Bir kadını ağlattığın da her bir damla göz yaşı için sırtına bir kırbaç yenilseydi yine de erkekler kadınları üzer, ağlatır mıydı? Çünkü kadınlar bizim göz bebeğimiz, ne kadar kızsak da, ne kadar bazı şeyleri saçma bulsak da, onlara göstereceğimiz sevgi ve ilgi bizi dünyanın en mutlu erkeği yapmalarına yeter.
Lütfen birbirimizi üzmeyelim, kırmayalım, elimizden geldiğince hoş görü ile yaklaşalım. Gözlerden yaşlar damlamasın, yüreklere sevgi damlasın...
Bir kadını ağlattığında her bir damla göz yaşı için sırtına bir kırbaç yenilseydi yine de erkekler kadınları üzer, ağlatır mıydı?
Bu tabiri doğru vurmuyorum. Terbiye için şiddet ne kadar sağlıklı bir eğilim? Bir çoğumuz hayvanların şiddetle terbiyesi edilmesine karşı çıkarken bu varsayımın yapılması doğru değil.
Hali hazırda şiddete eğilimi olan kişileri şiddetle terbiye etmek sağlıksızdır. Bu yapı çatlak vermeye başladığında kadına şiddet daha da artacaktır.
Erkeğin kadını, kadının erkeği bir birey olarak kabul görmesi, duygularının olduğunu fark etmesi ve olumsuz durumların kalbini kırdığını, kadını çekingen yaptığını ön görmesi lazım.
Hepimizin cinsiyet ayrımı olmaksızın ortak bir yaşamda eşit şartlarda olduğunu hatırlatması lazım.
Fizyolojik artı ve eksilerin güç dengesini oluşturan etken olmaması, olması durumunda bireyin haklarına tecavüz edildiğini ve duyguların körelsiğini öğretmesi lazım.
Erkek ilgiyle Kadın sevgiyle yaşarmış. Kadınlarımız bir çieçektir. Tüm sevgimizi onlara vermemi ümidiyle.
Erkeklerin vaz geçme duygusu kalpte bitirme duygusu hemen oluşuyo ama kadin larda ole değil o goz yasi her aklına gelişinde akıtılır o yüzden erkeğe kırbaçta vurulsa ne yapılırsa yapılsın o yine ağlatır o yine gider bence
Çok saçma diyelim biz norma bir şey yaptık kadın ağladı bizim suçumuz ne hassas yaratılmıssa ama yinede dikkat edilmesi gereken bir konu sonuçta ne olursa olsun bu kadını ağlatmanın bahanesi olamaz illa kırbaçlamak istiyorlarsa ağlatmamı beklemesinler 😂😂😂
Karşı cinse yağ çekicem diye hemcinslerini satma. Kadın dediğin zaten serseri mayınlı tehlikeli bir yaradılış. Onu muhtaç ve üzgün gördüğünde seversin. Mutluysa sebebi sen değilsen nankörün en önde gideni olur. Bu şekliyle o seni üzer.
Ağlayan kadınlar, niye erkekler çeksin cezasını. Dedem bana çorap giy dedi diye ağlayan insanım, yani onun bir şey yaptığı yok mesela. Ağlayan bizzat kadınlardır. Sudan sebeplere ağlayan türe sahibiz.
Erkekler ağlamaz, güçlü görünmek isterler. Zayıflık olarak görüyorlar ağlamayı, sevmiyorlar. İçlerinde fırtınalar kopsa da, belli etmiyorlar. O açıdan, sorunun kadınlar üzerine olması mantıklı. Bu da görüş tabii.
Her erkek ve her kadın aynıdır çünkü her kadın duygusaldır ağlar zırlar. Her erkek güçlü görünür topluma karşı çünkü erkektir o duygularını belli etmemeli. Bence insanları kadınları ya da erkekleri hepsi aynıymış gibi genellemen başlı başına saçma çünkü her insan farklıdır kadından daha çok ağlayan erkeklerde gördüm @Bugraaltas
Şimidi ne için ağlattığın önemli bilerek üzdüysen canı yandığı için ağlaya bilir , senin için endişelenip kötü bir şey olduğunu düşünüp ağlaya bilir ikisi başka başka şeyler ama ben sevdiğimin ağlamasına değil sesinin titremesine bile dayanamıyorum
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bir kadını ağlattığında her bir damla göz yaşı için sırtına bir kırbaç yenilseydi yine de erkekler kadınları üzer, ağlatır mıydı?
En İyi Cevaplar