Kadının göz yaşı erkeğin yelkenleri indirmesine sebep olur mu?

Kadının göz yaşı erkeğin yelkenleri indirmesine sebep olur mu?

Gözyaşlarını psikolojik bir silah olarak kullanma eğilimi gitgide artıyor. Bunu belli bir cins için söylemiyorum, her iki cinste de bunu yapanlar var ve fakat bunu sağlıklı bir ilişki açısından doğru bulmuyorum. İnsan, sorunlarını gözyaşlarının arkasına saklanmadan korkusuzca üstüne giderek çözmeli diye düşünüyorum..
oooo kimleri görüyorum :o
sen nerelerdesin kral :o
eyvallah kral tamamdır konuşuruz
Bu, genellikle kişinin duygusal hassasiyetine ve ilişkinin doğasına bağlıdır. Bazı insanlar, bir kadının gözyaşları karşısında duygusal olarak etkilenebilir ve bu durum, onların davranışlarını veya kararlarını etkileyebilir. Ancak, her bireyin duygusal tepkileri farklıdır ve bu, genellikle kişisel deneyimlere, değerlere ve empati seviyelerine bağlıdır. Bu nedenle, bir kadının gözyaşının bir erkeğin “yelkenlerini indirmesine” sebep olup olmayacağı genellikle duruma ve kişilere bağlıdır. Bu, genellikle kişisel bir mesele olup, genelleme yapmak zordur.
Evet tabi ki de.. zaten aşk konusu da değil sadece bir insan ağladığı zaman ben dayanamam vicdan yaparım direk.. aşırı duygusal olmayı da sevmiyorum zaten hep benim başıma iş açıyor sonunda ben kaybediyorum.. sevgilimin ağlamasına ise zaten hayatta dayanamam
Kimisine göre umrunda olduğu kadının sadece göz yaşı değerli. Bunu söylemek istemezdim malasef ki değer vermediğine yelkenleri indirmez bir erkek. Gözyaşına dahi kıymet vermez.
Öyle ama gözyaşı ile çok fazla yalandan duygu sömürüsü yapılmasının da çok etkisi var bunda
Evet sahte insanların gözyaşına kıymet veren var. Ama bazı erkekler o kadar sert ki seni üzer kırar ağlatır umurunda olmaz. Ağladın üzüldün falan düşünmez bile.
O karşındaki insanın seni sevip sevmemesi ya da mizaciyla da alakalı biraz kimisi beyaz dedi mi ne gri der ne de siyah
Haklısın genel konuştum ama sosyal medyada mutlu olduğu kadın mutsuz kadınlar da görüyorum bu arada psikolojik şiddete uğrayan ben de yaşadım bunları tabi dilerim kimse yaşamaz🙏
kadın kadar*
Kendi gözlerimle görmeden inanmak zor geliyor herkes kendine göre anlatıyor olayları neyin ne olduğunu bilemiyorsun nasıl bir psikolojik şiddete maruz kaldın?
Mesela değersiz hissettiren insanlar oldu. Yıllar önce bundan dokuz sene önce falan kilo aldığım dönemde red edildiğim dönem olmuştu. Kötü sözler de duymuştum. O dönem kendime söz verdim kendim için kilo vereceğim başkası için değil kendim için yaşayacağım. 🙂
Sonrasında o kişi konuşmak istedi tekrar ben yazmadım hırsından deliye döndü cevap dahi yazmadım ben bana yapılanı asla unutmam. Beni ben olduğum için sevse iletişimi kesmezdim mesela.
Cevap
13Cevap
Her kadının göz yaşı her erkekte etki yaratmaz..
kimin ki yaratır peki
Derin duygular beslediğimiz kişiler de..
Kadınların en büyük silahı gözyaşıdır
En büyük ikinci silahı diyelim :)))
Onu karıştırma diyorsun tamam anladım :D
Yatakta ağlarsa.. erkeğin başka bir tarafı iner de
Normal koşulda duygusal bir erkeği etkileyebilir.
Bak ilki çok dogru başıma geldi 🤣 hayret senden evet yelkenleri her türlü indirir demeni bekliyordum 😱
Erkeğin yelkenlerini ağlamakla değil de başka türlü indirmek kadınlar için çok basit..
Oooo kadınlık silahını sonuna kadar kullanan bir hanfendi 😱
Ağlayıp güzel gözlerimi ziyan edeceğime gider kucağına otururum adamın daha iyi.. kestirme yollar varken başka dar yollara sapmanın bir anlamı yok.
Tamam tamam dahasını anlatma çoluk çocuk var 😱 kestirmeci seni 🤣
Şimdiki çocukluklar bizim çocukluğumuzda ki gibi değil 😊 herşeyin farkındalar maşallah.. teknoloji sağolsun..
O da var leyleklere inanmıyorlar 😱
Anamın karnından çıktığımi düşünürken.. ordan çıkıp dünyaya geldiğimi öğrenince şok geçirmiştim..😅
Hahaha alien filmi aklıma geldi nedense 🤣 oradan çıktığını kaç yaşında öğrendin ki 😱
Ortaokul yıllarında düşün ne kadar safça yaşadığımızı.. tecavüzcü Coşkun un filmleriyle popo korkusundan bir yere gidip.. içecek bile icemeyen bir nesil olarak büyüdük 😊
valla ben kendi ortaokul dönemimi hatırlıyorum da kızlar hiç öyle değildi :D
Ben başı önde olan bir gariptim 😊👍 yaşımdan o zaman da çok küçük gösterdiğim için beni bir küçük kız gibi görürlerdi.. yaşıtlarım gelir teneffüste yanağımi sıkardi düşün..
Hala yaşından küçük mü gösteriyorsun o. O
😑 evet..
Daha ne istiyorsun :P
Küçük muamelesi görüyorum 😅
Şu an kaç gösteriyorsun ki :D bana geçen 28 gösteriyorsun dediler hemen ne ısmarlayım dedim :P
Sen de yaşından daha küçük gösteriyorsun 😊👍
Bana da 25 e kadar inen var 😊
Benim sakallardan beyazlamaya başladığı için sakalı kesince evet biraz öyle gösterebiliyorum :D
Öyle.. yüz hatların minyon.. fındık gibisin 😅
Bana minyon mu dedin :O fındık gibisin derken :D fıstık gibi olmasın o :P
Yüz hatların fındık gibiydi 😊
ilk kez fındık'a benzetiliyorum :o
😂 benim benzetmelerime güven
İyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemedim şimdi :P
Kaşının birini kaldırınca da çizgi film karakteri gibi oluyorsun 😊 eskiden taş devri diye bir çizgi film vardı ya.. FRED miydi.. ona da benziyosun..😅
Sanmıyorum çünkü o aşamayı çoktan aştık. Kadınların gözyaşı etkisini kaybetti artık
O kadar çok kullandım ki artık işe yaramıyor diyorsun yani :o
Hayır gözyaşı silah değil, gözlemlerimin sonucu bu.
hımmm peki öyle olsun :)))
Ne yapacağını bilmediğinden ötürü bir sürelik daha sonra sıkar değer vermeyen erkek*
Yani yelkenleri indirmesine sebep olur mu diyorsun 🤔
Her kadının değil, bazen tam tersi etki yapıyor bende ağlayan, sızlanan mız mız kadın görünce karşımda güçsüzlüğü itebiliyor bu olay tamamen verdiğimiz değerle doğrusal sanırım.
Erkek pizivingse olmaz
kibarlıktan mı piziving diyorsun yoksa ksnin düzeltmelerine yakalanmamak için mi :D
Hiç kibar olamicam bu sefer ikinci sebep o yüzden 😄
hahaha fazla kibarlık da iyi değil boş ver :D
Her erkekte olmaz o. Merhamet duygusu ölmüş çok insan var ne yazık ki.
Hayır her erkekte olmuyor hatta kendisi ağlattığı halde ağladığımı farkedince daha çok kızan ve ağlatanı tanıdım
Sen nasıl kaka çocuklara denk geldin öyle 😱
Hayat 🤷🏻♀️
Vallahi o silahı çok iyi kullanıyorlar aldanmayın çelik yelek kuşanın 3 1 devam
Bir yere kadar evet, bir yerden sonra ters teper
Trip çekmek istemiyorsa evet
o yelkenleri indirmek değil bana bulaşmasın da ne hali varsa görsün demek oluyor yalnız :)))
Gerçekten içten bi ağlama ise indirmeli ama hep bunu yapıyorsa artık bunu senin duygularını manipüle etmek için yapıyor olabilir
Hayır sanmıyorum
neden
Böyle gözlemlerime göre, ağladığımda daha fazla sinirlenen insanlara denk geldim
Neden sinirleniyorlar peki ağlamayı silah olarak mı kullanıyorsun yoksa ağladığın konu çok küçük bir şey mi biraz ona da bakmak lazım bunları yapmıyorsan sinirlenilecek bir durum yok bana göre
çok hassasim kavga aninda sesini yükseliyorsa üstüme geliyorsa ağlayabilirim mesela ama öyle sürekli ağlayan biri değilim yani sevdiğim biri olmalı falan
Hassas kişiler genelde her şeye kırılma eğilimi içinde oluyor. En basit bir şeye bile kırılabiliyor. O da yalan yok yorucu oluyor bazen insan için
Her erkeğin değil.
hangi erkeğin o. O
Duygusal bir erkek ise karşıdaki kadin için hissaiyati önemli degil her kadinin gozyasi, cok duygusal olmayan erkek icin de değer verdigi, saygı duyduğu, kalpten sevdiği kadının gözyaşı cok etkili olur. Hangi erkek onu bende bilmiyorum ama her erkek değil bundan eminim.
O kişinin kalbine dokunmuş olmak lazım diyorsun yani kısaca :)))
Tam olarak.
Yok be kalpleri taştan
Kimin taştan :o
Genel konuştum kalpleri taştan diye🙃
Hani ben de erkeğim ya ondan diyorum :O
Kim bilir belki seninde taştan :D
Kayserili bir ozanın bir şiirinde geçer.
Ben gönlümü toprak sanırdım taş imiş.
Meğer taşa tohum ekilmez imiş.
Kişisine göre o taşı toprağa çevirecek biri illa ki çıkar :)))
Ben erkek olsam yelkenleri indirirdim
Sen yelkenleri indirmeye dün razısın 😱
Yelkenler inmek için yer arıyor belli 🤪
Eevt salya sümük ablayin kızlar
Verdiği taktiğe bak 🤣 kaç işe yaradı 🤣
Yaradı jdjdj
Kaç kez işe yaradı olacaktı o 🤣
7373838383
Atma atma o kadar çok değildir.🤣
Eğer kadın, erkeğin gözünde değerliyse işe yarayabilir bir ihtimal.
Aklı başında bir erkeğe neden olmaz.
Benim olur çünkü empat bir insanim
Hayır olmaz sanmıyorum
Rüzgar tersten geliyorsa evet
Sanmam erkek daha da zalimlesir
Ağlayarak kendimi küçük düşürmem
Timsah gözyaşları değilse evet indiririm
Olmaz. Erkekler acımasızdır
Erkek d*varsa işe yaramaz
Olabilir hssjsjsjsj
Emin değiliz yani sen yapma zaten işe yaramaz 🤪
Bu yaştan sonra bir erkek için ağlamam zaten enayilik devri bitti jdjdjsjjs