2023 bana askin sadece cinsellikten, dokunmaktan ibaret olmadigini ogretti. dokunmadan da seversin bazen. aklinin kosesinden yanlis bir sey gecmez. asik oldugunu ona soyleyemesen de hayalini kurarsin, donup dolasip geri donecegin yerin o oldugunu bilirsin. gercek ask budur. peki siz gercek aski buldunuz mu?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gerçek aşk diye bir şey yok
var. sevmesini bilen birisi her zaman karsina cikmayabilir ama yine de oyle insanlar var ve bu insanlar kendileri gibi iyi kalpli guzel seven birilerini bulup iliski yasayabiliyorlar. onlarin iliskisi de gercek ask. ve bence hala boyle seyler var.
Gerçeğini bırak sahtesini bile bulamadık 😂 bir gün aşk kapımi çalsa kesin ben evde olmam 😂
vallahi ayni sekilde dusunuyordum ama bazen hic beklemedigin yerden birisi cikip gelebiliyor.
Yaa illaki gönül bu ne zaman kime konacağı belli olmaz 🤗🙋
Bu yılda ne aşkı ne mutluğu buldum b*k gibi bir yıldı
oyle deme ben de cok kotu donemlerden gectim ama inan bana bu kotu donemlerin sonunda karsina birisi cikip butun hayatina isik tutabiliyor. sen yine de o gelecek olan kisiyi beklemek zorunda degilsin. mutlu olmanin bircok yolu var.
Öyle tabi zaten kimseyi beklediğim yok ben mutluluğu birine bağlamıyorum kendi kendime mutlu olmak istiyorum
2024'u guz gecirirsin umarim...
guzel**
İnşallah inşallah
Maalesef henüz bulamadım. ~
illaki karsina birisi cikiyor. belki hic beklemedigin yerden birisi gelir.
Umarım 🌸
Yok bacım yaa gerçek aşka olan inancımı kaybettim ben zaten. Sağlığım yerinde olsun, param olsun gerisi boş
ben de kaybettim ama yine de bir umut.
Ne gerçeği ne imitasyon ne yan sanayi hiç biri yok.
Ask içi bos bir sey yani herkes aşkı belati görüyor
herkes bel alti gorse bile ask gercekten oyle bir sey degil. dogru kisiyi bulunca anliyosun.
Bulamadım bulamadım yar 😏😏
Bulduğumu sanmıştım ama yanılmışım
bazen her seyi istedigimiz gibi gitmiyor ama iyi ki boyle bir sey yasamissin. cunku yasadigin bu sey sana bundan sonra ne yapman, ne yapmaman, neye dikkat etmen gerektigibi kisacasi gerekli olan her seyi ogretti. artik bundan sonra karsina birisi cikarsa tecrubeli olmus oldun. umarim en yakin zamanda dogru kisi karsina cikar.
Aynen öyle çok haklısınız çok teşekkür ederim amin inşallah sizin de her şey gönlünüzce dilediğiniz gibi olsun
cok sagolun rica ediyorum ❤️
Evet bir insanı dokunmadan'da sevebilirsin
Noooo BABYY
bulacagina inaniyorum, bazen beklemedigin bir yerden dogru insan cikabiliyor.
Buldum❤️
cok cok sevindim senin adina umarim hep mutlu olursunuz ikiniz de. :)
Teşekkürler canım 🥰
Balamadim
bulacagina inaniyorumm
Buldum
umarim hep mutlu olursunuzzz ❤️
Amin
Evet bulduk
cok sevindim senin adina umarim hep mutlu olursunuzz ❤️
Umarım inşallah
Aynen
Para bulalım yeter
Bulmadim