Eski sevgilim bana yazdı yardım eder misiniz?

Bundan 4 yıl önce birine aşık oldum adı Burak ve biz 1 günde tanıştık çıkmaya başladık ertesi gün bitti ilişkimiz o bitirdi meğerse 2 yıllık ilişkisi varmış kavga etmişler öylesine çıkmış benimle yıkıldım tabi kötü oldum 4 yıl hiç kimseyle çıkmadım hala da sevgilim yok kabul etmiyorum kimseyi geçen yıl bir çocukla tanıştım adı Furkan iyi bir çocuk cana yakın aynı benim gibi ama ondan hiç etkilenmedim sadece iyi biri diye konuşmak istedim wp'ye geçtik meğer bu Burak'ın çok yakın arkadaşıymış tabi ben hemen Furkan'a Burak benim eski sevgilim dedim ilk konuşmayalım falan dedik sonra bu sorun olmasın aramızda dedik konuşmaya devam ettik 1.5 yıl falan oluyor daha hiç görüşmedik 3 ayda bir belki konuşuruz cana yakın olduğu için hiç sanki araya vakit girmemiş gibi konuşur bende öyleyim tabi neyse geçen ay bana Burak yazdı çok şaşırdım dayanamayıp cevap verdim biraz konuştuk sonra yeniden başlayalım dedi asla olmaz dedim konuştuk ettik araya bir kaç hafta girdi ne o yazdı ne ben bir şey oldu ben hayırlı olsun diye mesaj attım sonra Sağol dedi bende kaçıyorum görüşürüz dedim mutlaka yaz dedi yazmadım sonra bir kaç gün önce mesaj atmış birileri güya bana yazıyordu diye bende yeni gördüm işte cevap verdim unuttum dedim unutma sebebimi söyledim tamam dedi yine gitmem lazım dedim çıktım hep kaçıyorum böyle zaten gelince mutlaka yaz dedi ama yine yazmaktan korkuyorum ben birini de kıramam bana ne yapmış olursa olsun ben ona bir şey yapamıyorum lanet olsun neyse şu an Burak'ın bana yazdığını ve ona cevap verdiğimi Furkan'a söylemedim ee bana Burak yazdığına göre o da Furkan'la konuştuğumu bilmiyor demek ki şimdi ben Burak'a söyliyim mi Furkan'ı yoksa direk konuşmayı mı keseyim zaten Burak'la bir daha olmaz aşkımdan ölsem de olmaz bir kere aldatılmış sayılırım bir de artık uzağa taşındı ve bana yalan söyledi tamamen bitti demişti ilişkimiz bende inandım sizce ne yapmalıyım bana akıl verin lütfen
Eski sevgilim bana yazdı yardım eder misiniz?