Arkadaşlari çağırsa saat kaç olursa olsun onları kırmaz çıkar dışarı ve hergun kahveye gidiyor bana "annemlere otur evde ne güzel" diyor bana vakit ayırmıyor beni seviyormu acaba?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yaaa ben hep diyorum tecrübe ve beklenti farkı kıza yazık olur. Niye? O kendine oyuncak köle arıyor. Tatmin etmek kolay kıyas edilemeyeceği bir ego masturbatörü lazım ona. Sana yaptığını 28 yaşında bir kıza yapamaz. Kız onu perişan eder çünkü deneyimi var. 28 yaşında kıza yetmek zor çünkü biliyor o yollardan geçmiş. Ama sen? Geçirmişler olsun
03 Yorumla- +1 yıl
Evet bende diyorum benim yerimde bir başkası olsaydı asla böyle konuşamazdin burnundan getirirdi senjn diyorum bana kimse birsey yapamaz diyor evlenmezdim bile öyle biriyle diyor postalardim diyor bulmis benim gibi aşkla gözlerinin içine bakan birini ona guveniyor
- +1 yıl
Egolu zaten benim gibi birini bulmuş hala konuşuyor valla ya ben benle evli olsam hergun disari çıkarırdım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence ayrılmanız lazım
01 Yorumla- +1 yıl
Yok sende
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Çok kötü bir durum. Vakit ayırmıyor derken. Eşler arasında olan özel durumlarda da mı ihmal ediyor
035 Yorumla- +1 yıl
Bazen
- +1 yıl
Günaydın dün benden özür bile dilmedi sarılmadı bile kendimi okadar kötü hissettimki
- +1 yıl
Tabikide bana benim bekarken yaptıklarımı daha doğrusu yapamadıklarimi yüzüme vurdu hepsini buraya geldinde bir rahatlamalar oldu sende dedi baba evinde sıkıydin dedi anne baban olmadan gök yüzünü göremiyordun be dedi okadar kirildimki nefesimin kesildiğini hossetim ağlamaktan yazdı bunlari birde yüzüme söylese ne olurdu kim bilir alt tarafı arkadaşıma 15dklik yolu yanliz gittim
- +1 yıl
Hayir eve geldimi haber etmedim diye odamı zor gelmeye başladı dedi eve geldinmi dedi evet dedim yarım saattir oda dedi tamma çıkmazsın ozman brdaha haber vermenede gerek kalmaz dedi ve onları yazdı işte tek gidip gele biliyorsun bunun kıymetini bil dedi
- +1 yıl
Simidi annesinin yanında Günaydın dedi poğaça yapmıştim kim yaptı dedi hiç birine cevap vermedim daha doğrusu annesi benden önce cevap verdi giderken sadece görüşürüz dedi bende sadece kafa sallayıp içeri girdim okadar zoruma gittiki hiçbir şey olmamış gibi davranması
- +1 yıl
Aynı evde yaşıyoruz 2 aydır hergun 8de kahfalti hazırliyorum bu olay bu sabah oldu ve okadar kırıcıki
- +1 yıl
😔
- +1 yıl
Evet işe gitti abisi ayrı eve çıktı anne babasıyla aynı evde kalıyoruz
- +1 yıl
Üzgünüm sadece
- +1 yıl
Günaydın arqmiz düzeldi dün konuştum sende soğuk yapıyordun bana dedi ben konuştum sonra seninle uyumak istemiyorum dedim yataktan gittim sonra geldi aldı yanına götürdü benj sarıldı özür dilerim dedi senj seviyorum dedi
- +1 yıl
Yok saat geçti zaten
- +1 yıl
Öyle bir sarıldıki içime öyle bir huzur dolduki gelip beni aldı bana dargın bile olsan bu yatakta kal dedi gitme yanımda ol dedi
- +1 yıl
Öptü zaten uyumadan önce son kez eliyle yüzümü saçlarımı oksadi
- +1 yıl
Uyuya kalmışım ya
- +1 yıl
Günoo
- +1 yıl
Ne konusucaz özel
- +1 yıl
Seninle benim aramda ne gibi bir özel ola bilir?
+1 yılYani buna kesin bir cevap vermek yanlış olur. Olduğun yer de önemli şimdi Türkiye'de
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
Yani şöyle şimdi mesela Türkiye'de belirli bir toplum kesimi var. Erkek çocuklarını öyle bir yetiştiriyorlar ki erkek söyler kadın dinler. Aile yapısı böyle olan erkeklerde genel de böyle bir birey olur. Aslında kendisi olmaz babasını ya da baba figürü olarak model aldıkları kişiyi taklit ederler. O da şu anda bunu taklit ediyor olabilir. Bu onun sevgisiz olduğunu göstermez. Sadece nasıl göstereceğini bilmiyor hepsi bu
+1 yılsadece vakit değil sohbet gezmek ve cinsellikte yok sizde
012 Yorumla- +1 yıl
4 5 günde bir oluyo
- +1 yıl
bence bu durum ondan uzaklaşmana sebep verir ve aldata bilirsin de
- +1 yıl
Aldanma olmaz bende
- +1 yıl
öyle diyen çok kadın gördüm belli bir noktadan sonra ilgiye aşka sekse ihtiyaç duyan ve bunları eşlerinde bulamayan sonunda ya sanal sonra reelde aldatma oluyor ve boşanma yaşanıyor ya da direk boşanma
- +1 yıl
O sevmeyen kadınlar aldatır erkeklerde dahil bence tabiki herkesin ilgiye ihtiyacı var ama aldatmak çözüm degilki ve çok onur kırıcı bir davranış bence
- +1 yıl
evet ama öbür türlü ya aşksız ilgisiz cinsellik olmadan bu herifi çekip kendine yazık edeceksin ya da boşanacaksın
- +1 yıl
Biz karşılıklı birbirimizi kırıyormusz sende soğuksjn bana diyor
- +1 yıl
o zaman soğuk olmayın kendinize yazık edersiniz
- +1 yıl
Bende diyorum sen bana nasıl yaklaşıyorsan bende aynı şekilde sana yaklaşıyorum dün baya konuştuk tartıştık ben keşke seninle tanişmasaydim evlenmeseydim dedim senle uyumak bile istemiyorum dedim gittim salona sonra geldi götürdü sarıldı özür dilerim dedi öptü seni seviyorum dedi kuste olsan bu yatakta kal dedi gitme yanımda ol dedi
- +1 yıl
sadece bu kadar mı sevişme di mi
- +1 yıl
Saat geçti
- +1 yıl
yapmak için mi 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevme değilde monoton iliski olduğu ortada. Bunu hiçbir kadın kabul etmez
02 Yorumla- +1 yıl
Artık sıradan olmaya başladı diyor sem dışarı çıkalım diyorsun ben hayır diyorum zamanı geldiğinde ben sna soylicem ikide bi diyip durma diyor sanki ben eşi degilimde cocuguyum
- +1 yıl
Sevmiyor seni bu adam
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış yapıyor bence, tamam dışarı elbette çıkarsın da evliysen biraz evine vakit ayırman lazım
07 Yorumla- +1 yıl
Evdeyim zaten bütün gün ayırmamam imkansız yani
- +1 yıl
Yok eşin için söyledim
- +1 yıl
Anladim saat 9 8 hemen dışarı cikiyor
- +1 yıl
Bir konuş bence
- +1 yıl
Evlendigimiz günden beri konusuyoruz
- +1 yıl
Hergune bir aktivite koy ya da arada bir
- +1 yıl
Uymuyor sen yap ben gelince bakarım doye sanki çocuguyjm
- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel anlamda yaklaşıyor mu peki ilgili mi o konusa yoksa onda da uzak mı duruyor arzulamıyor mu
01 Yorumla- +1 yıl
3 4 günde bir
+1 yılEşin sana saygı duymuyor ve değer vermiyor. Seni evde hapsetmiş
05 Yorumla- +1 yıl
Kendi istediği saate dışarı çıkıyor bana sormuyor bile ben çıkıyorum diyor bugün arkadaşımla buluşmak istedim işimiz var de dedi eve gelsin ya da sen git dedi sen evlisin disarda bulusamazsin diyor
- +1 yıl
Kendi bekar, o buluşabilir. Böyle adamlara nasıl tahammül ediyorsunuz
- +1 yıl
Sevince katlaniyirsun ama bende sabır taşı değilim yani
- +1 yıl
Sevgi karşılıklı olur, değecek kişi sevilir.
- +1 yıl
Ne yani bena degmiyormu
bunun aynısını benim arkadaşım eşine yapıyor ve bizlere söylediği şey pişman olduğu ama eşiyle evlendiğine pişman değil de direkt evlendiğine pişman yani sorun belki de tamamen seninle alakalı değildir
03 Yorumla- +1 yıl
Bende bazen çok üzüldüğümde ağlıyorum keşke evlenmeseydim diye bu sinirle onada yazmiştim dışarı sürekli çıkacaginjı bilseydim kabul etmezdim evlenmeyi diyorum oda her tartışmada öyle demiştin bana diyir seviyormusun pişmanmisin anlayamıyorum hangisi gerçek diyir ama artık patlama noktasına geldim ve evleneli 2ay bile dolmadi
- +1 yıl
şu an düşünmuyoruz daha 2 ay olmadı evleneli bikeresjne keşke kabul etmeseydim dedim bana hala geç değil dedi
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. sende arkadaşlarınla çık dışarı ne oturuyon ki
13 Yorumla- +1 yıl
Yazdiklarimi oku anlarsın
- +1 yıl
Çik dışarı arkadaşlarınla dedin bende yazdiklarimi oku dedim nasil cikiyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılsoğuk yapmaya ne dersin ya da aşkla bakmayı kesip süründürmeye, diğer kızlar diyorsun ama onlar gibi olabilirsin sonuçta iradene sahip çıkıp seni ezmesini ve isteklerini yerine getirmesini sağlayacak düşüncelere girebilirsin.
04 Yorumla- +1 yıl
Nasil yapicam işte ben yapmayınca oda yapmıyor sonra sen yapıyorsun sanki diyor geçen kırılmıştım ona sacimi okşadı karşılık vermedim arkam dönüktü oda arkasını dondu sonra bana bana karşılık bile vermedin diyip beni sucladi
Cevap sahibi+1 yılartık onunla ilgilenmiyormuş gibi davran ya da suçlamasını umursama ve tavrını koymaya devam et
- +1 yıl
Deniyicem bakalim ne olacak dün yaptım yine bana iltifat ediyor dokunmaya calisiyor
Cevap sahibi+1 yılyüz verme kaybetme duygusunu doruklarda yaşat dersler ver
Eşinle Güzel güzel Konuş sana Bişey sormak İstiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Buyur sor
+1 yılBunu eşimle konuşmalısın buradaki insamlarla degil
04 Yorumla- +1 yıl
Konuştumda ne oldu ben fikir almak için konuşuyorum
- +1 yıl
Eşim dinlemiyor bile
- +1 yıl
Kendini dinletmesini bileceksin kızım, dinlemiyorsa , saygısızdır boşan ozaman.
- +1 yıl
Ben daha 2 aylık evliyim
+1 yılZevk vermiyorsun demek ki
016 Yorumla- +1 yıl
Bunun zevkle ne alakası varki bendende zevk almıyorsa artık
- +1 yıl
Almak zorunda mı
- +1 yıl
E ozman niye vermiyorsun diyorsun
- +1 yıl
Versen alırdı yani adam seks yapmasını bilmiyor musun
- +1 yıl
Bende yazdimki bendende almıyorsa artık yapacağım birsey yokki
- +1 yıl
Senin farkın ne ki
- +1 yıl
Karısı olmam ve tam istediği kriterlere sahisin diyir
- +1 yıl
İnandin mı buna
- +1 yıl
Niye inanmıyim? sevse evlenmezdi
- +1 yıl
Hahah tamam
- +1 yıl
Komik olan nedir?
- +1 yıl
Kocani taniyamamam
- +1 yıl
Ozman niye bilip bilmeden konuşuyorsun
- +1 yıl
Kocani tanıyamamissin diyecektim canım
- +1 yıl
Aynen bazen tanıyamiyorum
- +1 yıl
Niye peki
Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı. Tek ilgiyi sevişceğiniz zaman mı gösteriyor?
06 Yorumla- +1 yıl
Gün içindede gösteriyor ama iki dakka sonra kırıyor
- +1 yıl
Onda bile tartışıyoruz sen düşün
- +1 yıl
Olmuyor işte yapamıyorum bana öneri vere bilirmisin
- +1 yıl
Sen bir ver bakalim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılZor senin işin
08 Yorumla- +1 yıl
Alışacaksın diyor
- +1 yıl
Nereye kadar ama
- +1 yıl
Bende onu diyorum işte patlayacam bir gün diyorum Bende patlayacam valla diyor kapatacam senj eve annemle oturursun evde ömür boyu diyor
- +1 yıl
Canım böyle giderse karısı başka bedende mutluluğu bulur
- +1 yıl
Umarım öyle birsey olmaz ben sadece ondan sevgi ve ilgi bekliyorum tıpkı babamin bana gösterdiği gibi
- +1 yıl
Gidişatın iyi değil ama ben bu konuda çok farklı şeyler yaşadım
- +1 yıl
Nasıl yani ne gibi şeyler
- +1 yıl
Yani süreç benziyor ve sonrası
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ya da hayır denir bu ne böyle
08 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
Ya evet çıkalım ya hayır çıkmayalım ben kadar veririm bilmem ne
- +1 yıl
Yani benimde zoruma gidiyor işte benim isteklerim hiç önemli degilmi diyorum
- +1 yıl
Önemli de baskı neden?
- +1 yıl
Bilmiyorum
- +1 yıl
Ego tatmini
- +1 yıl
Kesinlikle ben diyorum sende evlisin
- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaslariniz kaç
021 Yorumla- +1 yıl
21 ben esim 30
Cevap sahibi+1 yılOndan habersiz hazırlan çık dinleme. Sorarsa Senin dışarı çıkma hakkin var bende çıkarım de
- +1 yıl
Öyle birsey imkansız sorunca bile izin vermiyor
Cevap sahibi+1 yılSorma işte sen hazırlan çık gez. Onun kölesi değilsin izin almana gerek yok
- +1 yıl
Aramız hepten bozulur zaten nisanliyken çıktım birkere arkadaşı resmimi çekip atmış yenge birda diye oda yok evde o demiş resmi atmış ve hala soyleniyor
Cevap sahibi+1 yılBöyle hayat sürer mi peki senin yaşın daha 21. En güzel zamanların evde mi geçecek resti cekmediğin sürekli alttan alıp boyun egdigin için üstüne gidiyor. Alttan alma ya istediğim yere çıkarım ya da bu iş biter de sesini çıkar az ya
- +1 yıl
Sen bayan olduğunu unutma diyor Sen yapamazsın diyor
Cevap sahibi+1 yılGeri kafalı bir adamla evlenmişsin sizin evlilik çok sürmez
- +1 yıl
Bugun son içimdeki sevgiyide öldürdü bana bekarken sıkıydin dedi buraya geldinda bir gevşedin açılsın dedi yüzüme vurdu herseyi
Cevap sahibi+1 yılÖmür böyle geçmez bacım resti çeksen sana şiddet uygular mı var mı böyle şeyleri
- +1 yıl
Hayır asla bana el kaldırmaz yaparim der ama asla yapmaz bana kiyamaz
Cevap sahibi+1 yılYaparım diyorsa yine tehlikeli ona bu kadar güvenme
- +1 yıl
yokya okadarda düşmez o yaparsa ben iki katını yaparim biliyor
Cevap sahibi+1 yılE o halde şiddet uygulamayacaksa diren çıkacağım de umursama. Dışarı çık gel o bir köşede delirsin umursama sonuçta yaşın 21 yaramazlık yaşları bunlar ne bekliyor ki
- +1 yıl
şu an eve geldiğimi haber vermediğim için bana birdahada dışarı çıkmazsın diyor
Cevap sahibi+1 yılSenin bir insan olduğunu ve dışarı çıkmakta özgür olduğunu ifade etmen gerekiyor. Eşin çok yalancı bir adam her dediğini yapamazsın sesini çıkar kukla değilsin sen.
- +1 yıl
Bende ona dedim ben senin kapaman değilim dedim benimle böyle konuşmaya hakkın yok dedim
Cevap sahibi+1 yılO yaşı büyük olduğu için seni baskilamaya çalışıyor izin verme bu senin elinde
- +1 yıl
Öyle yapicam yüzüne bakmayacam artık bugün okadar kırıldım ki carpintim tuttu nefes alamadim
Cevap sahibi+1 yılÜzme kendini hiç kafana takma umursama çık dışarı gez hava al. Eve gelip sana bağırmaya kalkarsa tak kulaklığı müzik dinle
- +1 yıl
Tamam deniyicem
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğin söylüyor
Ona sorsan daha mantıklı
01 Yorumla- +1 yıl
Neyi sorayım diyorum niye böylesin ben buyum bak bu hareketlerinle gözümden düşüyorsun diyorum düşsemde kalksamda buyum diyor
+1 yılYaş farkından dolayı böyledir bence
03 Yorumla- +1 yıl
Ben diyorum sen bu yaşları geçtin gezdin gordun Ben daha yeni başlıyorum senle istiyorum diyorum artık evlisin diyor bekarlıği unut diyor
- +1 yıl
Sen hatayı erken evlenerek yapmışsın zaten
- +1 yıl
Seviyorum işte ama sinirlendiğimde keşke evlenmeseydjm diyorum sonra bi bakıyor bir güzel söz unutup pişman oluyorum dediğime
+1 yılSeni sevmiyor
012 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğini söylüyor ama benj üzüyorsun diyorum napa bilirim diyo
- +1 yıl
sevse ilgilenir
- +1 yıl
Sende sürekli birsey bekliyorsun diyor ilgi ilgi ilgi beni boguyorsun diyor daha evleneli 2 ay olucak
- +1 yıl
iki ayda kahve olur mu
- +1 yıl
Bende onu diyorum işte daha iki ay bile doğmadı biraz benimle vakit geçir bana zaman ayir diyorum gene başladı söylenmeye diyor 3 4 gün sonra gitmeye başladı her gün dışarı
- +1 yıl
ask evliliği mi yaptın
- +1 yıl
Görücü usulü ama severek evlendim isteyerek
- +1 yıl
ilişkiniz nasıl
- +1 yıl
Bazen güzel iki dakka sonra kendimi okadar yanliz hissediyorumki bugün agladm kendimi çok yanlız hissediyorum diye kendime sarıldım ben onla zaman geçirmek istiyorum o arkadaşlar kahve sadece
- +1 yıl
İyi 3 4 günde bir
- +1 yıl
hm
- +1 yıl
Ayn
Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kaç yıllık evlisiniz
014 Yorumla- +1 yıl
2 ay dolmadi daha
- +1 yıl
Niyeki bu saate olunca neoluyokj
- +1 yıl