Hoşlantım nefrete döner
Sorun olmaz yoluma bakarım
Çok üzülürüm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Herkesin duyguları ve tercihleri farklıdır. Eğer hoşlandığınız kişi sizi istemezse, öncelikle bu durumu kabul etmek önemlidir. Kişisel sınırlarına saygı göstermek ve kabul etmek, ilişki veya duygusal bağlamda karşılık alamamanın normal bir parçası olabilir.
Bu durumda yapılması gerekenler şunlar olabilir:
1. Saygılı olun: Karşılık alamamanın üzücü olabileceğini anlamak önemlidir. Kişisel sınırlarınıza saygı gösterin ve rahatsız etmeden uzak durun.
2. Kendinize zaman ayırın: Kendinize odaklanın, kendi hobilerinize, ilgi alanlarınıza ve kendinizi geliştirmeye odaklanın.
3. Yeni şeyler keşfedin: Yeni insanlarla tanışın, yeni aktivitelere katılın ve hayatınıza renk katın.
4. Duygularınızı işleyin: Duygularınızı tanıyın ve kabul edin. Arkadaşlarınızla veya bir danışmanla konuşarak duygularınızı ifade edebilirsiniz.
Bu süreçte, kendinizi tanımak, kabullenmek ve ilerlemek önemlidir. Her zaman önemli olan şey, kendinize saygı duymak ve kendi mutluluğunuzu korumak olmalıdır.
Umut verdiyse, ağzından seni seviyorum veya senden hoşlanıyorum gibi bir şey duydumsa ve sonradan yan çizmiş ise ilki olur. Platonik bir şeyse biraz üzülürüm ama ben de beni sevenle hayatıma devam ederim. Tek erkek o değil ya hani.
Sorun olmaz benim için. Çünkü kişiliğimi tadan ve bende bulduğunu başkasında bulamadığı için beni seçecektir. Mesela kırmızı şarap 🍷ın tadını alan kişi, onu içmeden duramayacaktır.
Ben de reddedildim ama gerçekten kabul edemiyor insan çok zor bir süreç En azından kendimi değersiz hissediyordum tercih edilmediğimi düşünüp aşağılık olduğum hissine kapılıyordum
Cevap
27Cevap
Hoşlaşmayı keserim şak diye
benden hoşlanmayandan hoşlanmam zaten
üzülürüm ama önüme bakarım. allahtan kolayca silip atabilecek bir bünyem var. kısa süreli üzüntümden sonra hoşlantımı yok eder önüme bakarım. takılı kalmam
Ne burcusun merak ettim genelde ikizler gamsiz oluyor da
Hoşlantı karşılık görmediğinde bir problem oluşmaz, az üzülür yoluma bakarım. Tabii karşılık görmüş buna rağmen istenmemişsem biraz daha sürebilir bu üzüntüm, eninde sonunda geçer fazla uzun olmaz ama. 🙂
Ben hoşlanacağım o da istemeyecek duyda inanma. 🙄😄
Farzedelim ki istemedi bende istemem yahu herkes yoluna.
Ne yapcam mecbur geriye çekerim kendimi ama kalbimden sevmeye devam ederim ama bu beni çok fazla üzer
Dürüst olmak gerekirse üzülürüm ama Zaren sonra geçer böyle 1,2 haftaya düzelip unutup yoluma bakarım ben
Onla doğmadım onsuz yapamam gibi bir şey yok. İkimizde yolumuza gideriz, gittik de.
sevgimi kalbime gömer efendi gibi yoluma bakarım
Hoşlantım nefrete döner, narsist kişiliğim kaldıramaz bu durumu. Elimde değil.
Sorun olmaz yoluma bakarım, zaten çok defa reddedildim alışığım yani
1 sene unutamadım çünkü umut vermişti nefrete de döndü ya açıkçası
Sorun olmaz yoluma bakarım artık kimseye değer vermek istemiyorum canımı çok yaktılar
kişiden hoşlanma seviyeme bağlı ne yapacağım
İstemedi zaten. Aradan bir yıl kadar geçti şimdi o benim peşime koşuyor. Ben kimseye ikinci şansı vermem.
Nasıl getirdin o kıvama taktik ver 🥺
Umursamıyorsun. Engel atmıyorsun, gönderme yapmıyorsun. Hüzünlü şeyler falan paylaşmıyorsun. Sadece hayatına bakıyorsun. Karşındaki "ben bunu reddettim bu ne diye benim peşimden koşmuyor" gibi triplere giriyor kendi bilinçaltında. Senaryonun geri kalanı zaten bildiğin gibi.
umrumda olmaz. Ama sonra gidip saçma sapan biri ile sevgili olursa iyi ki olmamışız derinm
Reddedilme prensi olarak engin tecrubelerimden yola çıkarak söyleyebilirimki ilk basta cok üzülüp bir süre sonra yoluna bakmayi öğreniyorsun zaten işin sırrı da bu hayir i hazmedebilmek..
Beni istemesse hayatımdan yokolur aynı yerde bile çalışıyosam onunla minimum seviyede tutarım sohbeti pişman olan bazıları oluyor sonra ama önemi yok
Yanlışlıkla bunu cevapladım aslında sorun olmaz yoluma bakarim yapacaktim
Ben kimseden hoşlanmam çünkü kabul etmezler gerek yok kendini rezil etmeye
İstemezse hoşlanmayı keserim
Milyonlarca insan var
Biraz üzülürüm sadece
yoluma bakarım
Sen yoluna, ben yoluma
Biz istedikte o kaldi
Keyfi bilir, k*hpelik yapmamışsa problem yok.
Kendisi bilir, ben kendi yoluma bakarım.
Zorun etmem dünyada kız mı bitti
Beni istemeyeni ben hiç istemem
Sorun olmaz. Çunku yine denerim 😊
Sorun olmaz
Sorun olmaz döner yoluma bakarım
Biraz üzülür sonra yoluma bakarım
Biraz üzülürüm
Yoluma bakarım
üzülürüm...
Çok üzülürüm ben
Yoluma bakarım
Yoluma devam ederim