İyi akşamlar , çok fazla kafamı kurcalayan bir durum var eşim benimle hiç ilgilenmiyor , bir günden bir güne hazırlanıp giyindiğimde güzel olmuşsun bile demiyor yaklaşık 3 aydır dokunmuyoruz bile sizce aldatılıyor muyum? Hiç kondurtmuyorum ama. 5 haftadır benimle küs aynı evin içinde konuşmuyor. Bir rüya mevzusu yüzünden küsmüş ama o kadar saçma ki …
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlgisiz kalmak, yıpratıcı bir süreçtir. Git gide soğuyan ve kışa dönen yaz gibidir. Pek çok hevesin, heyacanın havada kalır. Ya acil sana ilgi gösterebilecek bi arkadaş bulacaksın kendine ya da boşanacaksın. Senin iyi bir dertleşmeye ihtiyacın var bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaketmedim sadece.
- +1 yıl
Hakkını vermesi gerektiğini hatırlatman lazım
Soran+1 yılTamam da nasıl konuşamıyoruz onu geçtim ben uyuyunca eve geliyor ben uyanmadan gitmiş oluyor
En İyi Cevaplar
+1 yılÜzme tatlı canını kıymetini bil
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bişey anlatıyım şaka gibi.. birgün rüyamda Bülent Ersoy şarkı söylüyor sahnede bende en önde seyrediyorum rakı içiyorum. Doğum günüm bana geldiğin gündür diyor. Bı uyandım hem sarhoşum hem midem bulanıyor hem başım ağrıyor. O kadar gerçek hissi veren bir rüya gormedim. Tabiki senin durumun bu kadar surmesi normal demiyorum ama insanı bazi rüyalar çok etkiliyor.
00 Yorumla
Benimle ilişkiye girmediği için aldatıyor mu diye soruyor sunuz ama sende hiç ilişkiye girmemiş sin bende sana aynı soruyu soruyorum
Kaç aydır eşinle ilişkiye girmiyorsun acaba aldatıyor olabilir mi sin?06 Yorumla
Soran+1 yılBen 2 ayrı işte çalışan 1,5 yaşında oğlu olan evini sabahın köründe temizleyen haftanın 3 günü yemekli misafir ağırlayan aynı zamanda kendine bakmaya çalışan bir kadınım , benim başka birini düşünecek ne vaktim ne de kalbim var.
- +1 yıl
Bu yogunlugunuz aldatmiyorsunuz anlamina gelmez. Veya bu işi yapan kadın aldatmaz vakti olmaz diye kimse böyle bir fikir yürütmez.
Diyelim ki yogunsunuz ve bu yogunlugunuz aldatmayacaginizi gösteriyor ise eşinizde yoğun çalışıyor sabah gidip akşam dönüyor ve hiç fırsatı olmaz demezler mi
Soran+1 yılSavunduğunuz nokta tam olarak erkeklik iç güdüsü mü anlayamadım? Bir derdim vardı beni tanı ayan ya da onu tanımayan objektiflik yorumu almak için buraya yazdım ya siz mevzuyu anlamadınız ya da gereksiz bir erkeklik savunuculuğuna bürünmüşsünüz kadın aldatmaz demedim ama benim böyle bir şeyi aklımdan geçirmem bile kendime hakaret sizde tanımadan lütfen bu tarz yargılamalar yapmayın
- +1 yıl
Savunmuyorum ama eşiniz hakkında düşündüğünüz şeyin aynısını ben sizin hakkınızda düşündüm ve nasıl bir tepki vereceğinizi merak ettim.
Objektif baktigima inanıyorum şu an. Taraflı baksaydim kadından yana olurdum.
Eşiniz 3 ay dokunmayinca aldatıyor mu acaba olurken 3 aydır da aynı şekilde sizde dokunmamış siniz ve aynı soru sizede yoneltilecektir okey.
İyi geceler.
Soran+1 yılSiz yanlış anlamışsınız beyfendi , benim dokunacağım bir nokta yok adam eve ben uyuyunca geliyor sabah ben uyanmadan gidiyor, benimle muhattap olmuyor siz ne dokunmasından bahsediyorsunuz ben eşimi görmüyorum. Neyse yaaa iyi geceler
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
46Cevap
ilgi gösterdiğin insana karşı ilgisiz kalmak çok zor gerçekten insan kendisine olan saygısını yitirir. Yaşadım da biliyorum. Aldatsa ne olur aldatmasa ne olur asıl sorman gereken soru bu değil, kendine olan saygıı nasıl koruyacağın, moralini nasıl koruyacağın
14 Yorumla
Soran+1 yılKendime olan saygımdan ziyade bebeğimi düşünüyorum , moral çöktü zaten işimi gücümü bile yapamıyorum saçları fönsüz gezmeyen ben toplayıp çıkıyorum.
Soran+1 yılİyi de gözü görmüyor ki olduğum tarafa bile bakmıyor
Eğer düzenli cinsel hayatınız varsa ve sana uzun zamandır dokunmuyorsa emin ol ihtiyacını biryerden karşılıyodur. Evliyim. Yaşmda ileri. Ama 1 hafta yapmıyım. Beynim dönüyot
11 Yorumla
Soran+1 yılAşırı düşkün bir adam değil zaten ama bu kadarsa uzak kalmamıştık , duygusal uzaklık zaten sanki kmlerce
+1 yıl:/ yani illa aldatıyo denmez ama problemlerinizi çözmeniz lazım bir an evvel 3 ay aşırı uzun ya aynı evde 5 hafta nasıl küs kalabilirsiniz bi de yenie vlisiniz. Bu tahammülsüzlük çok fazla
14 Yorumla
Soran+1 yılAldatmayı kondurtmuyorum ama artık düşünecek başka şeyim kalmadı konuşmak istemiyor benimle itiyor resmen
- +1 yıl
Boşanma konusunu konuştun mu? Belki bu ilişkiyi istemiyodur ama çok saçma hemen nasıl soğusun ya. Bence de aldatma değildir bu arada. Ama uzatmayın bu süreci çözmeye bak işte
Soran+1 yılEvet o konuda da hiç bişey yapmıyor boşalabilirsin kendin bilirsin diyor
- +1 yıl
aşkım sizin evlilik bitmiş baya ya :/ abinin hiç gönlü yok arayı bulmaya anlattıklarına bakılırsa.
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. hemen kötü düşünmeyin bazı insanlar çok nazik olabiliyor çıt kırıldım oluyor, bazı insanlar bize sıradan gelen sözlere düşüncelere inceden kılımsı takilabiliyor, bu yapı yetişme meselesi
inşallah korkulacak bisey yoktur00 Yorumla
+1 yılBenim eşimde seksi jstemiyor sorun etneyin istemeyen insanlari zorlamakla vakit harcamayin olan zamniniza oluyor bir bakiyorsunuz zamn akip geçiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılseks istemiyorum ki sorun şu ilgi sıfır ben ondan oldukça gencim , dünya güzeli değilim ama fenada sayılmam bir ortama girince woou dedirtirim ama ben başkalarının değil onun ilgisini istiyorum
- +1 yıl
Herzman her istedigimiz olmuyor alis buna
Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. napak biz mi barıştırak sizi ak sen barışcaksın
04 Yorumla
Soran+1 yılFikir soruyorum yorum alıyorum akıl akıldan üstündür diye bir şey duydun mu hiç? Yazmayabilirsin.
Soran+1 yılTşkler vermiş olduğun akıl için
- Aşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı.
+1 yılAldaltılma olasılığı var ama yinede ona özel şeyler giyinerek kendini fark ettir
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma bunu yalnızca gurursuz bir kadın yapar şu an düştüğüm durum benim suçum değil ki
- +1 yıl
Evet ama bazen gururu bir kenara bırakmalısın
Nasıl bir kadınsın peki bakımlı çekicimi ne kadar süredir evlisiniz detaylar nedir
04 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki her zaman tertemiz bakımlı 2 ,5 yıl oldu
Soran+1 yılFena değildik , tabi ki ilk zamanlarımız kadar iyi değildik ama sonuçta yoruluyoruz ve bebeğimiz var
+1 yılNasil bi rüya ki o... cinsel iliski olmadan evli bi erkek duramaz... önceden nasıldı
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma eski sevgilisinin evine oğlumla gittiğini gördüm rüya tabirlerine baktım Google aramalardan silmemişim çünkü umursamadım görmüş ve ben eski sevgilimi gördüm diye düşünmüş
- +1 yıl
Bence senin onu aldattığını düşünmüş
Soran+1 yılBu nasıl çıkar ki burdan ben anlamıyorum
- +1 yıl
Bunu anlatmak zor... anlatmasını zor olur... rüyayı ondan habersiz bakmasaydin ona anlatıp birlikte bakssydiniz keske
- +1 yıl
Konuşarak aşabilirsiniz ama eski haline dönmek zaman alir
Kadın ilgisiz kalmamalı eşinde de bir anormalik var
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni soğuttu kendinden
Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. 3 aydır dokunmuyoruzdan sonra gerisini okumaya gerek yok başkalarıyla hallediyo o işini belli
11 Yorumla
Soran+1 yılEve çok geç geliyor. Son 4 haftadır
Aşk İlişkileri konusunda 15,8b cevap paylaştı. hakkaten ne saçma yaaa küslük dediğin bi kaç saati geçmemeli bence o kadar uzatmak konuyu saçma
05 Yorumla
Soran+1 yılSeneki başka şeyler var , ama ben safoz bunları sanıyorum bunlar bahaneler bence
- +1 yıl
yani bişi warmı yokmu bilemeyiz tabi ama bu kadar uzatması çok mantıksız. bence geç karşısına otur elinden tuz gözlerinin içine bak ve şunu söyle: senle el ele verdikten sonra her sorunu çözeriz sana güveniyorum beni asla yolda bırakmazsın. seni seçtim çünki sen haytımdaki tek doğrusun diyerekten lafa gir özgüven pompala. sarıl gerekirse öp. asla gurur yapma bu konuda bi adım at ona doğru bu laflara dağ olsa dayanamaz bence
Soran+1 yılÇoğu kez yaptım bunları , gerçekten içimden geldiği için ama maalesef işe yaramadı
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 ay ise mutlaka var, peki tel ile çok ilgileniyor mu, gece mesajlaşma, konuşma yapıyor mu, telinde kilit var mi
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz birbirimizin şifresini bilmeyiz telefon kurcalamayız evet telefonu hep elinde
Cevap sahibi+1 yılValla kimseye güvenilmez evet saygıdan yapmazsın ama bunda artık yoldan çıkmış, önceden kacgune bir ilişki olurdu
Kesinlikle çok saçma bi durum o ne yaa aynı evde 2 yabancı saçma cidden
00 Yorumla
+1 yılNe ruyası anlatır misin çünkü rüya yüzünden eşine sevgilisine küsenlere çok tanık oldum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten saçma ama şimdi sana bütün erkekler yürüyecek o daha saçma 😀
01 Yorumla
Soran+1 yılO biraz yürek ister
Gizli Üye(30-35)+1 yılofff çok saçma bir ilişkiniz var üç ay cinsel ilişki yaşamamak ne deme
02 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılkocan ya da sen aldattınız mı bilmiyorum ama eşim benimle 3 ay ilişkiye girmede çoktan aldatmıştım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende öyle yapıyorum.
Belkide taraf olan boşanmak istiyor, ama benden olmasın diyordur.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesele uzun konuşmak lazım hangi şehirdesiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzaten nerde hanzo insanlar var bir coğu evli evlenme niyetinde olan çoğu kişi boşta su an
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBahane arıyor gibi daha çok
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGercekden zor durum ama Gecmis olsun diyorum yani yoksa boyle bisey in olmasi imkansiz herseyide yazamiyorum burdan istersen yaz anlatayim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKac yıllık evlisiniz
Rüyanın konusu nedir
Nasıl davranıyorsun onun yanında
06 Yorumla
Soran+1 yıl2,5 yıl
Eski sevgilisinin evine giderken gördüm , Google rüya tabirlerinden arattım oda bir şey ararken tlfonumda gördü çekti gitti 4 hafta geçti üstünden hala küs
Gayet normal davranıyorum , hiç küs değilmişim gibi misafir ağırlıyorum ama ben konuşsam bile o bana cevap vermiyor insanların yanında bile
Cevap sahibi+1 yılSen onun oyle bısey yapacagınımı dusundun
Soran+1 yılHayır sadece saçma sapan bir rüya ve ben her gördüğüme bakarım bunu biliyor
Cevap sahibi+1 yılO da kendine yedırememıs guvenmıyorsun ona
Yaslarınız nedır
Soran+1 yılBen 25 o 32
Cevap sahibi+1 yılTammdır onu şasırt bi şekilde
+1 yılBu kadının ihtiyacı vardır demeyen düşüncesiz adam
01 Yorumla- +1 yıl
Senin kocan gibi olan evli arkadaşimla konuşmuyorum
+1 yılBaşka kadın var büyük ihtimal
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değil aslında 😞
- +1 yıl
Kimseye çok güvenmicen
Ondan önce nasıldı libidosu
08 Yorumla
Soran+1 yılAynı evin içinde dokunmadan öpmeden duramazdı , son 6 aydır çok koptuk
Soran+1 yılHayır gayet iyiyim 1.79 boyum , 74 kilom
Soran+1 yılVe hiç bişey yapmadım
Soran+1 yılNe diyeyim ki söylemeden bilemem müneccim değil böyle uzar gider çözülemez ki
Seks hayatın nasıl
02 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle bi hayat
gördüğü bir rüya yüzüne sanami küsmüş
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaklaşık 4-5 haftadır küs
+1 yılNe evlilikler var arkadaş...
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik denilir ise
- +1 yıl
Bizim ki daha beterdi. Sizdeki sorun değil inan. Bi rüya yüzünden küsülmez. Başka nedeni vardır
Soran+1 yılAh bir bilsem ne nedeni var kalbim çok kırılıyor
- +1 yıl
Ne diyim bilemedim. Geçmiş olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılRüyalar piskolojimi bozuyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Rüya mevsuzu ne
00 Yorumla
+1 yılNe rüyası ne gordun ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcin olsun, zor durum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşin canım kisura bakma
00 Yorumla
+1 yılapdal o zaman ne diyim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılhemen aldatılıyor muyum, eziksiniz ammkkk
03 Yorumla
Soran+1 yılEzik mi? Bak ben sana şöyle söyleyim , hayatını birleştirmek için seçtiğin bir insanı tanıyamıyorsun , yaptıklarını yapmıyor hatta yapmadıklarını yapıyor mesela yaptığın yemekleri bile yememeye başlıyor bayıldığı güldüğü şeylere gülmüyor ve sırf sen yapıyorsun diye , ne düşünülür ki ya sevgisi bitmiştir ya da başkasını bulmuştur seni unutmuştur , bu durumda bu soruyu soran olarak ezik olan ben olmuyorum tşklr
- +1 yıl
hep suçlu adam, bir de o adamı dinlemek lazım, kimbilir ne gudubet bir tipsin
Soran+1 yılOf , ya en çok senin gibilere üzülüyorum , her konuda fikrin var ama bilgin yok. Aynen gudubet biriyle muhattap olma 2000 kalma bereni tak ve defol.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAllah yardimcımız olsun
00 Yorumla
+1 yılSenin bı hatani yakalamış olmasın
12 Yorumla
Soran+1 yılNe hatası açabilir misin?
- +1 yıl
Herhangi bir şey
+1 yılTahmin ettiğim rüya mı?
08 Yorumla
Soran+1 yılAşağıda rüyayı yazdım.
- +1 yıl
Valla zor Bi durum, normalde cinsel yonden nasıldır eşin?
Soran+1 yılİyiydi ama son aylarda koptuk
- +1 yıl
Başka biri olabilir mi?
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Meslekleriniz ne?
Soran+1 yılBen mimarım , o elektrikçi
- +1 yıl
Valla sendeki sıkıntının aynısı bende de var..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇözümü sen de
02 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş çözümü gurursuzca davranıp suratıma bakmayan adamı ayartayım mı
- +1 yıl
Alakası yok
ayıp ediyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılZorla yap :D
00 Yorumla
+1 yılSen citdimisin
00 Yorumlanedrn ki
00 YorumlaEe sonuç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlablr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlgilensin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ilgilenirim seninle istersen
00 Yorumla
+1 yılKendisine sor
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşabilsek zaten buraya yazmam
Burcu ne kocanin
02 Yorumla
Soran+1 yılKoç
+1 yılRüya derken
04 Yorumla
Soran+1 yılBen onu sevgilisiyle beraber çocuğu alıp evlerine giderken gördüm rüyamda googleda son aramalarda kalmış rüya tabirleri oysa ben eski sevgilimi gördüm sanmış
- +1 yıl
Rüya bu kimi görsen ne olcak
Soran+1 yılBir bilsem gerçekten bahane gibi geliyor sadece
- +1 yıl
Öyle gibi
İlgilenmeli
00 YorumlaBelki kafası doludur
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı