Eşimle ilgili sorunları başka kızlara anlattım?

Merhaba arkadaşlar ben çok büyük bir canım olduğum için eşimle yaşadığım problemleri hiç tanımadığım iki tane kıza anlattım internette grupta tanıştığım boşlukta bulundum ve bu hatayı yaptım Eşimle yaşadığım ve sonra mahkemede olursa sunacağım delillerimi de kızlara gösterdim video kayıtları vs dertleştim yani bi nevi Şiddet vesaire vardı ama sonra eşimle aram düzeldi bu kızlar bir anda benim eşimle aramın düzelmesine çok sinirlendiler öleceksin dediler bende bokunu çıkarmayın vs diyince kavga çıktı Ve eşimin şirketini ifşa etmekle tehdit ettiler amaçları eşimin maddi durumu iyi diye para koparmak değil başka bir şey miydi bilmiyorum ama amaç beni korumak olsaydı eğer kadına şiddete karşı gelip kadına şiddet uygulamazlardı yani o gece çok büyük bir rezillik oldu açıkçası eşime anlattım herseyi seni ifşa ettim korktum vs diye bi şekilde barıştık aradan bir hafta geçti şimdi biri bana mesaj atmış ama benim numaram o kızlar dışında hiç kimsede yok çok az kişi de vardır yani bu bana mesaj atan kişiyi eşime söylemeli miyim sizce yoksa sakin kalıp beklesem mi? Eşim aşırı sinirli böyle bir şeyde çok büyük bir kıyameti koparır o kişiyi arar tehditler eder gerekirse gider vurur yani Ama söylemesem de korkuyorum sonradan öğrenip de niye söylemedin diyecek diye tamamen hata bende evet ben niye ailevi meseleleri mi tanımadığım insanlara anlatıyorum kendime bu yüzden çok kızıyorum ama lütfen bana bir şey söyleyin ne yapmalıyım O kızlar benim numaralarımı dağıtıyorlar insanlara erkeklere numaramı veriyorlar ve o kızların verdiğinden eminim çünkü benim numaram başka kimsede yok ve kavga ettiğim hiç kimse yok

Eşimle ilgili sorunları başka kızlara anlattım?