Çok yaklaştım. Bu aralar tanışma sürecindeyiz ve 5 haftadır yazışıyoruz. Bir sonraki buluşmada kıza açılacağım, 10. haftada sevgili olma teklifi edeceğim.
Erkeklerin en üstteki yüzde 20'lik diliminin kadınların yüzde 80'inin elde edebildiği dünyamızda aşka inanmam mümkün değil. Aşk yok, arz ve talep var sadece...
@ateşşnurr benim de yüzde 20lik dilim içinde olduğum alanlar var ve o alanlar yalnız kalmamı gerektiriyor. Ben herkesin mutlu huzurlu bir yaşam sürdürmesini dilerim. Ben de böyle mutlu ve huzurluyum yeter ki kimse kimseyi incitmesin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Zıttımla terbiye oldum, benzerimle kavuştum. ♥️ şu an bana mutfakta kahve yapıyor..
Bir kere oldum ya yeter
Ne yazık ki hayır keşke bulabilsem
Çok yaklaştım. Bu aralar tanışma sürecindeyiz ve 5 haftadır yazışıyoruz. Bir sonraki buluşmada kıza açılacağım, 10. haftada sevgili olma teklifi edeceğim.
Erkeklerin en üstteki yüzde 20'lik diliminin kadınların yüzde 80'inin elde edebildiği dünyamızda aşka inanmam mümkün değil. Aşk yok, arz ve talep var sadece...
Sen de çalış geliştir yüzde 20lik kısımda ol Sebze gibi yaşayan adamalarin kızların onlara hayran olmalarini beklemesi komik acınası
@ateşşnurr benim de yüzde 20lik dilim içinde olduğum alanlar var ve o alanlar yalnız kalmamı gerektiriyor. Ben herkesin mutlu huzurlu bir yaşam sürdürmesini dilerim. Ben de böyle mutlu ve huzurluyum yeter ki kimse kimseyi incitmesin.
👍🏻
Gerçek aşka inancım kalmadı ablam. herkes çıkarcı olmuş bu yüzden de inanmıyorum ben ya da aramıyorum
Bence tek gerçek aşk annenin evladına aşkı Barış ım
Haklısın abla
Buldum bulucam inşallah hala ümidim var sjsjsjs
O güzellikle seni hakedeni bulursun umarim kardeşim 💐
Yaa inşallah çok teşekkür ederim 💕😊
Buldugumu düşünüyorum.
Kalbimin seçtiği ruhumun teslim olduğu aklımı fikrimi. dusuncelerimi herbiseyim. doldurabilen biri. rüya gibi
Erkekler bir kere aşık olur, geriye kalan insanlar sadece ilk insana benzedikleri için hayatlarına dahil olur
Ama soru bu değildi galiba, evet ben birkez gerçek aşkı buldum ve hala o olmadan onunla yaşıyorum 8 tanede sene geçmis
Bulsam tutar kolundan yıldırım nikahı basarım..
O kadar diyorsun hadi bakalım umarım bulursun
Nasip kısmet bu işler, aradığımız kovaladığımız falan yok.
Aşkımı buldummj bilemem ama sonunda sevdigim/sevebildigim biri oldu
maalesef hayır. Bu devirde gerçek aşkı bulmak imkansıza yakın
Birgül olur inşallah selamlar güzel wrkadasim
Ben buldum valla siz hala bulamadınız mı ahahsjsjzjdk😂😂
Bulan varsa bana da anlatsın nasıl bulmuş nasıl anlamış nasıl ilerliyor vs vs
Aramıyorum fakat bir gün mutlaka karşılaşacağimizdan eminim
Buldukda o bizi sevmedi
Değer vereni terkederler
Öyle bir şey yok sadece gelişmemiş insanlara özgü bir durum
Arıyorum gerçek aşkı masallarda arıyorum hayal gibi uzaklarda
Hayır. Aşkın gerçek olduğuna da inanmıyorum ben şahsen...