AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hiç öpüşmedim ki 😖😖😣
Böyle devam et doğru yolda
@Both_Angel_and_Devil alay mı? Ciddi mi?
Gerçekten ciddiyim Neden alay edeyim ki
@Both_Angel_and_Devil tamam 😣
Neden üzülüyorsun
@Both_Angel_and_Devil. Böyle deyip kandırıyorsunuz bizi. Siz de nerde sallayan kız var ona yanaşıyorsunuz. Bi de sövüyorlar sonra. Seni bu gidişle kimse sevmez yanına bşle yaklaştırmıyosun diyorlar. Sen de burada beni kandırıyorsun 😢
Hayır kandırmıyorum senin gibi bir kız bulsam hemen evlenirim bu zamanda senin gibiler az Tebrik ederim o yüzden sana böyle şeyler dedim kandırmıyorum herkesle öpüştükten sonra ne manası var
@Both_Angel_and_Devil az değil 2 kişi kaldık. Bi ben bi de canım kankam
Iki kişi az değil mi Bence çok az Mesela sen biriyle öpüştün Ondan sonra ayrıldın sonra başkasıyla öpüştün öpüştükten sonra diğer şeyler olur emin ol çünkü hormonlar etkileniyor en iyisi başlamamak tam Sevmediğim biriyle tam tanımadığın biriydi çok güzel Devam ediyorsunuz böyle kalın
@Both_Angel_and_Devil sen Tecrübe ettin diye algıladım
Keşke herkes sizin gibi olsa ama artık eskisi gibi değil
Evet doğru algılamışsın çünkü bunlar devamı gelen şeyler bir kere yaptığın zaman duramazsın
@Both_Angel_and_Devil ... O zaman devilsin desene... 👿👿👿 Hain oğlanlar.
İkisi de benim kişiye göre davranıyorum Mesela sen güzel tarafından bakılmaya layıksın güzel olduğun için iyi olduğun için
@Both_Angel_and_Devil eywallah
Başka sorun varsa sorabilirsin
@Both_Angel_and_Devil . Yok kalmadı demi beni sevecek iyi. Kalpli namuslu biri
Neden olmasın emin ol vardır ama yeri burası değil
@Both_Angel_and_Devil 23 24 yaşını geçen erkekler fena istekli okuyorlar reelde yapmasa bile sosyal medyadan her şeyi yapıyor
Nefsine sahip olabilen Erkekler de var merak etme ben 27 yaşıma kadar kimseyle bir şey yaşamamıştım mesela
@Both_Angel_and_Devil ama yaşadın sonuçta. Önemli olan sonuç
Her şeyin bir sebebi var bu hayatta ve her şey insanların başına gelebiliyor. Konuşabiliriz takip edersen istersen
@Both_Angel_and_Devil sebebi mi var...
Ben hayatımda hiç yaşamadım evlenmeden önce yaşamamda
Her şeyin bir sebebi vardır Bunu unutma
@Both_Angel_and_Devil?
Tebrik ederim kardeşim doğru olan bu yaşamamak ama bir zaman geliyor elinde olmadan bir şeyler yaşıyorsun
@Both_angel_and_Devil nefis her ne kadar güçlü olsa da bizim irademizde değil mi?
Bizim irademizde kardeşim Ama biri çıkıyor öyle seviyorsun ki ne yaptığını bilmiyorsun Sen yapmazsan bile o yapıyor ilerisinden bahsetmiyorum sadece öpüşmekten bahsediyorum sana sevdiğin kadın sarılıp öpse beni öpme mi diyeceksin
Hay ağzın bal yesin
Ben boşuna mı tutuyorum kendimi. Salayım madem diyeyşm nefsim istedi
@Both_Angel_and_Devil ben öpme derim
Haklısın buna bişey diyemem ama öpüşmek bence ileriye bırakılmalı evlenmeden önce sürekli öpüşürsen ne anlamı kaldı ki sevmek beklemek sabretmek duygumuzu irademizle güçlendirmek değil midir
Aynen öyle ben hata yaptığımın farkındayım O yüzden sizi uyarıyorum zaten olmaması gerekiyor diyorum yorumlarımı okuduysanız
Çünkü bir şey yaşadığın zaman ileri ki için heves kalmıyor yaşayacak şeyler kalmıyor ondan uzak durulmalı böyle şeylerden hayatınızdaki insan ne derse desin
Evet uzak durulmalı ben sevdiğim kadına dokunmaya kıyamazdım mesela evet sarılırdım özlerdim çünkü hasret giderirdik ama öpüşmezdik sabrederdik evlenmeye bırakmıştık herşeyi
Karşıdaki insanın senin gibi olması gerekiyor Bu olayda sen ona yaklaşmadığın zaman onun içinde öyle beklentiler varsa uzaklaşabiliyor ve bitebiliyor
Doğrudur kalp kalbe denk gelmeli kalbimize göre birini bulmalıyız
Evet kardeşim inşallah ikimiz de kalbinize göre insanlar bulursunuz
Valla inanın tek isteğim bu zaten burada her ne kadar anlatsam tabiki inancınız değişmez ama Rabbim biliyor ki tek isteğim gerçek kalbe sahip olmak sahiplenmek ömür boyu sevmek sevilmek
Benim veya insanların sana inanıp inanmaması önemli değil �nsanlar kandırılabilir ama Rabbini kandıramazsın bunu unutma herkes öyle birini ister ama sadece kalbin temiz kalırsa onu hak edersen ona kavuşabilirsin unutma Ben temiz olduğumu düşünmüyorum hak ettiğim düşünmüyorum temiz kalabildiğimi düşünüyorum Sen kal kardeşim siz kalın biriyle öpüşmek sevişmek sizi Üstün
kılmaz
Allah razı olsun inşallah sizde hep mutlu olun Rabbim kalbinize göre versin
Hanım efendi orada mısınız?
Burdayımmm. Güzel dertleşmişsiniz 😄😄
Evet bak bu çocuğa Sanırım seni tanımak istiyor ben pek güvenme derim Ama deneyebilirsin bir sosyal medya ilişkisi başlayabilir insan belli eder kendine
Evet dertleştik ben konuşmayı sohbeti muhabbeti severim 😊
@Both_Angel_and_Devil şimdi iyi mi konuştunuz kötü mü konuştunuz anlamadım ki 😂
Hem iyi hem kötü dene ama fazla güvenme dedim kendim için de aynısını söylerdim çünkü insanız
Tanışmadan konuşmadan güven zaten oluşmaz güveni oluşturmak kazanmak zordur zaten kimse kimseye de güvenmemeli güvenirse bir sıkıntı vardır orada güven zamanla kazanılır
Evet haklısınız
Ama hanım efendi pek tanışmaya niyetli değil sanırım ☺️
KS den güven olmaz ben deyim
Tebrik ediyorum bunun farkındasın gerçek dünyada güven olur mu bu çağda hiçbir şekilde güven olmaz ama denemek lazım köşeye çekilme
@Both_Angel_and_Devil sende sanki bana nirvanaya ulaşmış yodasın he. Düşmüşsün yanlış yola işte. Ben öğüt vereyim sana
Nasibin nerden geleceği belli olmaz nasibiniz burada bile karşınıza çıkabilir benim o konuştuğum dokunmaya dahi kıyamadığım beni dünyalar kadar mutlu eden kızla ben burada karşılaştım KS de evet bende güvenmiyorum buraya ama nasibin nerden geleceği belli olmaz
Olur tabii ki öğüt verebilirsin dinliyorum Tavsiyelerine uyabilirim
İnsan burada da insandır karakterlidir Instagram da da reelde de
Şans vermeden çabalamadan güven zaten oluşmaz oluşmayacaktır
Yani güncel hayat varken neden burası
Çünkü Özgüven eksikliği olduğu için gerçek hayatta söyleyemediklerini İnsanlar burada söylediği için Yaşadıklarımdan pişman değilim
Sizin güncel hayatınız var benim var mı peki? Hadi benim de güncel hayatım olsun dışarda ki insan çok mu güvenilir
@Both_Angel_and_Devil ahirette mğnker nekire söylersin yiğido
En azından elini yüzünü konuşmasını yürümesini görebiliyorsun. Ne iş yapıyosun ki
Askeri personelim
Sorun yok merak etme veremeyecek hesabımız yok bizim Bana mı sordun diğer arkadaş ama onlar konuşacaksan çekileyim ben
Reelde tanışmak elbette herzaman daha sağlıklı bende isterim reelde tanışmak kendimi tanıtmak
Ama buralara da şans verebiliriz belki kalbimizin sahibi aradığımız kişi burada ve şunu da söylemek istiyorum burada tanıdığın kişininde zaten konuşmasını elini yüzünü hal ve hareketlerini davranışlarını göreceksiniz
.. Fikir farklılığı diyelim...
Fikrinize ve kararlarınıza sonsuz saygı duyuyorum ama niyetiniz varsa size kendimi memnuniyetle tanıtabilirim tanışabiliriz nasip kısmet belki nasibimizde arkadaş olmak vardır arkadaş oluruz siz nasıl uygun görürseniz
Hanım efendi?
İyi biri olduğunuz muhakkak. Ama ilgi duymuyorum. Teşekkür ederim
Dediğim gibi kararlarınıza saygım sonsuz hakkınızda hayırlısı olsun
@Both_Angel_and_Devil kesinlikle yer burası değil
@asmira16 hepsini okudun mu gız helal olsunnn
Hepsini okumuş helal olsun