşamlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok hickimse demedi herkes onu seviyor sayıyor annem bile onca şeye rağmen hala onunla konuşuyor onu sevdiğini söylüyor annem beni aldattı dedim aldatması bir kızla samimi gördüm ve direk bitirdim oda inadıma onunla beraber oldu ve ben zorla beni sevde demedim defalarca sevmiyorsan istemiyorsan günahıma girme dedim ama o istiyorum dedi

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

ALLAH'ın adını ağzına alıp yazıyorsun.. tamam.. bend esana diyorum ki sen göz göre göre kötü bir insanı sevi kötü bir insana aşkını vermişsin ve duvara toslamışsın , bu senin hatan.
      İtt piiiçç erkekler kimseden özür dilemezler , yüksek ihtimal seçtiğin erkek dinsiz imansız ALLAHsız kitapsızz gece hayatına takılan alkoll vs kullanan birisi ama yakışıklı ya da zengin vs vs..
      Neyini sevdin o erkeğin? .. ne özelliği var?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hiçbir şeyi yok ne okul okumuş ne doğru düzgün bir mesleği var ne ilmi ne parası hiçbir şeyi yok iş ortamında sürekli arkadaşlarım sana bakıyor senden hoşlanıyor derdi sürekli bana ilgiliydi bakıyordu ben öyle kapıldım gittim kötü alışkanlıklari bağımlılıklari yok ama ayran gönüllü biri dine düşkün değil ama inancı var herneyse boş ver

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

Annen nereden tanıyor bu çocuğu? onu Türk filmine dönmeye başladı.. Annene ne ara tanıştırdın?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ailemle beraber çalışıyorum onun aileside aynı şekilde fabrikada tarlada çalışıyoruz babası yönetici ve o bizi yönetiyor çoğu zaman bizi işe getirip götürüyor işi yürütüyor hepimiz beraber çalışıyoruz yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bide akraba değil ama yıllardır tanıdığımız

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

Sende bu sitedeki çoğu kadın gibi konuyu kendi istediği gibi ORTASINDAN anlatmaya başlayıp erkeği suçlayıp kendini haklı çıkartan kadınlar serisine katıldın şu an..
      O ANNEN'le tanışmış , bunu yapan bir erkek ciddi düşünüyordur ve sanırım sen büyük hatalar ya da saygısızlıklar yapıp onu kendindne soğuttun? kimbili rne yaptın?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah'ım bende ne güzel anlatıyorum sana teşekkür ederim tekrar kardeşim iyi geceler

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

ÖZET = Patronun oğlunu seviyorsun.. hmm tam Türk filmi oldu şimdi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Önemli olan ve ilgini çeken bumu gerçekten

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

Konunun özeti bu ,
      etrafta başka erkek yokmuydu patronun oğlunu sevip onu seçtin sevmek için?
      NEDEN BU ÜLKEDE KADINLAR HEP PATRONUN OĞLUNU SEVERLER? düşündürücü olan bu..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne kadar boş düşünen bir adamsın anlattiklarimda bunu mu çıkardın bumu yani herneyse yorum yapma artık iyi geceler.

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

Ne kadar boş düşünen bir adamım ben değil mi? :-)
      Konu anlaşılınca Bİ ASABİYET.. Bİ KIZGINLIK..
      iyi geceler :-) hahahahah , konu çözüme kavuştu..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Uzaktan uzağa yargılayan bir zavallısin konum seninle çözüme kavuşacak ta değil ben senden akıl istemedim içimi döktüm ama olsun herkes insanlığı merhameti kadardır sonuç olarak sende bir erkeksin bütün erkekler kötü değil elbet çok güzel insanlar vardır ama çoğu erkek sizin gibi böyle dir işte 🙂

Yorumla
    • Heyogirl
      Heyogirl
      +1 yıl

Imaya bile kafası basmayan çöp tenekesi seni... :)))

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

Heyogirl sen gerçekten işginç bi tipsin , düşündün düşündün bana laf sokacak bunu mu buldun :-)
      "Çöp tenekesi" ? Fake prenses .. neyse daha fazla muhattap olmayacağım.

*** BUNU OKUYAN ERKEKLERE NOT : Dünya kadar düşünecek konu , dert edecek şey varken sanki önemli biri kitap yazıyormuşsunuz gibi triplere girip acizce erkekte "imla" hatası arayan zekası buna yeten ve tek hayat amacı imla hatası yakalamak olan kadınlardan " KESİNLİKLE UZAK DURUN "
      bu durumu ve saplantıyı farkederseniz , o insandan arkanıza bakmadan kaçın.. bunlar spikolojik belirtilerdir.

Yorumla
    • Heyogirl
      Heyogirl
      +1 yıl

İmla degil ima :)))))) bu arada işginçten kastınız ilginç galiba sizin lehçede. Teşekkür ederim gene iltifat etmişsiniz, çok zarifsiniz

Yorumla
  • Rs3169
    Rs3169 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Ortak bi arkadasiniz varsa hala gorustugu ikinizinde soyle ona söylesin ex ine seninle konuşmak istiyomus seni hala seviyomus mutlaka yazmalısın diye, belki bir ihtimal gururunu bir kenara bırakıp yazar hatta halen sana karşı biseyler hissediyorsa kesin yazar bence neyse aklıma gelen tek taktik bu hani..

0
    0 Yorumla
  • zeerdaabl
    zeerdaabl Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 90%
    +1 yıl

Ancak arkadaşın ya da onun tanimadıği senin tanıdığin bir kişi ile ancak sana yönelebilir

0
    0 Yorumla
  • Salihydnxyz
    Salihydnxyz Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 83%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Etrafında gezin, ona kendini hissettir yani stalkla ama az bişey belli et

0
    0 Yorumla
  • VetoBey
    VetoBey Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Sevgi gurur kibir barındırmaz o yazsın ben hayatta yazmam filan bunların aşkın kelimeleri değil. Onu sevdiğini hissediyor musun? Ona geri dönmek istiyor musun kalben?

0
    0 Yorumla
  • Mavii43_
    Mavii43_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

İnstada veya wpde ekliyse onu kendine çekecek onu ilgilendirecek bişey paylaş

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Yazmamasını istersen yazacaktır

0
    0 Yorumla
  • serenum
    serenum Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Yazmasın eskiden bi halt olmaz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Söyle eski sevgiline yassin tamm mı 🤨

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

😂😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Söyleyebilsem niye yazsın isterim ki şu an

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Öncelikle ayrılma sebebi çok önemli

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet çok önemli gerçekten aldattı affı olmayan bir hata yaptı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Nasıl ayrıldığınıza bağlı

0
    0 Yorumla
  • kırılganagresif
    kırılganagresif Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 93%
    +1 yıl

Yazmasın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Büyü yapcan kızçe

0
    0 Yorumla
  • Dilarayimm
    Dilarayimm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Yazz

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yazamam ben o yazacak aşkım

Yorumla
    • Dilarayimm
      Dilarayimm
      +1 yıl

Büyü yap o yazsin😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oda günah ama

Yorumla
  • deliriyorum4
    deliriyorum4 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Yazmaz

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilim bana yazsın istiyorum nasıl olacak 😔?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eski sevgilim bana yazsin istiyorum lutfen yardim :( ? 1 cevap verildi
Eski sevgilim bana yazsın istiyorum ne yapim? 10 cevap verildi
Eski sevgilim bana nasıl yazar? 4 cevap verildi
Eski sevgilim bana yazıp? 2 cevap verildi
Eski sevgilimin bana yazmasını istiyorum? 6 cevap verildi
Eski sevgilim bana yazdı yardım eder misiniz? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Teach You a Lesson Dizisini izleyenler duygu ve düşüncelerini paylaşabilir mi?
  • UFC de kayan yıldızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sizce adı ne olsun?
  • Gelgitli misiniz?
  • Portekizli, balet, 200K takipçili birine aşığım; instagramdan dm atıyorum arada düğün olur mu dersiniz?
  • Toksik misiniz yoksa ılımlı, sakin yaklaşan tarafta mısınız?
  • Kia mı Hyundai mi, hangisini tercih ederdiniz ve neden?
  • Ayrılsanız bile her gün konuşmaya devam ettiğiniz bir ilişki yaşadınız mı?
  • Senin için önemli olanı seçip kalan her şeyi boşverdin mi?
  • Devamlı şapka takmak özgüvensizlik yaratır mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨